Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 16. (ke) – Csongor,Joakim
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. március havi horoszkóp

A Kos jobban figyelhetne a családjára, barátaira, de saját magával is többet kellene foglalkoznia. Az Ikrekre eleinte nehéz napok várnak, de a hónap végén javulhat a helyzet. Az Oroszlánnak is a hónap végére süt ki a nap, a Szűzre pedig egész márciusban szép napok várnak.

2/2. oldal

Mérleg

MérlegA tavasz közeledtével igazán nem lehet okod panaszra, hiszen úgy tűnik, magánéleted jól működik, váratlan anyagi lehetőségekre bukkansz. Használd ki bátran, amit a sors felkínál! Szerelemben nincs hiány – annak ellenére, hogy Vénusz most nem támogatja törekvéseidet. Amit most ne feledj: a pénzügyeket ne keverd a szerelmi kapcsolatba, mert az bajt hozhat! Engedd ki magadból a feszültséget, de semmiképpen se családodra zúdítsd!
Kedvező napjaid: 1, 7, 14, 23, 24.

Skorpió

SkorpióA március havi bolygóállások óvatosságra és kellő körültekintésre figyelmeztetnek! Ez a hónap nem kedvez a nagy befektetéseknek vagy nyereségeknek, ezzel kapcsolatos elképzeléseidet halaszd el. Közérzeted lényegesen javul februárhoz képest. Nyitott leszel új érzelmek befogadására, és sokan kereshetik most a kegyeidet. Használd ki a kínálkozó alkalmakat, mert jót tesz az önbizalmadnak.
Kedvező napjaid: 5, 9, 12, 16, 30.

Nyilas

NyilasMárcius folyamán komoly kettősséget, egyben végletességeket jeleznek a csillagok. Hivatalos ügyeid intézését kénytelen leszel a hónap végére, vagy inkább áprilisra halasztani. A hónap elején sajnos hiszékenyebb lehetsz a megszokottnál, és emiatt könnyen csalódás érhet, a becsapottság érzése lehet úrrá rajtad. Közvetlen környezeteddel nézeteltérések alakulhatnak ki. Az utolsó napokban viszont fellélegezhetsz, új lehetőségek nyílnak meg előtted.
Kedvező napjaid: 4, 12, 16, 18, 25.

Bak

BakA Mars erőteljes hatása miatt a hónap közepén úgy érezheted, családi és munkahelyi problémáid a szokottnál jobban nyomják a válladat. A hónap második felében megkönnyebbülhetsz, a terhek csökkennek. Március utolsó napjaiban a munka és a karrier területén jöhetnek sikerek és elismerések, a szerelmi életben viszont adódhatnak viták, nehézségek. A türelem és kellő tolerancia átsegíthet a nehézségeken.
Kedvező napjaid: 7, 9, 10, 13, 18.

Vízöntő

VízöntőKözlekedés, sportolás – vagy egyéb, mozgással együtt járó tevékenységek – során legyél nagyon körültekintő! Pénzügyek terén kedvező hónapra számíthatsz. A hónap első felében sok szerencsés lehetőség adódik, amelyeket inkább passzívan használsz fel, mint aktívan. Néha nehezedre eshet nyíltan kiállni a saját érdekeidért, de így is jól boldogulsz. Kollégáiddal, üzletfeleiddel a hónap közepére időzítsd megbeszéléseidet.
Kedvező napjaid: 6, 9, 13, 17, 19, 26.

Halak

HalakMárcius első napjaiban légy sokkal körültekintőbb közlekedésben! A munkahellyel, karrierrel kapcsolatos változások rád nézve kedvezőek, különösen 17-e után. Barátokra, támogatókra számíthatsz. Kicsit befelé fordulóbb lehetsz, nagyon jó időszak ez egy kis lazításra. Szívügyek terén kellemes időszak várható, de ha túl magasra csap a szenvedély, akkor szükség lehet némi higgadtságra.
Kedvező napjaid: 3, 17, 19, 22, 24, 31.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com