Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 27. (szo) – Zita,Mariann
Egész-ség

Veszélyes oltások (1.)

Mivel jár az immunrendszer elnyomása?

A két legveszélyeztetettebb korcsoporthoz tartozók, a kisgyerekek és az idősek kapják a legtöbb oltást – állapítja meg a tekintélyes amerikai orvos-szakíró, dr. Mercola. Arra buzdít mindenkit, gondolja át, mielőtt családtagját kiteszi az oltásokkal járó kockázatoknak.

Azon amerikaiak számát, akik depresszióban szenvednek, 14,8 millióra becsülik, s közülük mintegy 6 millióan idősebb emberek. Ha ehhez az adathoz a szorongásos zavarokat is hozzávesszük, amelyek rendszerint a depresszióhoz társulnak, 40 millió felnőttel számolhatunk.

Az élet második felében fellépő depresszió általában tovább tart és súlyosabb formát ölt, mint fiatalabb korban. Ezenfelül nagyobb arányban társul hozzá öngyilkosság. Korábban úgy gondolták, hogy a súlyos depresszió másodlagosan jelenik meg az agyi természetes neurotranszmitterek (idegingerület-átvivő anyagok) hiányában, elsősorban a monoaminok – szerotonin, norepinefrinek és dopaminok – csökkent száma miatt.

A fő bűnös az agy gyulladása

Eddig a hangulatunkat szabályozó, fontos neurotranszmitterekben bekövetkezett változásokat hozták kapcsolatba a depresszióval, ám egyre nő a bizonyosság a tekintetben, hogy elsődleges bűnösnek az agy kismértékű, krónikus gyulladása tekinthető.

Az amerikai Betegség és Járványmegelőzési Központ (CDC) felnőttek számára jelenleg 14 egymástól elkülönített, fertőző hatóanyagot és hatékony immunerősítőt tartalmazó oltást ajánl. A CDC ajánlásainak megfelelően az egy-egy betegség elleni összetett oltások között egyetlen esetben sem tartanak 4 hétnél hosszabb szünetet, így az oltások elég közel vannak egymáshoz, hogy együtt kiváltsák az agy gyulladásos és izgalmi-mérgezettségi állapotát (excitotoxicitás). Ez nemcsak depresszióhoz, szorongáshoz és az öngyilkossági kockázat növekedéséhez vezethet, hanem növeli az idegrendszeri elfajulással járó (neurodegeneratív) betegségek kifejlődésének kockázatát is.

Sok esetben előfordul, hogy egy személyt egyszerre több vakcinával beoltanak, ami azt jelenti, hogy a szervezetét igen nagy dózisú immunerősítőnek teszik ki. Számos állatfajon végzett és humán vizsgálatok alapján elmondható, hogy ez előidézheti az agy gyulladásos betegségeit, amelyek éveken át elhúzódhatnak.

A két legveszélyeztetettebb korcsoport tagjai kapják a legtöbb oltást

A kisgyerekek és az idősebb emberek képezik a legveszélyeztetettebb csoportot az oltások egészségromboló hatását tekintve. Mégis ez a két csoport kapja a legtöbb ajánlott oltást – gyakran összetett oltás formájában. Dr. Mercola arra buzdít mindenkit, hogy gondolja át az oltások magától értetődő voltát, mielőtt kiteszi magát vagy gyermekét a potenciálisan veszélyes injekcióknak. Meggyőződése, hogy az oltások kétségbe vonható hasznánál sokkal többet nyom a latban veszélyes mellékhatásuk. Egy kutatóorvos, dr. Blaylock kutatási eredményeire hivatkozva összegyűjtötte, milyen idegrendszeri károsodásokat okozhatnak a mérgező hatású vakcinák: többek között a központi idegrendszer zavarát, epilepsziát és rángatódzást, paralízist, szellemi hanyatlást, autizmust, depressziót és szorongást, a figyelem zavarait (ADD) stb.

Ha például az autizmust nézzük, ez a betegség az oltások előtt jóformán ismeretlen volt; felbukkanása a tömeges oltási programmal párhuzamosan következett be. Gyerekeknél a figyelemhiányos állapotok és a tanulási rendellenességek szintén a gyermekkori oltások következtében jelentkeztek. A bármely életkorban megjelenő agyi károsodások a legáltalánosabb ártalmas reakciók, amelyek az oltásokkal kapcsolatba hozhatók.

Az influenzát ne cseréljük fel szellemi leépüléssel!

Az összes oltás az immunrendszer elnyomásán alapul, céljuk a szervezet immunfunkcióinak csökkentése. A vakcinákban található vegyi anyagok és hordozók elnyomják a szervezet saját immunrendszerét, a bennük lévő vírusok elnyomják az immunfunkciókat, és az állati szövetekből származó idegen DNS/RNS elnyomja a szervezet immunitását. Az orvosok helyénvalónak találják, hogy ezt a „kis általános immunális elnyomást” elcseréljük egyetlen betegség elleni immunitásra. Mindamellett ez a csere egyáltalán nem lesz senkinek ínyére, ha megfontoljuk azt a tényt, hogy az összes ismert betegség ellen védelmet nyújtó immunrendszerünk teljes elnyomásával fizetünk az egyetlen betegség elleni ideiglenes immunitásért. S ekkor még optimistán értékeltük a helyzetet, hiszen sok oltóanyag egyszerűen nem hat, és egyáltalán nem nyújt védettséget.

Az oltások helyett léteznek más, mérhetetlenül biztonságosabb védekezési módszerek magunk és gyermekeink megóvására a betegségekkel szemben. Kezdjük például az egészséges táplálkozással. A gyógyszergyártók és az általuk befolyásolt kormányzatok természetesen nem akarják, hogy elhiggyük: az ételeink és az életmódunk jelentik az elsődleges megoldást a betegségekkel szembeni immunitás megszerzéséhez és a hosszabb, egészséges élethez.

