Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 26. (pé) – Ervin
Nagyvilág

Az ötvenes férfiaknál javulhat a szex minősége

Az USA-ban és Norvégiában végzett kutatás során megállapították, hogy az 50 évesnél idősebb férfiak elégedettebbek a nemi életükkel, mint a 30-as éveikben járó társaik. Ez annak ellenére igaz, hogy csökken a szexuális aktivitásuk és gyakrabban van potenciazavaruk.

Érdekes, hogy az ötvenes férfiak ugyanolyan elégedettek a szexuális életükkel, mint a húszas éveikben járó fiatalemberek – adta hírül a kutatásról beszámolva a MIGnews.com portál.

A kutatók szerint a szexuális funkciók csökkenése nem tükröződik a szexuális élettel való elégedettségben vagy elégedetlenségben. Más szakemberek úgy vélik, nincs semmi különös ezekben az eredményekben. Szerintük a harmincas, negyvenes férfiak sokkal inkább koncentrálnak a karrierjükre, mint arra, hogy szexuális értelemben elégedettek legyenek. A szexre ugyanis – munkahelyi elfoglaltságaik miatt – igazából sem idejük, sem erejük nem marad.

Ezzel szemben az ötvenes éveikben járó férfiak már tudják, hogy mit akarnak elérni az életben. Őket már kevésbé izgatja az, hogy mások mit gondolnak róluk, és sokkal kevésbé aggódnak amiatt, hogy miként sikerül teljesíteniük az ágyban.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com