KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. jún. 23. (va) – Zoltán,Édua
Készítmények

Adatbázisunkban folyamatosan bővülő listában kereshet a különféle homeopátiás szerek közül. Ebben a (szakkifejezéssel élve) Materia Medica-ban azonos szerkezet szerint dolgoztuk fel valamennyi homeopátiás szer leírását – természetesen rövidítve.

Célunk az volt, hogy miután a Homeopátiás szerkereső almenüpontunk segítségével, a különféle tünetek és panaszok alapján Önnek sikerült eljutnia néhány kiválasztandó szerig, azok részletes leírásának áttanulmányozásával megkönnyítsük az adott körülmények között a lehető leghatásosabbnak ígérkező szer megtalálását.

Nézze meg, hogy az egyes szerek leírása alapján közülük melyik „fedi le” leginkább az adott esetet, vagyis melyik mutatja a lehető legtöbb egyezést, és válassza első helyen azt. Fordítson különös figyelmet arra, hogy mitől javul, illetve minek a hatására romlik az állapot, mert ez kulcsfontosságú lehet a legjobb szerválasztás szempontjából.

A homeopátiás szerekről szóló információt az egyes szerek nevére kattintva érheti el.

Ha bővebb, részletesebb Materia Medicára vágyik, többet szeretne tudni az egyes szerekről, szerencsére ma már bőséges szakirodalom, kiváló szakkönyvek állnak rendelkezésre hazai szerzőktől, illetve magyar fordításban is.

Készítmények listája
A kiválasztott készítmény részletes leírása

PETROLEUM
Kőolaj.

Kiváltó ok:

Utazás, terhesség.

Javallatok:

Krónikus emésztési problémák; bőrelváltozások, ekcéma, berepedezések a bőrön; szempilla kihullása; szemzug berepedése; végbélnyílás berepedése, viszketése; gáttáji herpesz.

Jellemzők:

Elsősorban a bőrre ható szer. Határozatlan beteg; könnyen eltéved, rossz a memóriája; tele van félelemmel.

Tünetek:

Nagyfokú gyengeség, a beteg fél a szabad levegőtől, rázza a hideg. Sápadt. Gennyes, sárgászöld váladékok; mirigyek megnagyobbodnak. Fül mögött felmaródás, kipállás. Fekélyes, berepedezett orrnyílás. Szennyezettnek látszó, kemény, érdes bőr, berepedések, főleg a hajlatokban, szájszegletben, ujjak hegyén. Gyomor és belek hurutossága. Nappal hasmenése van. Az éhségtől émelyeg. Fokhagyma szagú lehelet. Nyelve középen fehér, két szélen sötét. Szédül. Fejfájáskor a halántékát fogja. Hirtelen fellépő vizelési inger; vizeletürítés után még csepeg a vizelet. Viszkető emlőbimbó. Nemi szervek izzadása. Üléskor fájdalmas farokcsont, keresztcsont. Bűzös láb és hónalj izzadtság.

Javul:

Meleg levegőn, ha magas párnán fekszik.

Romlik:

Mozgástól, hideg időjárás esetén; télen; evéstől, bosszúságtól; káposztától; a ruha érintésétől.

 
old.natursziget.com