(Folytatjuk)

(Forrás: How Vaccines Can Damage Your Brain, Mercola.com, angolból fordította Mészáros Csilla)

A cikksorozat egyéb írásai:
Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#40 robika 2008-06-27 20:03:57
 
Szeretnék én is hinni ennek a fórumnak, de annyi ellentmondást találok bene, hogy mostanra meginogtam. Patriba milyen szinten ért az oltásokhoz és a tudomány vívmányaihoz (?), mert nekem a ,,valahol olvastam" és az internetes cikkek kevésnek bizonyulnak a gyermekem feletti felelős döntéshez. Az internetre, honlapokra válogatás nélkül bárki bármit feltehet, de ez még nem biztos, hogy a világ legnagyobb igazsága. Azt viszont tudom, hogy a fejlődő országok gyermek halálozása nagymértékben csökkenthető lenne, ha minden gyermek részesülhetne ingyenes védőoltásban. Ezért már komoly, világméretű kezdeményezések voltak, de így is nagyon sok kis ember életébe került a pénz hiánya. Én hiszek abban, hogy ilyen demográfiai hullámvölgyben senki nem akar a gyermekem kárára tenni. Azt pedig csak megköszönöm a hatóságoknak, hogy jogi eszközökkel kényszeríti ki a gyermekem egészséges környezetét. Én nem szeretném, ha az én gyermekem olyan óvodába járna, ahol a szülők szaktudás és hozzáértés nélkül internetes cikkek alapján döntenék el, hogy akarják-e gyermekeiket beoltatni halálos betegségek ellen. Csak kérdezem, hogy az itt olvasható dolgok melyike nevezhető hiteles információnak. Még ma is látunk tolókocsiba kényszerült felnőtteket a járványos gyermekbénulás miatt, akik valószínüleg teljes életet élhettek volna, ha megkapják azt a védőoltást, ami nekünk már természetes volt. Nem kell gyermekünket utolsó útjára kísérni azért, mert torokgyíkban. vagy tetanuszban meghalt. Én egy kicsit hálás lennék a sorsnak, ha gyermekem egyetlen problémája a halálos betegség helyett legfeljebb a depresszió lenne. Ma már ez is jól kezelhető betegség, ellentétben a halálos kimeneteléű fertőzésekkel szemben. Szerintem ez a fórum is azért volt ilyen kérész éltű, mert nem volt igazán meggyőző.
#39 dénesica 2008-04-27 21:41:41
 
Jársz még erre, Patriba? Hallottad, hogy bővül a kötelező oltások sora. Ágnes asszony reményei szerint 2010-től pneumococcus ellen is oltanak. Ezt legalább megúsztuk!
Nem is tudtam, hogy volt Németországban kanyaró-járvány. Illetve nem hallottam a hírekben sem. Mostanában csak ritkán hallok híreket a nagyvilágból. De hát akkor nem maradtam le semmiről, ha a kanyarójárvány is elmaradt. :-))
Még akartam kérdezni Tőled, hogy mi a véleményed a gyermekbénulásról. Itt írta valaki még régebben, hogy ő -érthető módon- sajnálja, hogy nem kapott oltást, mert emiatt tolókocsiba kényszerült. No meg a tetanuszról?
#38 Patriba 2008-04-22 22:31:10
 
Sajtó....:-((( A sajtót is támogatja a gyógyszergyár. Meg néha úgy tűnik, a kismama újságot, meg az összes babafórumot. Épp most olvasgattam a németo-i kanyaró"járványról", jót röhögtem, mára nem kell több viccet olvasnom. :-))) Úgy látszik nem fogy eléggé az oltóanyag, kicsit gerjeszteni kell a népet :-)))
#37 dénesica 2008-04-22 22:17:21
 
Szóval, akkor erről a felfüggesztett házaspárról nem hallottál? Vagy két-három hete visszhangozta a sajtó.
#36 Patriba 2008-04-22 09:56:23
 
Igen nyugodtan dugd az orra alá :-)) Kiváncsi vagyok mit szól??? Május elején megyünk a dokinkhoz, akkor többet tudok meg a perről - és az igazat :-)
#35 dénesica 2008-04-21 22:05:54
 
Tehát akkor a szombathely környéki házaspár (szentesi?) felfüggesztett börtönbüntetéséről szóló hír sem igaz? Most mindenki erről beszél.
Nem akartam én ehhez a nyilatkozathoz dokit keresni, arra gondoltam, hogy odadugom a doktornő szeme elé, és ha azt mondja, hogy nem írja alá, akkor megmondom, hopgy akkor nincs oltogatás sem. :-))
#34 Patriba 2008-04-21 12:30:08
 
Ica, NINCS börtönbüntetés! Felejtsd el, amit hallasz. Tudom, mert van egy ismerős, újságcikkeket ir, hiába irni tényeket, folyton átirják a cikkeit és egész más lesz a kicsengése mint amit valójában irni akart. Máj. elején megyünk a dokinkhoz, neki van ügyvédje aki ezekre specializálódott, majd kikérdezem!
Ha fiatal dokit keresel, nem irja alá, az öregnek mindegy mert az azt mondja, hogy mire 20 éves a gyereked lehet hogy Ő már úgysem él akkor meg mindegy :-))
#33 dénesica 2008-04-20 22:35:54
 
