Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 26. (pé) – Ervin
Itthon

Keleti és modern orvoslás – egységben

Új egészségvizsgáló rendszer: I-health

Az I-health® rendszer alapját az ősi kínai meridiánrendszer és a nyugati orvoslás elemeinek kombinációja képezi. Lehetőséget nyújt a rejtett betegségek kimutatására, terápiájára. Finom beavatkozás révén előbb energetikai, majd testi szinten is kijavítja a rendellenességeket.

A kínaiak már több ezer éve felfedezték, hogy sok krónikus és terápiarezisztens betegség hátterében felfedezhető az energiavezetékek (meridiánok) működési zavara vagy teljes blokkja. Az energiaáramlási zavarok megváltoztatják a bőr ellenállását, ez mérhető is a készülékkel. A mért értékekből következtetni lehet az elváltozások jellegére, mértékére és helyére is. Ezt követően a rendszer számos korrekciós lehetőséget kínál a zavarok gyors és hatékony kezelésére. Szervezetünk szükségleteihez igazítva teljes körű életforma-, illetve wellness tanácsadást is nyújt.

Lehetőség előzetes tesztelésre, a hatás ellenőrzésére

 A kezelést végző személy a mérések segítségével néhány perc alatt pontos tájékoztatást kap a páciens önszabályozási képességéről, mely a hagyományos kínai orvoslás szerint az egyik legfontosabb tényező az egészség szempontjából. Minden kezelés után lehetőség van a hatás azonnali ellenőrzésére. Mielőtt bármilyen gyógyító anyagot javaslunk a betegnek, lehetőségünk van előre tesztelni, hogy annak lesz-e pozitív hatása, vagy sem. Mindezt több millió referenciamérés alapján tesszük, melyeket klinikai adatokkal hasonlítottak össze. Technikailag az eljárás az EEG-re és a EKG-ra hasonlít – azzal a különbséggel, hogy itt nem csupán egy funkció teszteléséről, hanem a legfontosabb élletani funkciók összeségéről egyidejüleg kapunk információt.

Az olyan betegek, akik krónikus problémával küzdenek és/vagy betegségüknek lelki (pszichoszomatikus) háttere is van, gyakran elkallódnak a bizonytalan kimenetelű gyógymódok útvesztőiben. A legtöbb esetben a páciens gyógyulását az alacsony energiaszint vagy az önszabályozó rendszer blokkoltsága gátolja. Az I-health® rendszer az akupunktúrás pontok, a csakrák és a szervek működését elektromágneses hullámokkal támogatja. A rendszer több száz, digitálisan előre beprogramozott gyógyító anyagot és programot tartalmaz. Javaslatot tesz arra, milyen akupunktúrás pontokat és gyógyító anyagokat alkalmazzunk, hogy kiegyensúlyozzuk a kibillent energiarendszert.

Komplex energia

Minden mérés után látható grafikonok jelennek meg az energiaszintről, az energiaszabályozásról, a regulációs kapacitásról, a regulációs típusokról és ezeknek a fogakkal való kapcsolatáról. A beavatkozás eredménye azonnal látható, valamint különböző módokon illusztrálható és értelmezhető.

 A rendszeren átáramló energia rendkívül komplex. A betegek állapotát nagymértékben befolyásolják az esetleg jelen lévő vírusok, baktériumok, paraziták és gombák. Az I-health® segítségével meghatározhatók a betegséget kiváltó okok és az is, hogy ezeket milyen sorrendben érdemes kezelni.

Az egész rendszer interaktív, a páciens számára érthető és nyomon követhető.

A szoftver segítségével az érzelmi problémákra ugyancsak tudunk hatni, így a rendszer a pszichés streszt is képes feloldani a betegben. A kezelést konkrétan 3-féleképpen végezhetjük: fényceruzával, pulzáló elektromágneses teret gerjesztő kezelőfejjel (beamer) és galvánárrammal. Bonyolultabb esetekben a termográfiás szkennelés segíthet a megfelelő gyógymód megtalálásában.

Kórokozók felismerése és elpusztítása, lelki okok

A készülék számos modulja közül érdemes külön kiemelni a következőket:

  1. Zapper modul: a páciensben jelen lévő összes baktérium, vírus, gomba és egyéb parazita felismerésére és elpusztítására képes. (A hasznos bélbaktériumokat nem károsítja.)
  2. Mentális modul: a panaszok hátterében lévő lelki okokat képes feltárni, a felszínre hozni és feloldani. Ez a modul minden krónikus betegnek, sportolónak és főként menedzsereknek ajánlott.

A vizsgálat gyors, pontos és reprodukálható, a kezelés hatékony, jól érzékelhető javulást eredményez. Elfogadható áron nyújt hatékony kezelést.

Az I-health® módszerei élenjárnak az allergiák és a hiánybetegségek felderítésében, valamint hatékonyan segítenek a lelki traumák okozta panaszok és keringészavarok gyógyításában.

Az eredmények alapján orvos-természetgyógyász ad javaslatot terápiára, életmódbeli változásokra.

A komplex energetikai állapotfelmérés és kezelés igénybe vehető az alábbi rendelőkben:
Budapest, V. ker., Arany János u. 33, tel.: (06-70) 360-0623
Szeged, Kállay Albert u. 7.. tel.: (06-62) 543-255

Mindkét gyógyközpont 15 éve kiváló szakorvosi csapattal, egészségügyi személyzettel segíti a betegek gyógyulását. A szakemberek úgy érzik: fontos, hogy közvetítsenek a hagyományos orvoslás és a komplementer medicina között. A siker titka, hogy mindannyian kiemelkedően fontosnak tartják a megelőzést, a preventív orvoslás hívei, vagyis a szervezetben zajló kóros folyamatokat még abban a stádiumban igyekeznek kimutatni, amikor azok csak energetikai szinten vannak jelen.

Szolgáltatások

Állapotfelmérés és kezelés, komplex energetikai felmérés és kezelés, allergiavizsgálat és kezelés, dohányzásról való leszoktatás, fogyókúrák, gomba (Candida) vizsgálat és kezelés, fájdalomterápia, vércsepp-analízis, kolon-hidroterápia, lágylézeres terápia agyi és végtagi keringési zavarokra, masszázs.

Az I-health® egészségvizsgáló rendszer értékesítésével kapcsolatos információ:
Tel.: 06-70-561-1649
E-mail: termeszetesorvoslas@gmail.com
Web: www.i-health.hu, www.i-health.com

(x)

Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com