KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. jún. 18. (ke) – Arnold,Levente
Készítmények

Adatbázisunkban folyamatosan bővülő listában kereshet a különféle homeopátiás szerek közül. Ebben a (szakkifejezéssel élve) Materia Medica-ban azonos szerkezet szerint dolgoztuk fel valamennyi homeopátiás szer leírását – természetesen rövidítve.

Célunk az volt, hogy miután a Homeopátiás szerkereső almenüpontunk segítségével, a különféle tünetek és panaszok alapján Önnek sikerült eljutnia néhány kiválasztandó szerig, azok részletes leírásának áttanulmányozásával megkönnyítsük az adott körülmények között a lehető leghatásosabbnak ígérkező szer megtalálását.

Nézze meg, hogy az egyes szerek leírása alapján közülük melyik „fedi le” leginkább az adott esetet, vagyis melyik mutatja a lehető legtöbb egyezést, és válassza első helyen azt. Fordítson különös figyelmet arra, hogy mitől javul, illetve minek a hatására romlik az állapot, mert ez kulcsfontosságú lehet a legjobb szerválasztás szempontjából.

A homeopátiás szerekről szóló információt az egyes szerek nevére kattintva érheti el.

Ha bővebb, részletesebb Materia Medicára vágyik, többet szeretne tudni az egyes szerekről, szerencsére ma már bőséges szakirodalom, kiváló szakkönyvek állnak rendelkezésre hazai szerzőktől, illetve magyar fordításban is.

Készítmények listája
A kiválasztott készítmény részletes leírása

THERIDION
A narancspók mérgéből készült homeopátiás szer.

Kiváltó ok:

Napszúrás; hideg.

Javallatok:

Csontritkulás; angolkór; tbc; migrén; kamaszkori és klimaxos hisztéria, utazási betegség (kinetózis).

Jellemzők:

Az idegek és érzékszervek fokozott érzékenysége. Úgy érzi, túl gyorsan múlik az idő. Kettősségérzet; beszédes, hisztérikus, könnyen megriad; önbizalomhiánya van.

Tünetek:

Sápadtság; hányinger, szédüléssel. A szédülés fokozódik előrehajláskor vagy ha a beteg a szemét becsukja. Szeme káprázik. Zajokra nagyon érzékeny. Feje zúg, gyakran ébred fejfájással. Égető fájdalmak gyötrik. Száját nyitva tartja. Bal alsó bordaív táji fájdalom. Egész testet rázó köhögés. Hátgerinc fájdalom (mely miatt nem dől hátra a széken). Bőre viszket, úgy érzi, mintha szurkálnák valamivel. Éjszakai gyakori vizeletürítés.

Javul:

Pihenéstől, vízszintes testhelyzetben, melegtől.

Romlik:

Zajtól, érintéstől, mozgástól, rázkódástól, ha a beteg a szemét becsukja, napszúrástól.

 
old.natursziget.com