Ha viszont meg lehet nyerni, akkor nem értem, hogy miért nem nyeri meg mindenki, és miért van, hogy van, akit elítélnek börtönbüntetésre emiatt? Te ismersz olyat, aki nyert? És tudsz ezzel foglalkozó ügyvédet ajánlani, ha arra kerül a sor?
Olvastam a higanytúlterhelést is. Valami 300-szoros. Többek között ettől is eléggé elborzadtam.
Köszi az újabb linket, lementettem.
Egyébként Tomika honlapján találtam egy, az orvossal alírandó nyilatkozatot. Ez nagyon jó! Érdekelne, hogy ezt aláírná-e egy orvos is, mielőtt beadja a szurit!
#32 Patriba 2008-04-20 21:03:09
 
szia, igen az, és igen, lehet. Én mondjuk a tévét már soha nem kapcsolom be, a sok szemét meg hazugság miatt. Amúgy meg az is hazugság, hogy a mostani oltóanyagokban nincs higany. csak az MMR-ben nincs, mert az volt a "balhé" tárgya nagyon. Igenis van DPT oltásban amit 2-3-5 hós korban ill. 3 évesen, 6 évesen és 11 évesen kap a gyerek! Ha láttad Tomika honlapját, nézd meg ez hányszoros túlterhelést jelent a szervezetnek csak higanyból! A többiről ne is beszéljünk. Emlitette a doki a múltkor hogy a DPT az higanyos, de nem figyeltem fel rá, a Tetanolt ajánlotta, ha csak tetanuszt akarnék majd, az higanymentes, de van benne aluminiumhidroxid :-((
Ja ezen hátha jobban eligazodsz hogy melyikben mi van:
http://www.informedchoice.info/cocktail.html
#31 dénesica 2008-04-18 22:19:21
 
Köszi! Ez Tomika honlapja, ugye? Már én is ráakadtam, szemezgettem belőle.
Szóval, ha jól értem, amit írsz, akkor meg lehet egy ilyen nem-oltásos pert nyerni az állammal szemben akkor is, ha teljesen egészséges gyermekről van szó, csak erről a közvélemény nem szerezhet tudomást, mert akkor tömegesen nem oltanának.
Ez a Mokkás híradás azért talán mégis arra utal, hogy mégis lehet a gyógyszertárak szája ízének nem megfelelő eseményekről is hírt adni. Talán akkor nem olyan reménytelen a helyzet...
#30 Patriba 2008-04-17 21:57:44
 
Igazi "kincsesbányára" bukkantam épp most oltástémában 1 hónapra elegendő olvasnivaló: http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=20217230
#29 Patriba 2008-04-17 12:12:13
 
Ez kimaradt, 8 perces film a Mokkából: http://www.tv2video.hu/popup/index_player.php?images=mokka§ion=41&date=20070720&video=35089
#28 Patriba 2008-04-17 12:11:34
 
Végre előhalásztam a Hirte-könyvet. A Priorix volt az MMR oltás, az Infanrix-ből több van, van a Hexa meg a az IPV+Hib nem tudom mit kapnátok. Találtam itt egy linket de német nyelvű: http://www.impfschaden.info/impfreaktionen.htm ide jelentik le az oltási szövődményeket (nem hivatalos) és ebben találtam az Infanrix-et is. Elég sok rá a panasz :-( Még olyan is van benne akinek elismerték hogy igen ettől lett beteg (életre szólóan!). Hát ez az, amiért nem engedem hogy hozzányúljanak a gyerekemhez. Mert mi van, ha pont velünk történik ilyen? Ha egy életre szóló allergiát, epilepsziát, akármit szerez? Hogy birnék én ezzel együttélni (+ egy beteg gyerekkel, akinek tönkretenném az életét)? A lelkiismeretével is számoljon el az ember. Itt jön az, hogy mérlegelni kell, mennyi a kockázat a betegségre magára ill. hogy vmi szövődménye lesz. Nem is a rövidtávú szövődmény a legnagyobb gond, hanem a hosszútávú. Ami évek múlva alakul ki, mert ez soha senki nem vizsgálta és Te sem tudod bebizonyitani, hogy az oltástól van :-(
#27 Patriba 2008-04-17 10:03:18
 
Nem dehogy, persze hogy nem elég, Ő csak lejelenti, hogy oltattok. Ő tuti nem fog hamisitani, ebben biztos lehetsz, erre nagyon kevesen hajlandók, én spec. még nem találtam ilyet :-( Nálunk az a helyzet, hogy be vagyunk jelentve x-cimre, körzetileg oda tartozunk, de viszont máshol lakunk, és a védőnő megmondta, hogy ide nem jön el. Szólt az itteni védőnőnek is, de annak meg azt mondtam, hogy beviszem a másikhoz (ez még a lányomnál volt 4 éve). Azt meg tudták, hogy a férjem barátja a gyerekorvosunk, Ő járt ki hozzánk oltani, és a TB-kártya is nála van leadva. Tehát ezért nem foglalkoztak velünk, de azt nem tudom, hogy aki beadta még az oltásokat az hogy s mint intézte a lejelentést. Ezt a gyerekorvost aztán most a másodiknál már "lecseréltük", egy homeopata orvosra, magándoki, de egyelőre Ő is csak annyit mondott, hogy jobb ha nem jelenünk meg a védőnőnél - mondjuk nem állt szándékomban addig se. A doki olt annak aki kéri, de NEM Ő dönt helyetted, és ez óriási különbség! Mig a körzetinél az van amit Ő akar, úgy mi azt tesszük, amit mi a saját gyerekünknek jónak látunk. Ő elmondja legfeljebb pro és kontra de NEM DÖNT HELYETTEM. :-) Azt nehezen tudom elképzelni, majd a tévében-rádióban azt fogod hallani, hogy egy oltásperben a szülők nyertek; ilyen nem lesz, már csak azért sem, mert onnantól drasztikusan meg fog nőni a nemoltatók száma illetve a nyiltabban vállalók száma, ez pedig nem lesz jó az államnak/gyógyszergyárnak. Ez olyan, mint hogy belső embertől tudjuk, hány pert elveszit egy ügyfél az APEH-hal szemben, erről mégsem hallasz semmit. Ezt ugyanis nem jó/nem szabad reklámozni :-)) Az oltások minden országban mások természetesen, illetve folyamatosan jönnek be újak ill. cserélődnek a régiek, ezért lehet a nem 100%-os egyezés. Én a priorix-et még nem is hallottam. De azzal sokan egyetértenek, hogy ezek az 5-összetevős oltások nagyon gáz és sok szövődménye lehet.
#26 dénesica 2008-04-17 00:41:22
 
