Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. május havi horoszkóp

Májusban a Kos szinte minden álmát valóra válthatja, a Skorpióra is rámosolyog a szerencse. A Mérlegeknek az érzelmek terén a hónap első, az üzleti ügyek szempontjából a második fele hozhat kedvező változást. A Halak vigyázzanak: vitáikban ne a hirtelen indulat vezesse őket!

2/2. oldal

Mérleg

MérlegMár május első napjai úgy alakulhatnak számodra, ahogyan előre – lépésről lépésre – eltervezted. A változás szele már érezhető lesz 5-étől, különösen érzelmek terén állhat be igazán nagy fordulat. Ha már van párkapcsolatod, ez a hónap a nagy döntések meghozatalára alkalmas időszak. Ha még keresed a „másik feled”, most jöhet a mindent elsöprő igazi! Üzleti ügyek bonyolításához a hónap második fele kedvez.
Kedvező napjaid: 5, 8, 19, 27, 28, 30.

Skorpió

SkorpióA rég várt változások és csodák ideje jöhet el számodra májusban. Különösen anyagilag mosolyoghat rád a szerencse, nem kizárt, hogy új munkalehetőség kínálkozik, saját vállalkozást alapíthatsz, amelyből jelentős pénzhez juthatsz. Szerelem terén is komoly mozgások mutatkoznak! Ezek a lehetőségek inkább a hónap első felében adódnak, így ne halogasd meghozni a döntéseket. Fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra!
Kedvező napjaid: 6, 8, 10, 15, 19, 25.

Nyilas

NyilasAnyagi ügyek terén várhatsz érdekes fellendülést vagy külső segítséget, szerelemben és karrier terén is jól alakulnak ügyeid. A havi csillagállások pozitív irányú változásokat hozhatnak, használj ki minden felbukkanó lehetőséget, bárhonnan is kerül az utadba... Ha új munkakörre, költözésre, anyagi bevételre vagy szerencsés változásokra vársz, most minden a terveid szerint alakulhat! Használd ki ezt az időszakot!
Kedvező napjaid: 1, 13, 18, 19, 24.

Bak

BakA márciusban és áprilisban észlelt láthatatlan nyugtalanság végre megszűnik, így újra kiegyensúlyozottság költözhet életedbe. A hónap második fele már igazán alkalmas arra, hogy új kapcsolatokat építs! Ha problémáid vannak a családoddal, barátaiddal, esetleg szerelmeddel, akkor a hónap eleje kiváló időszak arra, hogy ezeket megbeszéld, és megoldást keress a bajokra. Váratlan anyagi bevételre is számíthatsz az utolsó napokban!
Kedvező napjaid: 9, 13, 25, 29, 31.

Vízöntő

VízöntőKissé nehezebben bírod a tempót, áprilisban nagyon sokat dolgoztál. Még szerencse, hogy május harmadik hetétől sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben az élet minden területén. Új barátságokra vagy akár új szerelemre találhatsz. Május 23. után napról napra nyitottabbá válsz minden újdonságra, mindenkire és mindenre odafigyelsz, könnyebben megérted és átérzed mások problémáit.
Kedvező napjaid: 6, 18, 23, 26, 29, 30.

Halak

HalakMerkúr és Vénusz együttes és hathatós segítségével egy új, váratlan szerelem jelenhet meg életedben, esetleg a meglévő fellángolhat, elmélyülhet. Munkádban sikereket érhetsz el, kitartásod végre meghozza a várva várt eredményt. Vitás kérdésekben ne a hirtelen indulat vezessen, fontold meg alaposan kinek, mit mondasz. Mindig tartsd észben, hogy: „lassan járj, tovább érsz”, és ezt terjeszd a környezetedben is.
Kedvező napjaid: 3, 7, 14, 19, 26, 28.

Szatmári Nóra
(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com