Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 27. (szo) – Zita,Mariann
Test-lélek-szellem

Lóránth Ida:

Művészi Mérleg, extrém Oroszlán

A csillagjegyek és a külső megjelenés közötti összefüggéseket sokan ismerik, vagy legalábbis hallottak már róla. A gyakorlottabbak ránézésre, egy-egy jellegzetes tulajdonság alapján akár azt is eltalálják, hogy az előttük álló személy vajon melyik jegy szülötte lehet.

2/2. oldal

Bőrben feszít a Skorpió

A zodiákus jegyek közül a leginkább szókimondó Szüzek sallangmentes, tiszta formák, egyszerűség, természetesség iránti vágyát a ruháik is hűen tükrözik. Szívesen hordanak egyszerű, ám nagyon kényelmes, sportos öltözékeket. Kedvenc anyaguk a flanel, a pamut, a len, a gyapjú. A legszívesebben a tört fehéret, a bézst, a barna különféle árnyalatait hordják. Öltözetük egyszerűségét egy feltűnő brossal, gyöngysorral, különleges övvel, táskával, cipővel igyekeznek ellensúlyozni.

A művészi vénával megáldott Mérleg az egzotikus mintákat, a keleties megjelenést, az élénk színeket szereti. Szívesen hord tengerkéket, élénk rózsaszínt, pinket, fűzöldet. Nagy kedvence a selyem és a szatén. A kissé önző, egoista Skorpió a kényelmes, ám ennek ellenére feltűnő öltözék híve. Szerinte a kényelmesre szabott ruha anyaga puha, kényeztető, de színe, szabása felhívja mások figyelmét az öltözet különlegességére.

A Skorpió hölgy kedveli a bőrből készült ruhadarabokat, kiegészítőket és az sincs ellenére, ha azok piros, türkiz, vagy narancsszínben pompáznak. A megbízhatatlan, ingatag hangulatú Nyilas hölgy mindig nett és jól ápolt. Kedveli a feltűnő, egyedi megoldásokat, a mély dekoltázst, a rövid, szűk szoknyát, a sokat sejtető nadrágokat. Színei a piros, a bordó, a lila. Öltözködésének színpalettájára jellemző az erős kontrasztok hangsúlyozása.

A Vízöntő csíkos, pettyes, mégsem bohóc

Bak kisasszony a nagy túlélő, és ez jól tükröződik az öltözködésében is. Nem hord szuper divatos, egy év múlva eldobható holmikat. Inkább az örökzöld, ám finom, drága textíliából varrt ruhákat kedveli. Színei is visszafogottak: a földszíneket és a feketét, a szürkét, az antracitot részesíti előnyben. Nem úgy az álmodozó, idealista, mindig a fellegekben járó Vízöntő, akinek szerencsés alkata folytán szinte minden jól áll. Él is ezzel az adottságával, mert felületessége, kapkodó természete miatt olykor mindenféle, össze nem illő darabot vesz fel, de ez neki jól áll. Szerencséjére olyan színeket, mintákat is felvezet és társíthat az öltözékében, amelyekről más jegyek szülöttei nem is álmodhatnának. Egy Vízöntő például nyugodtan hordhatja a diagonálcsíkos ruháját pettyes blúzzal és harisnyával, senki sem szól majd rá, hogy bohócnak öltözött.

A gyakran magába zárkózó, ingadozó kedélyű Halak ízlése kitűnő, ruháit vásárláskor nagy gonddal válogatja össze, ám folyton változó hangulata miatt kissé szétszórt, néha nem fordít kellő hangsúlyt a harmóniára. Kedvenc textíliája a selyem, jól állnak neki a kékek, a zöldek, a fémes színek.

Lóránth Ida

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com