Megnézegettem az általad küldött oldalakat, és nem pontosan fedik egymást az oltás-elnevezések. Pl, amit a babám 15 hónaposan kapott, az valami priorix volt,akövetkező, a 18 hónapos pedig valami infanrix lenne. Nálunk vajon ugyanezeket az oltásokat használják?
#25 dénesica 2008-04-17 00:08:55
 
Szerinted, ha a doktornőt-védőnőt meggyőzöm, ez elég? Mert ha nem kész hamisítani az érdekemben, akkor az állam vagy ki a fene perel engem. Gondolom, ők is csak eszközök. Szerintem, nem őket kell győzködnöm. Nekik csak bejelentem, hogy nem oltatok, ők meg feljelentenek. Még akkor is, ha köpni-nyelni nem tudnak az érveimtől.
Gondolom, Téged nem perelnek, ha a dokid nem olt. A dokid akkor vagy szabályt szeg vagy nyíltan vállalja a nem-oltást.
Mint már említettem, ez a helyzet nekem is megfelelőbb lenne. Azt írtam, hogy nem szeretem a konfrontációt és nem szeretnék tárgyalásokra mászkálni. Nekem ugyan nem hiányzik!
Bár azon gondolkodom, vajon létezik-e, hogy az állammal szemben ilyen ügyben nyerni lehetne. Van erre példa? Természetesen úgy, hogy van egy "még" teljesen egészséges, jól fejlődő kisbabám. Írtad, hogy több nem-oltóval kapcsolatban állassz?
#24 Patriba 2008-04-16 22:04:38
 
Igen teljesen igazad van! Csak ha elolvasod, mit irtál még legelőször ? :-) Abból úgy tűnt nekem, hogy nem igazán érdekel, mert inkább az van benned, hogy a hatóság majd rohan utánad és mi lesz. Ezért is irtam ezt a verziót. Persze hogy úgy lenne az igazi, ha mindenki nyiltan venné fel a harcot, én pl. nem csinálok belőle titkot a barátnőim előtt, az viszont meglep, hogy egyszerűen meg sem hallgatnák hogy miért nem....próbáltam finoman rávezetni, hogy mi van bennük, mellékhatás, de semmi. Én azért nem vagyok ennyire "egyoldalú" és szeretem pro és kontra hallani a véleményeket, mindenről. De hát nem vagyunk egyformák. Épp előszedtem az "Egészségügyi maffiát" abban is szép számmal vannak történések oltást illetően. Hogy Kanadában Quibec -ben milyen erőszakkal oltogatták az embereket de csak ott! És miért? Mert ugye, egy virus mégsem ismerhet tartomány- ill. országhatárokat. De hát ott hatalmas vizkészletek vannak, a viz ma aranyat ér...érted gondolom. Vagy 45 év után derült ki pl. hogy 175000-600000 amerikai katona lett Hepatitis B fertőzött, mert a sárgaláz elleni oltóanyagban benne volt a HepB virus....nagyon gáz. Most hány év után kihozzák, hogy a higany autizmust okoz, de mi jön még? 10-20 év múlva kiderül, hogy a legtöbb autoimmun betegség a védőoltások mellékhatásai? Akkor mi lesz? Szóval jól készülj fel ha harcba szállsz, hogy olyan érveket, bizonyitékokat szedj elő, amire esetleg a doktornő-védőnő köpni-nyelni nem tud :-)))
#23 dénesica 2008-04-15 16:18:42
 
Ha papíron költözködöm, akkor az nem harc. Harc akkor van, ha valaki bárhol nyíltan vállalja, hogy ő nem oltat, s ezt megmondja a védőnőtől kezdve mindenhol. Az sem harc, ha sokan -tudomásom szerint- hamis oltási papírt szereznek. Ezekről nem értesül a köztudat. Mindenesetre nekem nem hiányzik a nyílt konfrontáció, meg a pereskedés, inkább valahogy elsumákolnám a gyermekem érdekében. De változás az oltások terén csak akkor lesz, ha nyíltan vállalja mindenki a nem oltást.
Hányszor kell vajon ahhoz költözködni papíron, hogy a védőnő elveszítse a fonalat?
Valahol hallottam valami tisztítóteáról, ami sejtszinten méregtelenít az egész szervezetben, ha érdekel, utánanézek. Bár, gondolom, ha ez van, akkor más ilyen tisztítótea vagy akármi is lehet.
Az "ismerős"- öm nem személyes ismerős, csak egy virtuális. Egy otthonszülős internetes oldalon szerepelt a bemutatkozásában.
#22 Patriba 2008-04-14 20:03:57
 
Szerintem Hitler kispályás fickó volt :-) Na ennyire azért ne menjünk el, mert tuti hülyének néznek már igy is, de hát a tények azok tények, ha 2001 szept. 11-gyel át lehetett vágni a világot akkor én már semmin nem csodálkozom.
A higanyt, fenolt, aluminiumot tudtommal nem lehet kiüritettetni semmi tisztitókúrával, hiszen ezek nem a bélrendszerben vannak hanem úgy mindenhol. Tisztitókúra a beleknek jó, májnak, vesének. Szerintem van értelme harcolni, mert minél többen teszik, annál nagyobb az esélye hogy még több lesz a változás. Ráadásul én, igy hogy tudatában vagyok mit ártanék, sohasem tudnám megbocsájtani magamnak, ha az egyik oltás miatt valami baja lenne a babámnak. Majd várom kiváncsian a döntésed :-) Más anyukákkal is kapcsolatban állok akik nem oltatnak, sokan úgy oldják meg, hogy papiron "költözködnek" és egy idő után elveszti a védőnő a fonalat :-) Az ismerősöd mióta harcol és melyik oltást nem engedte?

