KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. aug. 15. (hé) – Mária
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Félelem, pánikroham, hüvelyfertőzés

Rendszeresen közreadjuk – természetesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természetgyógyász tanácsadónk levelezéséből válogattunk.

2/2. oldal

Én sajnos nem tudok senki helyett gyógyulni. Mindenkinek magának kell megtennie mindent a gyógyulásáért. Gondolkozzon el azon is, hogy miért kapta ezt a betegséget? Mikor kezdődött? Meg tudja-e változtatni a megbetegítő életmódját és szokásait, amely esetleg a gyermekeire is negatívan hat ki, viszont ha megváltozik, akkor az a gyermekeire is pozitívan fog hatni.

Fogadja el a világot olyannak, amilyen, úgysem tudja megváltoztatni, sem Ön, sem én, sem senki más!Mindenkinek egyéni sorsa van, amit fel kell vállalni! Szabad minden helyzetben szépen viselkedni, bármi történjen is velünk.

Sok sikert kívánok az életmód és a táplálkozás megváltoztatásához! Írjon, ha valamiben megakad és segítséget kér. Szeretettel üdvözli:
Weixl-Várhegyi László

Hüvelyi fertőzés ellen ezüstkolloid

Kedves Weixl-Várhegyi László Úr!
Azt szeretném kérdezni, hogy a bakteriális és gombás hüvelyfertőzés elleni ezüstkolloid kúrát mennyi ideig szabad alkalmazni? Két hete használom a kúrát, és kívülről cickafarkfű teával mosakodom. (Kipróbáltam a korábban Ön által javasolt lenmag-teafa-grépfrútmagos mosdást is, de ez az én esetemben egyértelműen rontotta az állapotomat, így felhagytam vele.)
Nem veszélyes hosszú távon az ezüstkolloid?

Bakteriális fertőzésnél milyen étrend-kiegészítőt vagy alternatív módszert javasol antibiotikumok helyett? Ha a kúra sikeresen befejeződött, mit ajánl az egészséges hüvelyflóra visszaállításához?
Válaszát előre is köszönöm:
Andrea

Kedves Andrea!
Én az olajos és nem a magos terápiát ajánlottam. Én 7 éve naponta viszek be a szervezetembe ezüstkolloidot. Ha nem töményebb 40 ppm-esnél, akkor nem toxikus, még napi 1 liter sem. Jó lenne vele irrigálni. Töltsön a körte-fecskendőbe desztillált vizet és ezüstkolloidot 1:1 arányban, és azzal töltse fel a hüvelyt, amikor az függőleges helyzetben van, s így tartsa legalább 10 percig. Utána már kifolyhat. Ezt naponta többször is ismételheti.

Ha van otthon fürdőkád, akkor tegyen bele 1 kiló legdurvább asztali sót vagy járdaszóró sót, oldja fel vízben, majd ücsörögjön benne legalább fél óráig. Minél melegebb a víz, amit el tud viselni, annál hatásosabb az eljárás.

Patikákban, bioboltokban lehet kapni EM (effektív mikroorganizmusok) technológiával készült, fürdő és testápoló szereket, valamint hüvelykrémet. Ha ezeket használja, valamint szedi az Acidophilust (3x2 étkezés előtt), akkor hamar rendbe jön a hüvely baktériumflórája.
Üdvözlettel:
Weixl-Várhegyi László

* * *

Weixl-Várhegyi László tanácsadónk mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#2 polcsys 2008-01-10 19:56:23
 
T. Weixl-Várhegyi László Úr!

2007. dec. közepén hörgőgyulladással kezeltek amire kaptam antibiotikumot, ez legyengítette a hüvelyflórát, a nőgyógyászom Canifug 100 kúpot és krémet írt fel.Ezután menstruáltam, majd új szexuális partnerem lett, az együttlét után valamivel erősebb a hüvelyi váladékozásom, de semmilyen kellemetlen szagot, égő,csípő, viszkető érzést nem tapasztalok. A hüvelyi váladék talán a normálistól kicsit savasabb. Ön szerint ez normális, vagy kezelendő, szó van-e fertőzésről?
Köszönettel: Szabó Judit
#1 Csöpe 2007-12-27 18:12:07
 
Kedves Weixl-Várhegyi László Úr!
Magam is pécsi lévén örömmel olvastam arról, hogy itt is van 1-2 nagy energiáju hely, ahol fel lehet töltődni. Mivel van a családban súlyos beteg, kérem szíveskedjék velünk közölni, hogy hol lenne ezen kívül erre lehetőség, ugyanis ahogy másutt is, csak belépődij ellenében lehet a templomba bemenni. Szentmise alkalmával pedig nem biztos, hogy az időpont megfelelő. Köszönettel: Babay Terézia

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com