KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. júl. 15. (hé) – Henrik,Roland,Vlagyimir
Készítmények

Adatbázisunkban folyamatosan bővülő listában kereshet a különféle homeopátiás szerek közül. Ebben a (szakkifejezéssel élve) Materia Medica-ban azonos szerkezet szerint dolgoztuk fel valamennyi homeopátiás szer leírását – természetesen rövidítve.

Célunk az volt, hogy miután a Homeopátiás szerkereső almenüpontunk segítségével, a különféle tünetek és panaszok alapján Önnek sikerült eljutnia néhány kiválasztandó szerig, azok részletes leírásának áttanulmányozásával megkönnyítsük az adott körülmények között a lehető leghatásosabbnak ígérkező szer megtalálását.

Nézze meg, hogy az egyes szerek leírása alapján közülük melyik „fedi le” leginkább az adott esetet, vagyis melyik mutatja a lehető legtöbb egyezést, és válassza első helyen azt. Fordítson különös figyelmet arra, hogy mitől javul, illetve minek a hatására romlik az állapot, mert ez kulcsfontosságú lehet a legjobb szerválasztás szempontjából.

A homeopátiás szerekről szóló információt az egyes szerek nevére kattintva érheti el.

Ha bővebb, részletesebb Materia Medicára vágyik, többet szeretne tudni az egyes szerekről, szerencsére ma már bőséges szakirodalom, kiváló szakkönyvek állnak rendelkezésre hazai szerzőktől, illetve magyar fordításban is.

Készítmények listája
A kiválasztott készítmény részletes leírása

AMMONIUM BROMATUM (Ammonium-bromid)

Javallatok:

krónikus gége- és légcsőgyulladás, különösen szónokoknál, idegi alapú fejfájás, túlsúly

Jellemzők:

rossz közérzet, tompaság, ami rosszabbodik fekvésnél, éjszaka, fájdalom, ami fulladás érzéssel párosul

Tünetek:

Összeszűkülés érzése, éles fájdalom a fejben, bilincs érzése a fülek felett, körben a fejen; jobb oldali fejfájás, közel a szemhez (mintha egy szöget vernének a fejbe), a szemgolyók megnagyobbodása, szem körüli fájdalom, ami a fejbe sugárzik, a szemhéjak duzzanata. Szemhéj széli mirigyek gyulladása, tüsszögés, sűrű orrváladék, ingerköhögés a torokból, száraz, görcsös köhögés, különösen éjszaka. A torok napközben fehér, ragadós váladékkal telített. A gyomorból felszálló fojtogató érzés, ami sóhajtásra és járkálásra késztet. Fulladás érzése, órákig tartó köhögés, megszakítás nélkül, hirtelen köhögési inger, ami hányáshoz vezet és a levegővételt akadályozza. Izgató érzés a köröm alatt az ujjakon, ami csak a köröm rágásával múlik el. Erős indíttatás körömrágásra.

Javul:

melegben, meleg italoktól

Romlik:

szabadban, hideg levegőtől, éjjel 3 órakor, ébredésnél

 
old.natursziget.com