szia!
#21 dénesica 2008-04-13 22:24:32
 
Világos, hogy általában az orvosok elmehetnek a fenébe a nagy tudományukkal. Nekem mostanában volt 3 kisebb-nagyobb problémám, de nem segítettek egyiken sem. Ha magam nem járok utána a gyógymódnak, akkor nincs gyógyulás, az biztos. Ebből kettőt már megodottam. Most a harmadikkal kísérlezem, de talán jó úton járok. Évek óta nem szedek be semmit gyógyszert, mert tisztában vagyok vele, hogy ha egyáltalán tünetileg sikerül valamit megoldaniuk, akkor ki tudja, milyen bajom jön aztán ki utána nemsokára mellékhatásként. Valószínűleg ebből él a gyógyszeripar. A mellékhatásokból és azok hosszú távú következményeiből.
Most eszembe jutott, tegnap még meg akartam kérdezni, hogy vannak ezek a mindenféle tisztítókúrák. Ezek egyike sem alkalmas a teljes méregtelenítésre szerinted? Úgy értem, hogy az oltás mellett beadott mérgeket kipucolná esetleg.
Az oltásokról meg azt olvastam, hogy a legveszélyesebb a babáknál, amikor féléves kor alatt adják be az oltásokat, mert akkor éri őket a legnagyobb terhelés. Szóval, szerinted van még értelme, hogy felvegyem ezügyben a harcot a hatósággal? Most elég közel lenne egymáshoz a két oltás a 15-hónapos oltás késleltetése miatt, és azt olvastam, hogy ez különösen veszélyes.
A népirtásról meg én is hasonlő gondolatokra jutottam. Ha ezt csináljk az emberiséggel, a gyermekekkel, akkor ez rosszabb, mint amit Hitler csinált. Tulajdonképen az oltásokkal megalapozzák, hogy egész életre szólóan a rászoruló fizető klienseik legyenek. Ezt még egy kicsit tetézgeti az egészségügy a gyógyszertári meg egyéb termékekkel. Az élelemről nem is beszélve.
#20 Patriba 2008-04-13 21:39:21
 
Megtaláltam egy könyvben (Ph-csoda) ebben jól elmagyarázza: "Pasteur összekeverte a betegséget a tünetekkel, és a lényeget érintő félreértés a generációkon átivelve mára tudományos törvénnyé vált. A valóságban a betegség egy háttérben húzódó kóros állapot, és nem maguk a tünetek, amelyet diagnosztizálnak. Ha ebben a baktériumok szerepet játszanak, akkor ők maguk is pusztán a háttérben meghúzódó kóros állapot tünetei. Ne feledjük, a baktériumok a saját sejtjeinkben is jelen vannak. A kivülről betörő baktériumok már csupán súlyosbithatják a megbomlott egyensúly állapotát, és másodlagos tüneteket válthatnak ki. Amit a legtöbb ember betegségnek nevez, az valójában ezeknek a másodlagos tüneteknek a gyűjteménye. A baktériumok valójában csak a háttérben meghúzódó kóros állapot (ami az elsavasodás és a mikroorganizmusok túlzott mértékú elszaporodása) megnyilvánulásai."
Ennek könnyű utánajárni. 4 éve nem sokkal a lányom születése után nagyon "beteg" voltam, mint még soha, 1 hétig magas láz, hányás, nagyon rosszak voltak a májleleteim. Ma is őrzöm a régi leleteket - milyen jó! :-) Mikor először hallottam erről a savasodásról, gyorsan elő is vettem a leletem, megnéztem hogy mennyi volt a vizelet pH-ja és dobtam egy hátast: 5.0 vagyis nagyon el voltam savasodva igy érthető volt minden tünet. Tavaly januárban mikor drasztikusan elkezdtünk lúgositani, a vizelet pH-m 8.2 lett, és mit ne mondjak, ebben az időszakban soha nem voltam fáradt, rengeteg birtam, és sokkal jobban éreztem magam. Szóval ennek alapján bárki saját maga is meggyőződhet a savasodás-lúgositás "igazáról'. Különben a gyógyszertárban lehet kapni ilyen kis lakmuszpapirt amivel lehet ellenőrizni hogy kb. mennyire vagy savas ill. lúgos.

Üdv
#19 Patriba 2008-04-13 15:12:35
 
Ne aggódj sütni én is szoktam és szeretek, de akkor általában gyümölcscukorral sütök vagy mézzel. Csak ritkán :-) Teljesen én sem tudok lemondani ezekről, minimálisra csökkentettük a fogyasztást. De biztos, hogy van benne valami, mert ismerőseim gyerekei akik sokáig anyatejesek voltak, azok most óvodás korra nagyon betegesek (de sok tejet, cukros dolgot fogyasztanak) mig mi 3 hétig tudtunk anyatejezni, viszont nem eszünk ilyeneket és mégis egészségesebbek vagyunk (a múltkori hányós nyavalyája is csak 1 napig tartott aztán semmi).
Vissza az oltásokra, durva szóval a "népirtás" legjobb eszköze, Afrikában, Ausztráliában az őslakosok megtizedelése, illetve Amerikában az indiánok (erről mind sokat olvastam) és hát igen, Afrika. Itthon csak egészségeseket oltanak, ott meg a beteg gyerekeket, csoda ha belehalnak. Oltóanyag helyett tiszta viz és élelem kéne, az lenne fontosabb, nem oltogatni. De hát ugye nem az a céljuk, hogy mindenkit megmentsenek...úgyis sokan vannak.
Este leirom majd ezt a Bishop-féle dolgot :-)
#18 dénesica 2008-04-12 21:47:12
 
Ha jól értem, akkor Bishop szerint a baktérium és vírus nem kívülről jön, hanem rendellenesen működő emberi sejtek?
#17 dénesica 2008-04-12 21:43:34
 
