KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. júl. 15. (hé) – Henrik,Roland,Vlagyimir
Készítmények

Adatbázisunkban folyamatosan bővülő listában kereshet a különféle homeopátiás szerek közül. Ebben a (szakkifejezéssel élve) Materia Medica-ban azonos szerkezet szerint dolgoztuk fel valamennyi homeopátiás szer leírását – természetesen rövidítve.

Célunk az volt, hogy miután a Homeopátiás szerkereső almenüpontunk segítségével, a különféle tünetek és panaszok alapján Önnek sikerült eljutnia néhány kiválasztandó szerig, azok részletes leírásának áttanulmányozásával megkönnyítsük az adott körülmények között a lehető leghatásosabbnak ígérkező szer megtalálását.

Nézze meg, hogy az egyes szerek leírása alapján közülük melyik „fedi le” leginkább az adott esetet, vagyis melyik mutatja a lehető legtöbb egyezést, és válassza első helyen azt. Fordítson különös figyelmet arra, hogy mitől javul, illetve minek a hatására romlik az állapot, mert ez kulcsfontosságú lehet a legjobb szerválasztás szempontjából.

A homeopátiás szerekről szóló információt az egyes szerek nevére kattintva érheti el.

Ha bővebb, részletesebb Materia Medicára vágyik, többet szeretne tudni az egyes szerekről, szerencsére ma már bőséges szakirodalom, kiváló szakkönyvek állnak rendelkezésre hazai szerzőktől, illetve magyar fordításban is.

Készítmények listája
A kiválasztott készítmény részletes leírása

NUX VOMICA
Hánytató dió. A Logania-félék családjába tartozik, mint az Ignatia, a Gelsemium és a Spigelia is. Közös bennük, hogy sztrichnint tartalmaznak.

Kiváltó ok:

Hideg szél, túlevés.

Javallatok:

Stressz okozta panaszok, túlevés, kávé, tea, cigaretta, szeszes ital túlzott használata okozta tünetek, tüsszögés, szénanátha.

Jellemzők:

Mindent a maximumon végző, stresszhatásnak kitett, üzletember típusú egyének szere. Erőszakos, indulatos emberek, akik rosszul alszanak, korán ébrednek, reggel fáradtak.

Tünetek:

Gyomorpanaszok, hányinger, savanyú felböfögések, hányás. Étkezés után szunyókálásra vágyik. Görcsök (gyomorgörcs, lábikragörcs, jobb oldali vesegörcs). Aranyeres panaszok, szorulásra való hajlam. Nem maró, csöpögő nátha, heves tüsszögés – főleg reggel. Orrvérzés kísérheti. Szagokra érzékeny. Nyeléskor szúró fülfájás. Fülviszketés.

Javul:

Szunyókálásra, pihenésre, tej fogyasztására, ha az oldalán fekszik.

Romlik:

Kora reggel, hidegtől, huzattól, élvezeti szerektől.

 
old.natursziget.com