Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. február havi horoszkóp

A Kos és a Bika lazíthat egy kicsit, pénzügyeik is javulnak, csakúgy, mint a Szűzé. Az Ikrek most ne adjanak kölcsön, az Oroszlán pedig tartalékoljon. A Mérleg előtt nehéz hónap áll, a Nyilas jól teszi, ha belső megérzéseire hallgat. A Bak ne most intézze hivatalos ügyeit!

2/2. oldal

Mérleg

MérlegAkadályokkal teli, nehézkes, lelkileg leterhelő hónap vár rád, összetűzésekbe, vitákba bonyolódhatsz. Még akár egy betegség is ledönthet a lábadról 15-e körül, de ha alaposan odafigyelsz magadra, akkor ez elkerülhető. Vigyázz anyagi javaidra, vagyonodra, a közlekedésben is legyél óvatosabb. Ha van társkapcsolatod, ne keresd a konfliktushelyzetet. Ha viszont még várod az igazit, akkor erre csak a hónap közepe alkalmas.
Kedvező napjaid: 3, 11, 14, 16, 25.

Skorpió

SkorpióJelentős változásokat hozhat február hava. Anyagi és üzleti ügyeid pozitív irányba fordulhatnak, és ez feloldhatja régóta húzódó feszült hangulatodat. Jól teszed, ha szeretteidre is egy kicsivel több időt szánsz, hiszen az év elején igen elfoglalt voltál. Munkáddal, karriereddel kapcsolatban pozitív időszakot zárhatsz, régóta húzódó ügyeknek is pontot tehetsz a végére. Ha veszteséges vállalkozást vezetsz, ez a hónap alkalmas ennek lezárására.
Kedvező napjaid: 5, 12, 13, 19, 24, 27.

Nyilas

NyilasKiemelkedő időszak következik, február hava kedvező a szellemi fejlődésedre, tanulásra, a régóta vágyott önmegvalósításra. A lélek mélységeinek kutatására is érdemes időt szánnod. Az ösztönzés belülről indul, és hasznodra válik, ha hallgatsz rejtett érzékeidre. Ha van párkapcsolatod, számíthatsz fejlődésre, aki még magányos, a hónap második hete jó lehetőségeket kínál az ismerkedésre. Anyagi téren a hónap utolsó napjai hozhatnak kisebb kiadásokat.
Kedvező napjaid: 2, 6, 12, 15, 18.

Bak

NyilasA Merkúr és a Mars is kilép a Bak jegyből, ez ahhoz segít hozzá, hogy kezdj valami új dologba! Tanulásra, továbbképzésre, új ötletek megvalósítására ez a hónap kiváló. Ami a pénzügyeket illeti, nem állsz éppen stabilan, de most lehetőséget kaphatsz arra, hogy plusz bevételeid legyenek, amelyek megkönnyíthetik a mindennapokat. Hivatalos ügyek intézésébe ne most kezdj, csak bosszúságok érnének. Március sokkal kedvezőbbnek mutatkozik ezen a téren!
Kedvező napjaid: 5, 10, 11, 14, 20, 28.

Vízöntő

VízöntőHa kisebb-nagyobb problémákkal kerülsz szembe, az nem csoda, hiszen a Mars a jegyedbe lép február elején. E gondok megoldásához családodtól vagy barátaidtól is kaphatnál segítséget, ha kérnél. A múltban szőnyeg alá söpört dolgokból előkerülhet néhány, és némileg felbolygathatják a mindennapokat, de a februári hónap alkalmas arra, hogy kedvezően és mihamarabb lezárj régóta függőben lévő ügyeket. A hónap végétől már fizikailag is sokkal jobban fogod érezni magad.
Kedvező napjaid: 4, 9, 16, 20, 22.

Halak

HalakA hónap első fele nem tartogat nagy változást, de február végén a Nap a Halak jegybe lép, így alapjaiban kell néhány dolgot megváltoztatnod magad körül. Többek között köss fegyverszünetet önmagaddal és környezeteddel, legyen szó önkritikáról, kis vagy éppen nagy nézeteltérésekről. Ez jót tesz lelkivilágodnak is, és másokkal közösen hamarabb találsz megoldást a problémákra. Még arra is képes leszel, hogy februárban gyorsan hozz okos döntéseket, amelyek nemcsak erkölcsi, hanem akár anyagi formában is visszaköszönnek.
Kedvező napjaid: 7, 19, 20, 24, 28.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com