Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Egész-ség

Világújdonság: a teljes test kezelése

Sejtregeneráló polarizált fény

Tudósítónktól. Június 10-én megnyílt Budapest első gyógyító-fény klinikája. Sajtótájékoztatón mutatták be az új magyar világszabadalmat, a Sensolite sejtműködést regeneráló, polarizáltfény-terápiás rendszert. A fényterápiás ágynak számos jó hatása van, gyorsabb vele a gyógyulás.

2/1. oldal

Fenyő Márta biofizikusnak, a Bioptron lámpa és általában a polarizáltfény-terápia feltalálójának, valamint Klein Péternek és egy magyar-svéd fejlesztő csapat munkájának eredményeként született meg a Sensolite sejtműködést regeneráló, polarizáltfény-terápiás rendszer. Az 1000 db speciális fényforrással működő orvostechnikai eszköz révén az emberi test teljes felületére hat a polarizált fény. A kezelési eljárás jelentősen serkenti az immunsejtek aktivitását, fokozva a vörösvérsejtek oxigénmegkötő és oxigénmegtartó képességét. Az alkalmazási spektrum a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át az egészen súlyos betegségekig terjed. A polarizáltfény-terápia a tesztelés és az eddigi tapasztalatok alapján hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra, valamint az állóképesség növelésére. A vizsgálatokban eddig – orvosi felügyelet mellett – több száz ember vett részt, akiknek a gyógyulása vagy állapotának jelentős javulása igazolja az eljárásban rejlő rendkívüli lehetőségeket.

Fenyő Márta 28 éven át folytatott kutatásainak eredményei

A sajtótájékoztatót megnyitva Klein Péter elmondta, hogy 2 éves fejlesztő munka vezetett a Sensolite készülék megalkotásához, megkoronázva ezzel Fenyő Márta 28 éven át folytatott kutatásait. Az igazi újdonság a polarizált fény korábbi, helyi alkalmazásaihoz – Evolite, majd Bioptron lámpa – képest az, hogy az 1 cm mélyre hatoló polarizált fény globális biostimulációs hatást fejt ki, vagyis az egész szervezetben megindítja és felerősíti az öngyógyító folyamatokat.

Fenyő Márta hangsúlyozta, hogy léteznek az egész testre kiterjedő betegségek (pl. pikkelysömör, reuma), ezért is szükség van a teljes test fénykezelésére. A korábbi lokális kezeléseknél is tapasztalták az általános közérzetjavító hatást, pedig a lámpával végzett kezelések alkalmával csupán egy maximum 15 cm átmérőjű folt bevilágítására volt lehetőség. Kiemelte, hogy állatkísérletekben daganatos egereknél javulást tapasztaltak.

Kutatások a rosszindulatú elváltozások területén

Meglepő eredmény mutatkozott rosszindulatú daganatok kezelésénél egerek esetében. A kutatók két, egymástól független egércsoporton végezték el vizsgálataikat. Mindkét csoport egyedei Ehrlich ascites tumort hordoztak szervezetükben. Az egyik egércsoport lépét kezelték polarizált fénnyel és azt tapasztalták, hogy a daganat növekedése leállt.

Később a fénnyel kezelt egércsoport szeparált vérszérumából kis mennyiséget naponta bejuttattak a másik, polarizált fénnyel nem kezelt egércsoport egyedeinek szervezetébe. Azt tapasztalták, hogy ennek köszönhetően a rosszindulatú folyamat a kezeletlen csoport esetében is leállt. A vizsgálati eredmények alapján kiderült, hogy a fénnyel kezelt állatok vérszérumában a polarizált fény hatására olyan anyag termelődött, amely leállította a rosszindulatú folyamat progresszióját.

Spontán daganatos kutyák vérkezelését is elvégezték, majd a vért visszajuttatták a szervezetükbe, és azt tapasztalták, hogy csökkent a daganatok mérete, javult az immunműködés. Rosszindulatú elváltozásokkal kapcsolatban eddig kizárólag állatkísérletek folytak, humán vizsgálatok nem.

„Hatalmas lehetőség van a kezünkben”

A feltaláló így fogalmazott: „még most sem tudjuk, milyen hatalmas lehetőség van a kezünkben”. Ugyanakkor a Bioptron lámpás kezelésekhez képest a Sensolite-nál nem csak mennyiségi különbségről van szó, mutatott rá. A teljes test polarizált fénnyel való kezelésekor ugyanis a fény hatása a kapilláris ereken keresztül az egész keringésben érvényesül, jótékonyan hat az immunrendszerre (főleg a T-lymphocytákra), valamint az oxigént megkötő és szállító vörösvérsejtekre. A kezelés eredményeként több oxigén jut el az agyba és valamennyi belső szervhez, nő a fizikai és a szellemi teljesítőképesség.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#3 momo02 2009-09-11 21:56:44
 
Bp.Budai Gyermekkórházban kezelnek vele gyerekeket, felnötteket egyaránt.A kisfiammal odajárunk kezelésre.Rövíd idő alatt jelentős javulást tapasztaltun az állapotában. A kezelés ingyenes. Köszönet F.Mártának és Dr M. Annának
#2 Zsadanyi 2009-08-25 13:54:59
 
az echo tv-ben láttam egy műsort és érdekelne,hol lehet ilyen terápiás kezelést kapni, mennyibe kerül stb. ?
#1 jules01 2009-06-22 12:08:21
 
Szeretném megtudni,hogy hol nyílt meg ez a gyógyító-fény klinika?

Üdv: Gyula

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com