Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. máj. 6. (hé) – Ivett,Frida
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

A gáztűzhelytől a nőgyógyászati bajokig

Rendszeresen közreadjuk – természetesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természetgyógyász tanácsadónk levelezéséből válogattunk.

2/1. oldal

Az elektromos és az indukciós főzőlap hátrányai

Tisztelt Weixl-Várhegyi László!
Érdeklődéssel olvastam a mikrohullámú sütő ártalmairól szóló írását, amelyből egy mondat szöget ütött a fejemben: „Nem véletlen, hogy a vallásos zsidók nem használnak semmilyen elektromos főzőalkalmatosságot, csak lángon, lánggal főzik és sütik az ételeiket.”

Új házba költöztünk, gáz nincs bevezetve. Indukciós főzőlap mellett döntöttünk. Szeretném tudni, hogy mi a véleménye az indukció használatáról, az indukcióval történő főzésről.
Üdvözlettel: Éva

Kedves Éva!
Szíveskedjen elolvasni a Natúrsziget portálon az elektroszmogról szóló írásomat, és akkor választ is kap a kérdésére.

Röviden a lényeg: minden elektromos melegítő eszköz az elektromos és elektromágneses terével a táplálékok víztartalmának rendezett struktúráját rendezetlenné teszi. Dr. Masaru Emoto: A víz üzenete, A víz rejtett bölcsessége című könyveiben fotókkal is bizonyítja, hogy az elektromos főzőlap, az indukciós főzőlap vagy a merülő forraló stb. rendezetlen, amorf struktúrájúvá teszi a vízmolekulákat. Ettől pedig nem lesz egészséges az étel, mert degenerált ételtől előbb utóbb megindul a degeneráció az emberben is.

Ha nincs bevezetve a gáz, akkor vegyenek palackos gáztűzhelyt, csak oldják meg a helyiség megfelelő szellőzését, továbbá biztonsági égős tűzhelyt vásároljanak. A tűzhely fölé szerelt légelszívó elegendő az égéstermékek elvezetéséhez, így biztonságossá válik az üzemeltetés is. Ha van lehetőség vezetékes gáz bevezettetésére, akkor az volna a legjobb megoldás. Nálam van vezetékes gáz is, de biztosítékként van palackos gáztűzhelyem, valamint fával fűthető úgynevezett tea-tűzhelyem is.

Ha már megvették az indukciós tűzhelyt, akkor cseréljék be gáztűzhelyre vagy adják el a bizományi áruházban. 15 éves gyógyító tapasztalatom, mérnöki, radiesztéta és bioenergetikusi végzettségem alapján bármely nyilvános fórumon be tudom bizonyítani az elektromos főzőeszközök egészségre gyakorolt káros hatásait. Sok betegem már attól meggyógyult, hogy ismét gáztűzhelyt használt.

A szervezetben minden másodpercben végbemenő robbanásszerű sejtmegújulások alapján, vérkristály-analízises vizsgálattal be lehetett bizonyítani, hogy az elektromos eszközökkel főzött és melegített ételek elfogyasztása után már két órával megjelentek a vérben az elváltozások, valamint jóval nagyobb arányban keletkeztek rákos sejtek, mint a természetes megújulás során (ilyenkor is keletkeznek hibás sejtek, csak az immunrendszer leküzdi őket, ha van hozzá tartaléka.) Statisztikai adatok is alátámasztják, hogy Magyarországon az elektromosság mindennapokba való beépülésével, annak arányában emelkedett a rákos megbetegedések száma.

Tehát az is veszélyes, ha valaki feszültség alatt lévő kábel 2 méteres közelében tartózkodik vagy alszik. Árnyékolni, harmonizálni kell. Ugyanis a szervezetünknek is van víztartalma, és ezt is megváltoztatja az elektromos tér, és még inkább az indukciós tér.

Azért hagytam ott a kohómérnöki pályát (metallográfus szakmérnök vagyok), mert az indukciós kemencéknél (vasat is lehet ilyen eljárással olvasztani) dolgozók átlagéletkora 36 év volt. Mindazok, akik 2 évnél többet dolgoztak ilyen helyen, súlyos betegek lettek, és előbb-utóbb leszázalékolták őket.
Tehát ha jót akarnak maguknak, akkor ne vegyenek indukciós tűzhelyet.
Üdvözlettel: Weixl-Várhegyi László

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com