Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 26. (pé) – Ervin
Homeopátia

Oltási károsodások és az autizmus:
dr. Tinus Smits előadása, szemináriuma

Dr. Tinus Smits világhírű holland homeopata orvos május első napjaiban előadást és tanfolyamot tart Budapesten. Csaknem egy évtizede kutatja az oltások következtében fellépő károsodásokat és az autizmus gyógyításának lehetőségeit. E területeken páratlan sikereket ért el.

Eredményeiről nemzetközi orvosi konferencián is beszámolt. Kidolgozott egy javaslatot az oltási károsodások valószínűségének csökkentésére azon országok számára, ahol szigorú kötelező oltási rendszer van. Dr. Tinus Smith budapesti előadását és orvosi szemináriumát a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság szervezi.

Az autizmusról írt könyvében ezt írja: „Az elmúlt években több mint 200, viselkedészavarral küzdő, illetve autista gyermeket kezeltem. Attól függetlenül, hogy milyen súlyos állapotban érkeztek hozzám, megtapasztalhattam, hogy 2-3 év alatt 10 esetből 9-nél nemcsak valamilyen mértékű javulás, hanem gyógyulás érhető el a tudományágakat átfogó, speciális vitaminokkal, nyomelemekkel, ásványi anyagokkal kombinált saját terápiás homeopátiás módszeremmel.”

Előadás laikusoknak: május 2-án, pénteken délelőtt 9-kor

Az előadás mindenkinek szól, akit a téma érdekel vagy érintettnek számít, tehát: szülőknek, családtagoknak, pszichológusoknak, gyógypedagógusoknak, védőnőknek, orvosoknak, tanároknak stb.

A részvételi díj: 3.000 Ft, a helyszínen kell fizetni az előadás előtt. Előzetes bejelentkezés szükséges. Az előadás helyszíne: az IBS (International Business School) Színházterme, Budapest II., Tárogató út 2-4.

Szeminárium homeopátiás orvosoknak

Dr. Tinus Smith 2008. május 2-án (pénteken) délután 14 órakor, majd 3-án és 4-én (szombaton és vasárnap) 9.30-17.00 óra között két és fél napos, összefüggő szemináriumot tart homeopata orvosoknak. Ennek során részletesen megtanítja saját módszerét.

A két és fél napos szakmai szemináriumra a részvételi díj egyesületi tagoknak 45 000 Ft, nem egyesületi tagoknak: 50.000 Ft. Előzetes bejelentkezés és a részvételi díj felének előzetes befizetése szükséges.

A szeminárium helyszíne ugyancsak az IBS (International Business School) Színházterme, Budapest II., Tárogató út 2-4.

A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság elérhetősége, kapcsolatfelvétel

A társaság irodájának címe: Budapest II., Tapolcsányi utca 12/a. Telefonszáma és elektronikus levelezési címe: (30) 529-9144 és (30) 529-9143, homeokult@freemail.hu. Honlapja: www.homeokult.hu
A Társaság számlaszáma: 10700718 – 43889206 – 51100005

A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság minden rendezvényéről, tanfolyamáról, az egyesületbe való belépésről, a programokra való jelentkezésről és egyéb információkról tudakozódni lehet telefonon, e-mailben, a társaság honlapján vagy személyesen a társaság irodájában.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com