Erről a lúgos-savas témáról már én is sokat hallottam. Vettem is egy olcsó kis vízlúgosító szerkezetet, de inkább csak a férjemmel használtatom. Rá jobban ráfér a gyógykúra.
Tisztában vagyok azzal is, hogy mennyire rossz kajákat eszünk. Hús nélkül még csak ellennék, de a jó kis házisütik meg saját készítésű csoki nélkül már nehezen. Most sütöttem egy jó kis kakaós csigát és annyira finom lett...
Pedig hallottam, hogy ha nem fogyasztunk cukrot, akkor az immunrendszerünk megvéd bennünket a járványoktól oltások nélkül is.
Én az AIDS-ről meg mást hallottam. Azt, hogy volt Amerikában valami elavult vakcina, amit elkaritatívkodtak Afrikába. No, itt kezdődött el az aids története. :-))A szállítmány majomagyvelőből készült.
Köszönöm a linkeket!
Ezt gyorsan feladom, mert tegnap sokat írtam először, de mire feladtam volna, elszállt.
#16 Patriba 2008-04-12 17:30:11
 
Ezeket tudom még olvasásra ajánlani: http://oltas.tar.hu/olt1.htm (magyarul)
http://www.ketezeregy.hu/oltas/index.html
http://www.aegis.ch/neu/index.htm (németül)
http://www.whale.to/vaccines.html angol

de a lista nagyon hosszú!
#15 Patriba 2008-04-12 17:19:47
 
Szia!

Olyan oltás nincs, ami nem veszélyes. Ha nincs autizmus, lehet életen át tartó asztma, gyerekkori rák, cukorbetegség, allergia, candida. Ezek mind autoimmun betegségek (hol volt régebben ennyi allergiás és a többi?), nézz utána ezeknek, hasznos lehet. Angol-német linkeket tudok küldeni, vagy itt van ez a könyv: www.vedooltas.hu ez is nagyon jó. Nekem elsőre az volt nagyon visszataszitó, hogy a különböző oltóanyagokat állati szerveken tenyésztik ki, és teljesen laikus szemmel is elképzelhetetlen számomra, hogy ezt annyira meg tudják "tisztitani" hogy csak az kerüljön bele ami kell.
Ezt irta nekem egy doktornő: "Amikor egyetemista voltam és közegészségtanból az AIDS-ről tanultunk, a professzor úr azt magyarázta, hogy az AIDS virusa úgy került a majomról az emberre, hogy valaki csintalankodott a majommal. Ettől, még ha feltételezzük, hogy igaz, még nem hiszem, hogy világjárvány lesz, pedig lett. Két-három éve aztán mást olvastam erről. 1978-ban az USA-ban kéretlenül, kötelezően beoltották hepatitis ellen a homoszexuálisokat. 2 év múlva felütötte a fejét az AIDS járvány. Aztán kiderült, hogy azt a hepatitis oltóanyagot majomvese-sejt tenyészeten állitották elő. Azóta nem csak hepatitiszben, hanem AIDS-ben is meghaltak kb. 20 millióan. Szóval az oltóanyagok nagyon gázos téma" illetve ez is tőle van (ajánlom a könyvet!!!!!) " Hogyan jöttél rá erre az egész bolygó szintű átverésre?
Én az Egészségügyi maffia cimű könyvben olvastam erről a virus-baktérium
dologról először. Amikor Pasteur, a mikrobiológia atyja felfedezte a
baktériumokat, vele egyidőben élt egy Bishop nevű fickó is, aki azt
állapitotta meg, hogy azok a valamik, amiket Pasteur baktériumoknak nevez,
nem más, mint az egészséges sejtek kórossá való átalakulásának fázisai.
Akkor kezdenek az egészséges sejtek igy átalakulni, amikor baj van a
rendszer irányitásában. Iyenkor megzakkan a rendszer energiaszintje, és
savas irányú eltolódás lesz a testfolyadékokban. A savasodás egy jelzés
azoknak a sejteknek, amelyeknek az a dolguk, hogy ha megkapják ezt a
jelzést, takaritsák el a testet. Kiszállt a soför, szét lehet szedni a
járgányt. Remélem érted a hasonlatot. Az energiaszint leeshet olyankor is,
amikor még nem száll ki véglegesen a soför, csak kapott egy pofont és nincs
kedve tovább vezetni. Ilyenkor ágynak esik. Ha az ember folyamatosan
lúgositva tartja a testét, akkor kisebb az esély arra, hogy kialakul a
betegség, ill. a már kialakult betegségek jó része is helyrejöhet.
Mostmár csak az a kérdés, hogy ki osztogatja a pofonokat a sofőrnek, ill.
hogyan lehetne ártalmatlanitani. Van egy barátom, aki erre is rájött. Most
44 éves és 15 éve nem volt még csak egy enyhe náthája sem. Csak vitaminokat
és ezt a lúgositó cuccot szedi. Rengeteget tanult, mire eljutott idáig.
Nahát-nahát, micsoda merő véletlen, hogy Pasteurnak áll a szobra és Bishop
barátunk a süllyesztőbe került....
Ezzel az egész gondolatmenettel nagyon óvatosnak kell lenni, mert könnyen
találhatsz olyan embert, akinek ebben semmi hihető nincs és őrültnek fog
nevezni". Hát igen, igaza volt, sokan őrültnek tartanak.
És egy mondás, amit egy életre megjegyeztem: " A legnagyobb hazugságok attól hatásosak, hogy az emberekben van egy arányérzék, ami azt mondatja velük, "ekkorát már csak nem hazudnának?". De igen. Ennél is nagyobbat. Ezért hiszik el."

