Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 26. (pé) – Ervin
Itthon

Fejfájás, szédülés, érelmeszesedés?

Segít a lágylézeres keringésjavítás

Fáj a feje? Feledékeny? Szédül? Cukorbeteg? Érelmeszesedése van? Ha a válasz: igen, akkor érdemes megismerkednie a legújabb lágylézeres, keringésjavító kezeléssel. Az agyi és végtagi keringési zavarok otthon is alkalmazható, hatékony és fájdalommentes gyógymódjáról van szó.

Tavaly óta hazánkban is beszerezhető már az új, kisméretű, otthoni használatra is alkalmas Quantum lézerterápiás készülék, mely hatékonysága és megfizethető ára miatt már több országban sikeresen mutatkozott be. A készülék kis méretű, nyakba akasztható, a kezelőrész kis csiptetővel az orrba helyezhető, és mindössze két gombbal működtethető.

Hatása azon alapul, hogy a kis illesztéken át lézerfényt bocsátunk az orr nyálkahártyájára, melyen keresztül a fény eljut a vörösvértestekig, és ott leoldja az azokat körülvevő, kóros zsírrétegeket. Így a vörösvértestek nem tapadnak össze (csökken a vérrögképződés esélye), és javul az oxigénszállító képességük is. Ennek következtében az összes szerv (végtagok, agy, szív vese stb.) vérellátása javul, minden szervünk sokkal több oxigénhez jut.

Tapasztalatok és visszajelzések szerint az érszűkületes betegek végtagi keringése azonnal javul és ez az állapot órákig megmarad. Klinikai kísérletek igazolták, hogy a kezelés kedvezően hat agyi, szív- és érrendszeri betegségekben, magas vérzsírszintnél, agyi infarktus, szívkoszorúér-betegség, idegesség, magas vérnyomás, allergiák, légúti fertőzések, cukorbetegség (fokozza az inzulintermelést), krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD) és veseelégtelenség esetén is.

A kezelés hatásai, elérhetősége

  1. Megváltoztatja a vér áramlási tulajdonságait, csökkenti a trombózisra való hajlamot, javítja a keringést a hajszálerekben.
  2. Támogatja az immunrendszert, segíti a felépülést különböző fertőző betegségekből.
  3. Javítja a szervezet méregtelenítő képességét.

A készülék nagy előnye, hogy használata kényelmes és egyszerű. Az egész szervezetre hatást gyakorol, mellékhatásoktól mentes, kis méretű, könnyen hordozható. A kezelés rövid (mindössze 2x15 perc), és naponta ismételhető. A készüléket (másik orrcsiptetővel) a család több tagja is használhatja. A készülékhez március 31-éig bevezető áron lehet hozzá jutni.

A kezelést előnyös áron igénybe veheti:
Budapest, V. ker. Arany János u. 33, tel.: +36-70-360-0623;
Szeged, Kállay Albert u. 7. tel.: +36-62-543-255.

A készülék vásárlásával kapcsolatos bővebb információ: +36-70-561-1649, valamint honlapunkon: www.quantumminislt.com

(x)

Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com