Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 23. (ke) – Béla
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. január havi horoszkóp

Januárban a Szűz ne viselkedjen meggondolatlanul vagy felelőtlenül, az Oroszlán fordítsa a lehető legtöbb időt és energiát a családi ügyek intézésére. A Mérleg figyeljen, mert változékony időszak veszi kezdetét, a Skorpió legyen toleránsabb, engedékenyebb a környezetével!

2/2. oldal

Mérleg

Mérleg2009. rengeteg újdonságot hozhat számodra, összefoglalva: egy meglehetősen változékony időszak veszi kezdetét, lesz benne jó és rossz egyaránt. Meglehet, hogy emberi kapcsolataid jól működnek, néhány figyelmetlen cselekedet mégis negatív hatással lehet. Hajlamos leszel arra, hogy magadba fojtsd problémáidat, pedig családod, barátaid esetleg segíthetnének. A karriered is hangsúlyos lesz, bár ez a szempont egyáltalán nem mondható kedvezőnek.
Kedvező napok: 6, 19, 27, 29.

Skorpió

SkorpióNe támassz túl magas elvárásokat családtagjaiddal, szeretteiddel szemben, különösen az újév kezdetén. Közvetlen környezeted szinte bármit megtenne azért, hogy a kedvedben járjon, mégis a jövőben ez elégedetlenkedéshez és sértődéshez vezethet. A megoldás az, ha egy kicsit engedékenyebb leszel, bármiről is legyen szó. Egy váratlanul érkező információ igencsak kihozhat a béketűrésből, ezért szükség lesz az átlagosnál több toleranciára január végén.
Kedvező napok: 3, 8, 13, 23.

Nyilas

Nyilas2009 januárjában meglehetősen sokat kell majd improvizálnod ahhoz, hogy felül tudj kerekedni a megoldandó problémákon, bár sajnos még így sem teljesen biztos, hogy megtalálod mindegyikre a jó megoldást. Most, hogy vége a karácsonyi és szilveszteri felhajtásnak, végre fellélegezhetsz, pihenhetsz kicsit. Nagy tervek fogalmazódnak meg most benned, különösen a családodat és egyéb emberi kapcsolataidat illetően.
Kedvező napok: 2, 7, 15, 19.

Bak

BakAz újév számos új lehetőséget is tartogat, különösen figyelj azonban oda arra, hogy ne maradjon egyetlen feladat sem elvégzetlenül, különben nagyon hamar feltorlódnak az elvégzetlen munkáid január folyamán. Otthon is meg kell birkóznod néhány kisebb problémával, az ünnepek alatt ellustult családodra pedig nem számíthatsz. Már a hónap első napjaiban kiváló lehetőség nyílik meg előtted, amely pompás hatással lehet karrieredre.
Kedvező napok: 3, 7, 10, 22, 30.

Vízöntő

VízöntőA bolygók együttes és jótékony hatásának köszönhetően úgy érezheted, kissé fellélegezhetsz. Problémáid egy része az óévvel együtt a múlt homályába vész. Bár egy nyomasztó családi probléma felmerülhet, és noha leküzdhető a gond, minden tudásodat és akaratodat össze kell szedned ahhoz, hogy megtaláld a megoldást. Valaki sokkal jobban függ ugyanis tőled, mint ahogy azt gondolnád, és az ő számára te jelentheted a legfőbb kapaszkodót.
Kedvező napok: 3, 14, 26, 31.

Halak

HalakÚj év, és végre egy régi, eddig dédelgetett álmod teljesülhet – ne halogasd a kezdést! Egy korábbi tevékenységért megkaphatod a méltó elismerést, megbecsülést és akár hírnevet is, sőt akár az is előfordulhat, hogy egy komolyabb pozícióba kerülsz, annak minden előjogával együtt. Valóban jelentős változások várhatóak az életedben az újévet illetően, szerencsére túlnyomórészt pozitívak. Ha új munkát ajánlanak neked, azt se utasítsd vissza!
Kedvező napok: 6, 13, 18, 20, 25.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com