Hát ennyi. Nyugodtan kérdezz bármit amire tudok válaszolok illetve tudok küldeni "olvasnivalót" :-)

Üdv

Patriba
#14 dénesica 2008-04-12 00:40:24
 
Szia Patriba!
Köszi a válaszokat, szívesen kédezek még, bár lehet, hogy inkább emilben kellene, hogy ne untassuk a többieket.
Most hallottam, hogy 2006 óta nincs higany a kampányoltásokban. Ez talán a kötelező.
Titeket nem pereltek be oltás be nem adása miatt. Úgy tudom, hogy csak úgy lehet megúszni, ha találsz egy gyerekorvost, aki papírt ad arról, amit nem adott be.
Csodálatraméltó az életmódotok, én elképzelni sem tudom, hogy ilyesmire képes lennék.
Egyébként nem annyira vagyok naív. Tisztában vagyok vele, hogy a babápolási cikkektől kezdve minden tele van rákkeltő kőolajhulladék-adalékanyagokkal.
A 18-hónapos oltás következne nekünk és írtad, hogy a 15 hós okoz autizmust. Akkor lehet, hogy ez már nem is annyra volna veszélyes? De majd kibogarászom. Szeretnék felkészülten menni a következő randinkra a doktornénihez.
Szia!
Szia!
#13 Patriba 2008-04-11 09:18:22
 
Szia! Szerintem a védőnő egyszerűen hazudott, azért másfél hónap nem a világ, ennyiért még ritkán macerálnak. A homeopátiás kivezetőkről nem tudok semmit, de ezektől a méreganyag még ugyanúgy benne marad a szervezetben egy életen át. Nekem pl. az allergiavizsgálaton kihozták, hogy aluminiumra (is) allergiás vagyok. Van egy kezdődő candidam, de ez soha nem fog teljesen gyógyulni amig a higany és aluminium ki nem ürül a szervezetemből - márpedig ezek nem fognak, hogyan? Mi 1,5 éve nem iszunk tejet, nem eszünk vagy minimális tejterméket, húsfélét, azóta a lányomnak nem volt ez a tipikus zöldes-sárgás orrfolyása és egy napot sem hiányzott az oviból sem. Nincs (vagy nagyon ritkán) édesség, fehér liszt, üditő soha, az oviban soha nem eszik párizsit, virslit, húsokat, ezt szépen betartja. Csodálkoznak is, hogy milyen jó az immunrendszere - pedig alig 4 hetet tudtam csak szoptatni! Gyógyszert még nem kapott - amit igen azt jó érzéssel kihányta. 3 kategóriába sorolom a dokikat: 1. aki tudja hogy árt az oltás és otthagyja emiatt az állását (eskü: ne árts!!!) 2. aki tudja de mégis csinálja (ez a legundoritóbb) 3. aki nem tudja (ennek megbocsájtom valahogy de kémiát csak kellett tanuljon???). Az oltóanyag egy cikk amit el kell adni, ugyanúgy mint a mosóport, a csokit, az autót, akármit. Rengeteg pénz van benne, kinek érdeke hogy ez ne igy legyen? Gondolod hogy nekünk valóban jót akarnak? A dokim is megmondta, csak úgy lehet eredményt elérni, ha egyre többen nem hagyják magukat megfélemliteni és felvállalják nyiltan, hogy nem oltatnak. Üdv
#12 dénesica 2008-04-10 22:46:27
 
Köszönöm az infókat! Az első címet megnéztem, a következő oltásunkat, ami a 18-hós lenne, talán sikerült beazonosítanom. De most már bánom, hogy a 15-hóst beadattam. Csak másfél hónapot sikerült halogatnom. A védőnő szerint a doktornőt halálra macerálta ezalatt az ÁNTSZ. Viszont használtunk homeopátiás kivezető nosodát. Nem tudom, ez pontosan mit vezet ki, és hogy tényleg hat-e. Csak reménykedni tudok, hogy nem terheltem agyon higannyal a kislányt. Nem tudsz esetleg valami módszert, amivel helyre lehet hozni a szervezetet a már régebben beadott oltások miatt? Én is csak a kötelezőket adattam be. Azt olvastam valahol, hogy az anyatejes táplálás is sokat segít az oltásokkal kapcsolatos mellékhatásokon. Viszont azt is, hogy olyan helyeken rakódnak le ezek az anyagok a gyermek szervezetében, hogy az onnan nehezen méregteleníthető
Bár a doktornénink aszonta, hogy nem elég jó neki az anyatej + amit mi eszünk, bocitej kéne neki vagy 3-as tápszer. Szerencsére nem ment el az eszem, hogy rá hallgassak.
Ezeknek hivatalból vajon tudatában vannak a gyermekorvosok, vayg csak azok, akik utánajárnak.
Szia!
#11 Patriba 2008-04-10 08:30:14
 
Szia Denesica! Bemásolok egy linket, ebben első körben megtalálod hogy melyik oltásban mi van: http://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/B/excipient-table-2.pdf Utána itt megtalálod hogy a különböző anyagok miként kárositanak: http://www.vaccination.inoz.com/ingredie.html Hasznos és értékelhető információt szinte csak angolul fogsz találni. Amúgy én sem igy kezdtem, a lányom még megkapta az oltásokat, bár a mi gyerekdokink nem volt hajlandó beoltani a lányom a nem kötelező, csak ajánlott oltásokat. Még én erősködtem, hogy "de bemondták a tévében hogy meghalt egy kislány agyhártyagyulladásban". Erre azt mondta, igen ezt szokták, ha nem fogy elég oltóanyag, kell egy kis "reklám". Ekkor már kapcsolnom kellett volna, hogy hoppá, vmi gáz van itt, de csak később, a 15 hós oltás előtt kaptam ismerőstől infót, hogy ő nem engedi az MMR oltást mert bizonyitottan autizmust okoz. Itt már elgondolkodtam, bár a lányom még egy év csúszással megkapta az MMR-t. Aztán tavaly találtam egy cikket ( http://www.tenyek-tevhitek.hu/vedooltas-vakcina-csecsemo.htm ) és akkor azt mondtam többet soha. Bár én rengeteg angol-német anyagot olvastam el, kellően mérlegeltem, utánajártam hogy alakultak az egyes betegségek a védőoltás bevezetése előtt és után (már előtte drasztikusan csökkentek, majd a védőoltás bevezetése után inkább ha diagramon nézzük, a hirtelen esésből átment egy lapos egyenletesbe :-) Jól megfogalmaztam. Van jó ügyvéde az ismerősödnek? Orvost tudok ajánlani, aki tudja, mely ügyvédek alkalmasak ebben az esetben (mivel a mi gyerekdokink akit időközben lecseréltünk a második gyerek érkezésekor már nem oltogat!!!). Üdv
#10 dénesica 2008-04-09 23:45:58
 
