KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. jún. 22. (szo) – Paulina
Készítmények

Adatbázisunkban folyamatosan bővülő listában kereshet a különféle homeopátiás szerek közül. Ebben a (szakkifejezéssel élve) Materia Medica-ban azonos szerkezet szerint dolgoztuk fel valamennyi homeopátiás szer leírását – természetesen rövidítve.

Célunk az volt, hogy miután a Homeopátiás szerkereső almenüpontunk segítségével, a különféle tünetek és panaszok alapján Önnek sikerült eljutnia néhány kiválasztandó szerig, azok részletes leírásának áttanulmányozásával megkönnyítsük az adott körülmények között a lehető leghatásosabbnak ígérkező szer megtalálását.

Nézze meg, hogy az egyes szerek leírása alapján közülük melyik „fedi le” leginkább az adott esetet, vagyis melyik mutatja a lehető legtöbb egyezést, és válassza első helyen azt. Fordítson különös figyelmet arra, hogy mitől javul, illetve minek a hatására romlik az állapot, mert ez kulcsfontosságú lehet a legjobb szerválasztás szempontjából.

A homeopátiás szerekről szóló információt az egyes szerek nevére kattintva érheti el.

Ha bővebb, részletesebb Materia Medicára vágyik, többet szeretne tudni az egyes szerekről, szerencsére ma már bőséges szakirodalom, kiváló szakkönyvek állnak rendelkezésre hazai szerzőktől, illetve magyar fordításban is.

Készítmények listája
A kiválasztott készítmény részletes leírása

COFFEA
Babkávé. Mind a nyers, mind a pörkölt babkávéból készül homeopátiás szer.

Kiváltó ok:

Félelem, ijedtség, szerelmi csalódás, hosszú utazás, fogzás, kellemes meglepetés (!), fáradtság.

Javallatok:

Álmatlanság, felpörgetett hangulat. Rövid, száraz, ideges köhécselés. Meglepetéstől végtagremegés, szívdobogás.

Jellemzők:

Idegek és érzékszervek túlérzékenysége, a kavargó gondolatok és tettrekészség miatti álmatlanság.

Tünetek:

Ingerlékeny, nyugtalan, hisztérikus beteg, a gondolatai torlódásától nem tud elaludni. Túlérzékeny a fájdalomra, zajra, szagra, érintésre. Könnyen sír és nevet. Égő szemfájdalom, tágult pupillák, nyilalló fejfájás. Élesebb a hallása, szaglása. Bőre viszket, véresre vakarja. Torkában dugót érez, ezért nyeldekel. Állandó éhségérzet, kapkodva eszik, iszik.

Javul:

Fekve, alvástól, melegtől. Fogfájása javul jeges vízre.

Romlik:

Érzelmektől, hideg, szeles időben, alkoholtól, éjszaka, zajtól.

 
old.natursziget.com