Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 19. (pé) – Emma
Egész-ség

Betegséget okozó sugárzások (3.)

Daganat a magzatban, meddőség

A káros sugárzásokban álló házak és a daganatok összefüggéséről szólt az előző rész. Most azt tudhatjuk meg, vajon miért alakulhat ki daganat már a magzatban, illetve hogyan segíthet a radiesztéta a meddő házaspárnak. Aki pedig nyulat tenyészt, jól válassza meg a ketrec helyét...

2/1. oldal

Egy fiatal pár örömmel várja második gyermeke születését. Szülés előtt egy rutin ultrahang azonban megváltoztatja a család életét. A diagnózis: feltételezhetően daganat a magzatban.

A megszületett csecsemőben egyórás korában CT-vizsgálat segítségével két daganatot találnak. A kislány az első operáción 3 napos korában esik át, amikor is egy jóindulatú tüdőcisztát távolítanak el. A második műtéti beavatkozásra egyéves sorában kerül sor. Az eltávolított daganat egy rosszindulatú idegsejt túlburjánzás. Az „érdekesség”, hogy a daganat már nem nőtt, és elkezdett betokosodni.

Hogyan lehetett túlélni az ezt követő tortúrát? Az elhibázott és túladagolt kemoterápiát? Hogyan lehetett mégis győzni, amikor az orvosok már lemondtak a gyermekről? Talán egy következő cikkemben írok erről részletesebben. Most azonban maradjunk a témánknál, a szervezetünket terhelő káros sugárzásoknál.

Mitől lehet daganat egy magzatban?

Lányom betegsége alatt és gyógyulását követően is visszatérő kérdésként merült fel, hogy vajon mi okozhat daganatos elváltozásokat egy fejlődő magzatban? Számtalan vizsgálaton vettünk részt, és az orvosok minduntalan tanácstalanul csóválták a fejüket, amikor ezt a kérdést tettük fel nekik. A válasz sokáig váratott magára, de bő egy évtizeddel később megérkezett.

A földsugárzások bizonyos típusai rákot okoznak! Elsősorban a vízér-kereszteződések, érctelér sugárzások, és legfőképpen a törésvonal sugárzások képesek kóros sejtburjánzásokat okozni.

A történet érdekessége, hogy feleségemmel második terhességének ideje alatt egy régi házban laktunk, a magzat betegségét egy, a fekhelyen található törésvonal káros sugárzása okozta. Szülés után azonban elköltöztünk, és lányomat már az új otthonunkba vittük haza. A fekhelye szerencsére itt már káros sugárzásoktól mentes volt. Gyógyulását részben ennek köszönhetjük. Tapasztalatunk megegyezik a sebész megállapításával, miszerint az eltávolított daganat úgynevezett kiérő stádiumban volt, már betokosodott. A születés után feltételezhetően megállt a kóros folyamat.

Meddőség, betegség, fáradtság

Tapasztalataim szerint terhes kismamák és csecsemők fekhelyének kiválasztásánál kiemelt figyelmet kell fordítani a földsugárzás- és elektroszmog-mentességre! A földsugárzások káros hatásait és az elektroszmog megbetegítő hatását számtalan kutatási eredmény igazolja.

Napjainkban igen sok fiatal pár küszködik meddőséggel, illetve a gyermekvállalással kapcsolatos egészségügyi problémákkal. Egyre gyakrabban lehet hallani vetélésekről és a megmagyarázhatatlan bölcsőhaláról.

Vizsgáljuk meg ennek a témakörnek az összefüggéseit az elektroszmoggal és a földsugárzásokkal kapcsolatban. Mielőtt azonban rátérnék, elmesélek egy érdekes esetet, amely radiesztéziai pályafutásom kezdetén történt:

Egy nagyon kedves belgyógyász-homeopata doktornő barátunk kért meg, hogy vizsgáljam meg a házukat. Építész férjével és két gyermekükkel néhány évvel ezelőtt költöztek be egy csodálatos saját tervezésű álomházba. Valami nincs rendben a lakásunkban, mondta, rosszul alszunk, reggelente fáradtan ébredünk, valahogy nem jól mennek a dolgok otthon.

Hamarosan – családi vendégséggel egybekötve – sort kerítettünk a ház vizsgálatára. A probléma hamar kiderült: a ház nem hagyományos téglából épült. A falazáshoz használt habosított építőanyag anyagrezgése a fekhelyek fejrészét teljesen beborította sugárzásával, ráadásul egy vízér is keresztezte a szobájukat.

A cikksorozat egyéb írásai:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com