Kedves Patriba! Nagyon érdekel, amit írsz, és magam is szeretnék ennek utánanézni. Van egy gyerekorvos ismerősöm. Ó ugyan az oltások pártján áll, de ő esetleg tud felvilágosítást adni.De most már bizonytalan vagyok, hogy tud-e, mert ha tudna biztos nem oltogatna.
Esetleg tudnál útmutatást adni, hol nézzek utána.
Egy ismerősöm harmadfokon jár a gyermeke be nem oltatása miatt...
#9 Patriba 2008-04-09 08:32:42
 
dénesica: ez az ami nem igaz. Tavaly óta jött egy új rendelet, hogy nincs kényszeroltás amig egy per le nem zajlik (ha egyáltalán odáig fajul a dolog). De mivel már nagyon sok szülő és egyre több nem oltatja be a gyerekét, ezért elég macerás lenne mindegyik ellen pert vezetni - lassan csak oltásüggyel lennének tele a biróságok :-)) Az oltási könyvet meg ritkán nézik meg pontosan iskolák, óvodák. Én nem tudok arról sem, hogy babaúszáshoz kötelező az oltás, ilyet tőlünk nem kértek. Utánanéztél már mik vannak az oltóanyagokban? Hogy egy csecsemő egyetlen oltással a megengedett mennyiség 26szorosát kapja csak aluminiumból? Ami káros az idegrendszer fejlődéséhez? És ez csak egy csepp, hol van a többi - higany, fenol? Kell ez szerinted? Amit hallasz kényszeroltás, biróság az pusztán az amit a média felfúj ahhoz (de nem igaz!!!) hogy más szülő ne próbálja megtenni ugyanezt. Megfélemlités, ennyi. Van aki fél - ezt akarják elérni - van aki tudja, hogy ez csak egy "fogás".
#8 dénesica 2008-04-08 23:32:20
 
Patriba: Az az igazság, hogy nincs kedvem bíróságra járni emiatt. És állítólag a végén még be is oltják a gyerekemet. Mivel egészséges, és nem tudok semmire hivatkozni, hogy miért lenne indokolt.
Ez alapján megtagadhatják, hogy közösségbe menjen? Persze, ahova kötelező járnia, attól nem tilthatják el, gondolom. De pl. a babaúszásnak feltétele, hogy megkapja az oltásokat.
#7 Patriba 2008-04-08 23:13:46
 
Asire: igen, régen valóban belehaltak, de kissé más világban élünk legalábbis Mo-on, nincs háború, van mit ennünk, van tiszta lakásunk, van tiszta vizünk. Nézd meg mikor vezették be az oltást, ill. előtte hogy alakult a diftéria visszaszorulása, meg fogsz lepődni - bár magyar adatot nem fogsz találni. Amúgy nem azt irtam, hogy rögtön a DiPerTe oltás után jelenkezik, amúgy is a krupp 1 éves kor alatt is viszonylag ritka, 2-3 éves korban a leggyakoribb.
#6 Asire 2008-04-05 12:07:59
 
Patriba: az első DiPerTe oltás 2 hónapos korban van, a krupp pedig öt hónapos kor alatt igen ritka... és valahogy a hat évesek sem szoktak már krupposak lenni pedig ők is kapnak DiTe-t. Meghát a krupp gyógyul... a diftériába illik belehalni...
#5 Patriba 2008-04-02 22:19:54
 
Asire: csak remélni tudom, hogy a diftéria elleni oltás nem a kruppos roham kiváltója :-) ami meglepő módon szinte mindig a DiPerTe oltás után jelentkezik...hm...és meglepően hasonló tünetei vannak mint a diftériának. No comment!
#4 Patriba 2008-04-02 22:17:44
 
1nesica-nak: NINCS olyan hogy kényszeroltás. Én sem engedtem beoltatni a fiamat igaz még csak pár hónapos. A dokink megnyugtatott, hogy annak ellenére, amit a médiában hallunk (elveszik a gyereket, beoltják a szülő tiltakozása ellenére) ilyen NINCS! Ez csak azt a célt szolgálja, hogy másnak ne jusson eszébe tiltakozni - vagyis megfélemlitsék a szülőket. Több hónapot szántam rá, hogy körüljárjam jót teszek-e vagy sem, áttanulmányoztam a külföldi oldalakat, hogy valóban az oltások következtében csökkentek -e fertőző betegségek, stb. És persze, lehetséges mellékhatások. Szóval, én oltást SOHA!
#3 Asire 2008-04-02 14:56:04
 
ahogy nézem a cikk főleg az influenza elleni védőoltásról beszélt, ami tényleg nem szükségszerű. Ellenben mivel ez nem derül ki teljesen egyértelműen a cikkből félrevezető és az összes oltás elítélésére érthető ami - felelőtlenség, főleg egy ilyen portáltól főoldalon. Oltási érv mellett elég csak az ez alatt található kommentet elolvasni. Vagy ha valaki olvasta a Kincskereső kisködmönt ott miben halt meg a kislány... diftériában, ami ellen oltják a 2,3,4 hónaposokat, és ma már ismeretlen betegség... azért a depresszió (márha ténlyeg az oltástól van) valahogy elviselhetőbb nem?
#2 Prém Zoltán 2008-04-02 12:54:07
 
Én nam kaptam meg, illetve későn kaptam meg a Szabin cseppeket: Az ötven évemet bénán éltem le: A témához csak ennyi hozzáfűzni valóm van:
#1 nesica 2008-04-02 11:45:09
 
Én ezt értem és egyetértek vele. Nem oltatnám be a babámat, ha tehetném. De azt mondja már meg valaki a sok riogatás mellett, hogy milyen eszközeim vannak ezek elkerülésére. Mert a törvény kötelez. Most kapott a kislányom priorix oltást. Fájó szívvel elvittem. Annyit tudtam csak tenni, hogy adtam neki homeopátiás oltáskivezetőt.

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com