Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 26. (pé) – Ervin
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Nagy dózisú C-vitamin, kicsi mellek

Rendszeresen közreadjuk – természe­tesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természet­gyógyász tanács­adónk levelezéséből válogattunk.

2/2. oldal

Kedves Vanda!
Nem biorezonanciával, hanem bioenergiával lehet mellnövelést elérni. Ez azt jelenti, hogy bioenergetikust kell felkeresni, vagy ellenkező nemű családtaggal kell kézrátétes terápiát alkalmazni. A kiegyensúlyozott nemi élet is jótékonyan hat a női mell méreteire.

A helyes táplálkozás valóban segíthet. A természet rendjének megfelelően az táplálkozik helyesen, aki nyers, bio ételeket eszik, helyes ételtársítással, a vércsoportjának megfelelően. Hozzátartozik még minden falat negyvenszer való megrágása, az étel elfogyasztás előtt megáldása, az étkezést zavaró tényezők (pl.: tv-nézés, autóvezetés, elektroszmog, telefonálás, ügyintézés stb.) kizárása, az étkezés előtt történő megfelelő minőségű és mennyiségű vízfelvétel.

Alkalmazkodni kell a gyomorműködés fázisaihoz is, mert a gyomor legaktívabb működése reggel 7 és 9 óra között van. Ez áll a kínai szervórában, de ugyanezt mondja a régi magyar közmondás is, hogy „Reggelizz, mint a király!, Ebédelj, mint a polgár!, Vacsorázz, mint a koldus!”. Tehát az anyagcserénknek a bőséges reggelizés szükséges, ellentétben a különböző divatos diéták hirdette szisztémákkal.

A műtéti eljárást semmiképpen nem javasolom. Mint minden műtétnek, a plasztikai műtétnek is vannak kockázatai és nemkívánatos mellékhatásai. Eddig minden, plasztikai műtéten átesett páciensem azt mondta pár évvel a műtét után, hogy ha tudta volna előre, mi mindenen kell keresztülmennie, és miket kell elviselnie következményként, akkor nem vállalkozott volna plasztikai műtétre.

Mindegyik melltípusnak megvannak az előnyei és a hátrányai. A legtöbb nő, aki nincs megelégedve a mellméretével, az más területen sem tudja elfogadni magát (festik a hajukat, műkörmökkel, ékszerekkel „ékesítik” magukat, vagy piercingeket viselnek, tetováltatnak stb.). Itt is sajnos a divatdiktátorok zavarják meg a nők tisztánlátását. Kreálnak egy aktuális nőideált, és minden nő ennek szeretne megfelelni. A természetben, a természettel harmóniában élő lényeknél, népeknél nincsenek nagy méretbeli különbségek a melleknél. A mi civilizációnkban is csak a „médiafüggők” okoznak maguknak problémákat a testi kinézetük miatt, mert szeretnének megfelelni a kor és a környezetük várakozásainak.

Az elmúlt évtizedekben többször volt felmérés arról, hogy férfiakat megkérdeztek, nekik a nagy-, a közepes (arányos) vagy a kismellű nők tetszenek-e. Nagyon érdekes, hogy divattrendektől, korosztályoktól és koroktól függetlenül a kis-, a közepes- és a nagymellű nőket kedvelő férfiak aránya szinte mindig ugyanolyan volt. Ebből is látszik, hogy a mellméretükből a nők csinálnak nagyobb problémát, mint a férfiak.

A hormonok is befolyásolják a mell nagyságát, de itt nemcsak az ösztrogén hormonok, hanem a prolaktin, TSH, HGH stb. hormonok is szerepet játszanak. Ha egészségesen élünk és táplálékkiegészítőket is fogyasztunk, valamint valamilyen formában kivédjük, harmonizáljuk a környezeti ártalmakat, akkor a közepesnek mondott testmérettel arányos mellek fejlődnek ki. Növényi hormonokkal vagy a hormontermelést segítő speciális fehérjékkel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyom- és mikroelemekkel, esszenciális zsírsavakkal (főleg omega-3), valóban lehet mellméret-növekedést elérni, de extrém méreteket az ilyen módszerek sem adnak, hanem csak a testmérethez arányos mellméretek alakulnak ki.

Nem izom-, hanem zsírszövet

A női mellről tudni kell, hogy az nem izomszövet, hanem zsírszövet. Tehát hiába gyúrja magát mellizomra egy kismellű nő, attól még nem lesz nagyobb melle, csak a mellizmai vastagszanak meg és, ez egy kissé groteszk külsőt kölcsönöz neki. Sok nő, akinek arányos mellei volnának, közép- vagy hosszútávfutó sportokat űz. Ilyen futásnál a karok folyamatos lóbálása, mozgatása elégeti a váll- és mellkasi zsírszöveteket. Ezért van az arányosnál kisebb melle például egy maratoni futó hölgynek. Amikor abbahagyják az ilyen hosszú távú futásokat, azaz megszűnik a karoknak a mellkasra gyakorolt „zsírégető” hatása, akkor rövid időn belül szemmel látható változás áll be a mell növekedésében.

Az A Rh negatív vércsoportúaknak vegetáriánus étrenden kellene élniük. A vércsoportnak megfelelő táplálkozásról vagy vegye meg dr. Adamo könyveit, vagy az én kiadványaimat, melyeket bioboltokban árusítanak. (Mit egyek, hogy egészséges legyek? Összes vércsoport című füzet). A B-sek valóban átlag 10 évvel tovább élnek, mert a zöldség, gyümölcs és tej, tejtermék szempontjából ők folytathatják a legkiegyensúlyozottabb táplálkozást. A mai átlagos étrend a legjobban a B-seknek kedvez, de ha valaki a vércsoportja szerint táplálkozik, akkor túlélheti még a B-seket is!
Üdvözlettel:
Weixl-Várhegyi László

Weixl-Várhegyi László tanácsadónk mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#1 reichdominika 2008-12-17 13:58:42
 
Kedves Várhegyi úr! Én 24 éves vagyok és 1,72 cm magas 57 kg.Hízni szeretnék,de sajnos nem sikerül.A vércsoportom 0 Rh pozitív.Mit tanácsolna nekem .Hogyan étkezzem hogy hízni tudjak legalább 5-6 kg-ot?

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com