Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 26. (pé) – Ervin
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

A gáztűzhelytől a nőgyógyászati bajokig

Rendszeresen közreadjuk – természetesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természetgyógyász tanácsadónk levelezéséből válogattunk.

2/2. oldal

A teafaolaj jó, de önmagában kevés

Kedves Weixl-Várhegyi úr!
Egy korábbi írásában olvastam, hogy a teafaolajat ajánlja külső intim tisztításra (lenmagolaj + pár csepp teafaolaj). A teafaolajat nálam, úgy tűnik, bevált a külső panaszok enyhítésére (pirosság, érzékenység).

Nagyon érzékeny vagyok nőgyógyászati, húgyúti területeken, egy hosszabb problémasorozat után vagyok, és nyaralásra-strandolásra szeretnék nyugodtan elindulni.

Egy több mint fél éve tartó folyamat után jelenleg a Gynevac mellett döntöttünk. Visszatérő nőgyógyászati problémák (herpesz: Izoprinozin; trichomonas: Clion-D hüvelytabletta; folyás, gombás fertőzés: Batrafen, bórsavas hüvelykúp, Pevaril-G; hüvelyérzékenység: Gynoflor hüvelykúp), és húgyúti problémák merültek fel (hólyaghurut, coli: Nitrofurantoin). Az antibiotikumos kezelés abszolút ellenjavallt (néhány évvel ezelőtt súlyos candidiasist és egyéb problémákat okozott). A felsoroltak mellett homeopátiás készítményeket (pl. Sepia officinalis), gyógynövényeket (pl. tőzegáfonya, gyógytea, teafaolaj), és diétát alkalmazok.

Urológiai vonatkozásban: pillanatnyilag – 2 negatív vizelettenyésztés (Coli) után – elkezdtem szedni az Uro-Vaxom kapszulát. Nőgyógyászati szempontból egy általános immunerősítésre gondoltunk, ezért is választottuk a Gynevac injekciót. Mellette a Gynoflor hüvelytabletta alkalmazását is ajánlották.

Párom (lassan egy éve vagyunk együtt) tünetmentes, de nála is el szeretnénk végeztetni laborvizsgálatokat, mindenesetre neki is javasolták a Gynevac kúrát.

Elsősorban a nőgyógyászati problémák megszüntetésére szeretnénk megoldást találni, de a remélhetőleg sikeres kúra után szeretnénk a gyermektervezésre koncentrálni (én 35 éves vagyok, párom 29).
Üdvözlettel: Márta

Kedves Márta!
A teafaolaj valóban csodaszer, bár az érzékeny nyálkahártyák nehezen viselik el. A nemi higienia úgy a nőnél, mint a férfinál nagyon fontos, mert különben a legjobb kezelések ellenére is visszfertőződést okoz, ha pl. a férfi nem mos kezet vizelés előtt, úgy fogja meg a h.vesszőt és utána szeretkezik Önnel. Máris kész a fertőzés, mert szennyezet kézzel fogta meg a hímtagját.

Ha nem eszik elegendő és megfelelő sót (csak a patikai NaCl-t szabad sózásra használni, de azt bátran), akkor nem tud a genitáliákon tisztulni. Fontos lenne az ezüst kolloid használata is irrigálásra, körte-fecskendővel. Hanem iszik tiszta vizet, nem használ tiszta sót, ha nem szed vitaminokat- és egyéb táplálék-kiegészítőket, he nem szedi folyamatosan az acidophilust, és nem táplálkozik szigorúan a vércsoportja szerint, nem mentesíti a testét a mobil- és elektroszmogoktól, akkor akármilyen csodagyógyszert is szedhet, vagy csodainjekciókat is kaphat, nem hoznak javulást.

Ha a leírtakat megtartaná, akkor bőven lenne immuntartaléka a szervezetének, akár a genitáliákon bejutó fertőzések leküzdésére is. Valamit nem jól csinál, s meg kell változtatnia a megbetegítő életmódját és táplálkozását, mert a jelenlegi miatt egyre súlyosabb panaszai lesznek, még akkor is ha injekciózzák, vagy gyógyszerezik. Teafaolajat meg nem használhat naponta, élete végéig?

Ha ezek mikéntjéről többet akar megtudni, akkor az eddigi vér- és egyéb leleteivel fel kell keresnie a budapesti rendelőmben. (bejelentkezés: 06-27-350-204). Ha egy-az általam adott komplex kúrát a párjával együtt megcsinálják, akkor nyugodtan vállalkozhatnak gyermeknemzésre is, mert akkor nem kell félni a születési rendellenességektől sem. A 15 év gyógyítói munkám során nagyon sok egészséges kisbaba születtet meg azáltal, hogy a szülők következetesen betartották az előírásokat. Pedig voltak közöttük olyanok is, akiknek már 10 év házasság után sem jött össze a baba.
Szeretettel üdvözli: Weixl-Várhegyi László

Weixl-Várhegyi László tanácsadónk mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com