KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. júl. 15. (hé) – Henrik,Roland,Vlagyimir
Készítmények

Adatbázisunkban folyamatosan bővülő listában kereshet a különféle homeopátiás szerek közül. Ebben a (szakkifejezéssel élve) Materia Medica-ban azonos szerkezet szerint dolgoztuk fel valamennyi homeopátiás szer leírását – természetesen rövidítve.

Célunk az volt, hogy miután a Homeopátiás szerkereső almenüpontunk segítségével, a különféle tünetek és panaszok alapján Önnek sikerült eljutnia néhány kiválasztandó szerig, azok részletes leírásának áttanulmányozásával megkönnyítsük az adott körülmények között a lehető leghatásosabbnak ígérkező szer megtalálását.

Nézze meg, hogy az egyes szerek leírása alapján közülük melyik „fedi le” leginkább az adott esetet, vagyis melyik mutatja a lehető legtöbb egyezést, és válassza első helyen azt. Fordítson különös figyelmet arra, hogy mitől javul, illetve minek a hatására romlik az állapot, mert ez kulcsfontosságú lehet a legjobb szerválasztás szempontjából.

A homeopátiás szerekről szóló információt az egyes szerek nevére kattintva érheti el.

Ha bővebb, részletesebb Materia Medicára vágyik, többet szeretne tudni az egyes szerekről, szerencsére ma már bőséges szakirodalom, kiváló szakkönyvek állnak rendelkezésre hazai szerzőktől, illetve magyar fordításban is.

Készítmények listája
A kiválasztott készítmény részletes leírása

SILICEA
Kovasav. Ásványi eredetű homeopátiás szer, homokból vagy kovából állítják elő.

Javallatok:

Krónikus, visszatérő gennyesedések, különböző tályogok, pl. foggyökér tályog. Árpa, idegentest. Mirigyek gyulladása. Bőrgennyesedés, furunkulus. Keloidok (kötőszöveti hegdaganatok). Lassan gyógyuló tüdőgyulladás. Krónikus húgyúti fertőzés. Ásványianyag-hiányos állapotok, hajhullás, körömgyengeség, rossz fogak. Oltás utáni megbetegedések.

Jellemzők:

Fázósság, soványság, verejtékezés. Éles elméjű, de fizikailag gyenge.

Tünetek:

Bűzös váladékok, izzadtság, maró lábizzadás. Repedések az arcon, a végbélnyílásnál. Sápadt. Heves, szúró fájdalmak a fülben, torokban. Keserű szájíz. Duzzadt mandulák, fájdalmas nyelés. Fekve és felkelés után köhög, hányingere van tőle. Bőséges köpete van. Feje fázik, betakarja, sapkát hord. Puffadt has, nehezen távozó, „liftező széklet”. Az anyatejet kihányja, később a tejtől hasmenése lesz. Érzékeny a zajra, fájdalomra, hidegre, huzatra.

Javul:

Melegtől, meleg borogatástól, nyáron.

Romlik:

Hidegre, huzatra, teliholdkor. Nyomástól, érintéstől. Fénytől, zajtól, rázkódástól.

 
old.natursziget.com