Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 29. (pé) – Auguszta
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Pí-víz, desztillált víz, ekcéma

Rendszeresen közreadjuk – természe­tesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természet­gyógyász tanács­adónk levelezéséből válogattunk.

2/2. oldal

Ekcéma – nagy dózisú vitaminszedés ellenére

Kedves László!
Köszönöm, hogy válaszolt a tiszta vízzel kapcsolatos kérdésemre. Tulajdonképpen ekcéma jött ki a lábamon, és még időben szeretném visszafordítani ezt a folyamatot.

A desztillált víz kezdetnek anyagilag elérhetőnek tűnik számomra. Hogyan és mennyi desztillált vizet kellene fogyasztanom, hogy rendbe jöjjön a bőröm? A gyógyszertári desztillált víz ugyanolyan jó, mint a saját géppel készített? Esetleg tudna még más módszert is ajánlani, hogy sikeres legyen a gyógyulás, enyhüljenek a tünetek (égő, szúró érzés, viszkető, vörös foltok)?

Megkérdezném, hogy mennyi idő után várható javulás, ha desztillált víz kúrát végez az ember, és milyen mértékben várhatók méregtelenítési tünetek? Esetleg eleinte fokozódhat is az ekcéma?

Egyébként nagy dózisban szedek vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Ennek ellenére megjelent az ekcéma, pedig korábban soha nem volt ilyen problémám.
Nagyon köszönöm a válaszát!
Lenke

Kedves Lenke!
Az otthon készített vagy bioboltban, patikában vett desztillált víz egyforma, mindegyik 0,01 ppm-es tisztaságú. Az ozmózisos víz 0,9 ppm-es, de lehet 20 ppm-es is.

Az ekcéma annak a jele, hogy gyenge az immunrendszere. Ha valamilyen szerrel kiirtjuk az ekcémát, de nem erősítjük az immunrendszert, akkor ismét visszajön az ekcéma, mert bárhonnan „be lehet szerezni”.

Javaslataim a következők:
Napi egy evőkanál ezüstkolloid étkezés előtt, a szájban zubogtatva 10 percig, majd a maradékot le kell nyelni. Napi 3x2 kapszula Acidophilus étkezés előtt, bő folyadékkal.

Napi minimum 10 ezer mg C-vitamin, és „vércsoportos” vitaminból 3x3 étkezéskor. Spirulina algából napi 3x1 szemet kellene szednie.
Omega-3-ból napi 3x1, Q-10-ből pedig napi 40 mg bevitele ajánlott.

Külsőleg az ekcémára a patikában kapható Naksolt vagy IRIX-et kell fújni, de jó rá a propoliszos tinktúra is.

Az ekcéma okozója a test legeldugottabb zugaiban rejtőzik. Immunrendszer-erősítéssel és méregtelenítéssel a „nagytakarítás” kihozhat még egyéb tüneteket is, de ez természetes velejárója a tisztulásnak. Ha ezért abbahagyja a kúrát, akkor nincs detoxikáció sem.

A javulás attól függ, hogy mennyi méreganyag vagy más nem kívánatos lerakódás van a szervezetében. A tisztulás egy évig is eltarthat, de van, akinél hét év alatt megy végbe. Legyen türelmes, hisz a méreganyagokat is türelmesen raktározta el. Életmódváltással és egészséges táplálkozással lehet véglegesen megtisztulni az eddigi egészségtelen életvitelünk, egészségtelen táplálkozásunk okozta nyavalyáktól.
Szeretettel üdvözli:
Weixl-Várhegyi László

Weixl-Várhegyi László tanácsadónk mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#3 Tibi-8 2007-09-18 18:04:48
 
Tisztelt Várhegyi úr!
Vizdesztilláló készüléket hol tudom beszerezni van -e választék belőle kérem irja meg Ár, müszaki paraméterek megjelölőségével. a kúrát szeretném elkezdeni vele.
Meg van-e valahol olyan fórum ahol olyan fogyasztók irnak be akik rendszeressen fogyasztják a desztillált vizet és a tapasztalaikat leirják vele kapcsolatban.
Nekem Inzulinos cukorbetegségem van, Édesapámnak pedig Alzheimer-kórja van.
Milyen kilátásaink vannak illitve lesznek ha elkezdjük fogyasztani a desztillált vizet?
Ha kérhetem a válaszát a racztibi@gmail.com e-mail cimre küldje el.
Üdvözlettel:Rácz Tibor...
#2 cszita 2007-06-28 22:52:55
 
Van itt egy fórum arról hogy mérgező a desztillált víz: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9164658

Idézek: A desztilláltvíz ha rendszeresen isszák, vagy nagy mértékű sóvesztés után (izzadás, hasmenés) veszélyes! Mégpedig a fentebb említett okokból. Nem azért mert a deszt víz mérgező hanem mert nem pótolja az ásványi anyagokat. A táplálékban lévő ásványi anyagok nem pótolják a vízben levőket, mert felszívódásuk nem egyenletes és a hyponatremia nagyon gyorsan kialakulhat. Hyponatremia akkor is kialakulhat ha az ember nagyon sok sót veszít pl hasmenéssel vagy izzadással és utánna nagyon sok alacsony sótartalmú vizet iszik.Az idén így halt meg egy férfi az London maratonon, egy nő pedig egy víz ivó versenyen..
#1 aniko_tata 2007-06-28 12:59:32
 
A vízdesztilálló otthoni használatra nagyon érdekelne. A cíkkében írta hogy a Mazdaznan Egyesülettől lehet megvásárolni. Kérem írja meg az elérhetőségüket, mert szeretném felvenni velük a kapcsolatot.
Következő kérdésem hogy desztilált vízből elő lehet állítani Pí vizet?
Ha még nincs víztisztítóm, melyiket érdemes megvásárolni? A desztilált viz előállítót vagy a ozmózisos víztisztítót. 3 fős a családom és tömblakásban lakunk.
Válaszát kérem az alábbi email címre küldeni: aniko.tata@gmail.com
Köszönöm. Anikó

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com