Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 26. (pé) – Ervin
Egész-ség

Világújdonság: a teljes test kezelése

Sejtregeneráló polarizált fény

Tudósítónktól. Június 10-én megnyílt Budapest első gyógyító-fény klinikája. Sajtótájékoztatón mutatták be az új magyar világszabadalmat, a Sensolite sejtműködést regeneráló, polarizáltfény-terápiás rendszert. A fényterápiás ágynak számos jó hatása van, gyorsabb vele a gyógyulás.

2/2. oldal

Ami az eddigi humán tapasztalatokat illeti: a kezelés rövid idő alatt feltölti az embert energiával, javít a sebeken és sérüléseken, a fejfájáson (migrénen), és a légzésfunkciót is erősíti. „A polarizált fény soha nem rombol, hanem épít és stimulálja a természetes védekező mechanizmusokat” – hangsúlyozta Fenyő Márta.

Mozgásszervi panaszok

Dr. Knoll Zsolt ortopéd sebész szakorvos elmondta, hogy a tavaly november óta folyó tesztelés során javulást és a konzervatív orvosi kezeléshez képest gyorsabb gyógyulást tapasztaltak a következő problémáknál: ízületi panaszok, ínhüvely- és csonthártya-gyulladás, csontosodási zavarok, törés, arthrosisból (kopásból) adódó nagyízületi gyulladás, szalagszakadás, izomszakadás, bevérzés, akne, égési sérülés és anyatej-elválasztási zavar. Megemlítette, hogy tapasztalatai szerint a csonthártya-gyulladás a szokásos 8-16 hét helyett 2-4 hét alatt gyógyult, izomszakadásnál pedig 6-8 hét helyett mindössze 6 napra volt szükség a teljes gyógyuláshoz.

Az ellenjavallatok között sorolta fel a kezeletlen magas vérnyomást, a szívritmus-zavart, a pacemakert, a kemoterápiás kezelést és a terápiás besugárzást, a kábítószer-függőséget. Kellemes „mellékhatásként” jelentkezett a fokozott potencia (40 férfiből 32-nél) és az alvás harmonizálása.

Asztma, szénanátha, krónikus hörghurut

Dr. Madarasi Anna gyermek szakorvos, tüdőgyógyász, allergológus már 6 hónapos gyermeknél is alkalmazta a Sensolite módszert. Csak olyan gyerekeket vett kezelésbe, akiknek az állapota a korábbi terápia mellett nem javult. A közel 10 asztmás gyereknél jelentős javulás történt a légzésfunkcióban, és hasonló jótékony hatást tapasztaltak a szénanáthában, illetve krónikus hörghurutban szenvedő piciknél is. Az utóbbiak korábban szinte havonta kerültek kórházba, ám a fényágyas kezeléstől ez megszűnt, állapotuk stabilabbá vált.

Ez a módszer sokkal többet tud a korábban használt Bioptron lámpánál, erősítette meg dr. Marschalkó Péter gyermek ortopéd sebész szakorvos. Tapasztalatai szerint serkenti a sebgyógyulást, jótékony hatású növekedési zavarokban, egyes gerincbetegségekben (pl. Scheuermann-kór), végtagrövidülésben. Véleményét ezekkel a szavakkal összegezte: „pozitív tapasztalatok – óvatos várakozás”.

Depresszió, dohányzás

Dr. Pataki Éva pszichiáter szakorvos távollétében a véleményét Fenyő Márta olvasta fel. A doktornő a teljes test fényterápiát 4, súlyosan depressziós betegénél alkalmazta. Mindegyiküknek javult a közérzete, a hangulata, oldódtak a szorongásai – és ami nagyon fontos: ez a hatás tartósnak bizonyult. Csökkent továbbá az érintettek dohányzás iránti vágya, feszesebb lett a bőrük, és a gyógyszerszedést hosszú távon mérsékelhették, illetve elhagyhatták. A depressziót gyakran kísérő fiziológiás panaszok (fejfájás, gyomorfájdalom stb.) ugyancsak eltűntek.

A Natúrsziget kérdésére válaszolva Fenyő Márta elmondta, hogy a fényterápia rosszindulatú bőrdaganatos (melanomás) egereknél is javulást hozott, humán tapasztalatok azonban ez irányban még nem állnak rendelkezésre. Egy másik kérdésünk arra vonatkozott, hogy van-e hatása a kezelésnek a vérnyomásra, illetve a szívritmusra. Knoll doktor vizsgálatai szerint nincs ilyen hatás.

Ott volt a sajtótájékoztatón párbajtőröző olimpikonunk, Tóth Hajnalka is. Mint mondta, nem bánja, hogy megsérült, mert ennek köszönheti, hogy megismerte a Sensolite nyújtotta lehetőségeket. Állóképessége, erőnléte a kezelések hatására sokat javult, amit jól érzékeltet, hogy napi 6 óra edzés után sem érzi fáradtnak magát, és jobban is alszik.
További információk a www.sensolite.hu oldalon olvashatók.

Kürti Gábor

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#3 momo02 2009-09-11 21:56:44
 
Bp.Budai Gyermekkórházban kezelnek vele gyerekeket, felnötteket egyaránt.A kisfiammal odajárunk kezelésre.Rövíd idő alatt jelentős javulást tapasztaltun az állapotában. A kezelés ingyenes. Köszönet F.Mártának és Dr M. Annának
#2 Zsadanyi 2009-08-25 13:54:59
 
az echo tv-ben láttam egy műsort és érdekelne,hol lehet ilyen terápiás kezelést kapni, mennyibe kerül stb. ?
#1 jules01 2009-06-22 12:08:21
 
Szeretném megtudni,hogy hol nyílt meg ez a gyógyító-fény klinika?

Üdv: Gyula

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com