Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 16. (ke) – Csongor,Joakim
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. április havi horoszkóp

A Bika nagyszerű hónap elé néz, szerencsésen alakulnak a dolgai. A Rák jól teszi, ha áprilisban a hivatására összpontosít, a Szűz számára pedig némi kikapcsolódás után a hónap utolsó napjai hozhatnak nagy változást. A Halak előtt mozgalmas és izgalmakkal teli hónap áll.

2/2. oldal

Mérleg

MérlegÁprilis van, azaz itt a tavasz! Ez nem csak a meleg időt jelenti, hanem bizony erőteljes változásokat hozhat, például egy új, váratlan szerelem feltűnésével, vagy a meglévő fellángolásával, elmélyülésével. Karrier terén jelentős sikereket arathatsz, kitartásod végre meghozza a várva várt eredményt. Vitás kérdésekben ne a hirtelen indulat vezessen, hanem fontold meg alaposan, kinek mit mondasz, mit hogyan teszel.
Kedvező napjaid: 4, 7, 14, 15, 29, 30.

Skorpió

SkorpióA tavaszi napsütés megnövekvő erejével Te is életre kelsz, nagyon nyitottá válsz, mindenkire és mindenre odafigyelsz, könnyebben megérted és átérzed mások esetleges gondjait. Bizony anyagilag is végre rád mosolyoghat a szerencse, nem kizárt, hogy új munkalehetőség kínálkozik, amiből jelentős pénzhez juthatsz. Szerelem terén is komoly fordulat várható április közepén vagy végén!
Kedvező napjaid: 3, 7, 10, 13, 17, 20.

Nyilas

NyilasHa úgy érzed, gondjaid vannak szeretteiddel, esetleg szerelmeddel vagy éppen a barátaiddal, akkor a hónap első napjai kiválóak arra, hogy beszélj a problémáról és megoldást keress a bajokra. Váratlan anyagi bevételre is szert tehetsz a hónap utolsó harmadában. Kiemelten fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra, érzelmeidet, gazdag lelkivilágodat kivetíted környezetedre is.
Kedvező napjaid: 2, 4, 12, 24, 27.

Bak

BakJelentősen többet tevékenykedtél márciusban, mint arra szükség lett volna, ezért a benned lévő feszültség és fáradtság igencsak felgyülemlett. Ahogy egyre szebb lesz az idő, jelentősen csökken a stressz, olyannyira, hogy új kapcsolatokra is szert tehetsz, akikkel nemcsak baráti, hanem akár üzleti téren is sikert érhetsz el. Szerelmi életed is fellendülőben van, hiszen Vénusz mindenben a segítségedre lesz!
Kedvező napjaid: 1, 6, 13, 22, 30.

Vízöntő

VízöntőEljött a változás ideje, és erre igen nagy szükséged van. Érdekes és váratlan dolgok megtételére szánhatod el magad, április hava a tanulásra is igen kedvező. Bár egy apró anyagi kiadás elveheti jókedvedet, hamar képes leszel áthidalni a problémát. A hónap végére rendeződnek dolgaid, munkádban vagy vállalkozásod terén rengeteg tennivalód akad. Családi problémáidat most érdemes megoldani.
Kedvező napjaid: 1, 7, 15, 22, 28.

Halak

HalakMozgalmas és izgalmakkal teli hónap áll előtted, nem tudsz egy helyben ülni, hajt a tettvágy. Ez nagy részben Jupiter hatásának köszönhető, és a hónap közepén ez tovább fokozódhat. Ha új munkakörre vagy szerencsés változásokra vársz, most álmaid valóra válhatnak! Új szerelemre, a régi „felturbózására” április közepe alkalmas.
Kedvező napjaid: 9, 11, 13, 18, 25.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com