Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 26. (pé) – Ervin
Egész-ség

Betegséget okozó sugárzások (2.)

Daganatos betegségek, „rossz” házak

Az előző részben ígértük, hogy szemügyre veszünk néhány fontosabb betegségcsoportot, amelyek összefüggésbe hozhatók a káros sugárzásokkal. Kezdjük a daganatos megbetegedésekkel, amelyek Magyarországon a második leggyakoribb halálokot jelentik. Valóban így kell, hogy legyen?

3/1. oldal

Radiesztéziai tapasztalataim alapján a rákos megbetegedések kialakulásában komoly szerepet töltenek be a különböző földsugárzások és az egyre terjedő elektroszmog. Külső ritmizáló jelként az elektroszmog mellett elsősorban a geológiai törésvonalak, ércsugárzások és a vízér-kereszteződési pontok zavarhatják meg a sejtek osztódási folyamatait. A rákos daganatok a belső vezérlés nélkül, a DNS-ben tárolt pontos információk hibás közvetítésével osztódó sejtekből alakulnak ki.

Törésvonal sugárzás és a melldaganatok

Egy ismerősömnél végzett felmérés során az ágy lábrészénél erős törésvonal sugárzást mértem. Felhívtam a figyelmét arra, hogy ez a sugárzás komoly daganatos problémák kiváló oka lehet. Javasoltam, hogy át kellene helyezni a fekhelyet. Mondtam neki, hogy szerencsés, mert ha fordítva feküdne az ágyán, akkor ez a törésvonal a mellkasát érintené, és a tapasztalatok szerint borítékolható lenne az emlődaganat. Ismerősöm nagyot nézett, és elmesélte, hogy pár évvel ezelőtt diagnosztizálták nála ezt a betegséget. Akkor fordítva aludt az ágyban! Később, egy természetgyógyász javaslatára fordult meg. Valószínűleg ennek köszönhette a gyógyulást. Azóta viszont a lábán lévő gyulladásokkal bajlódott folyamatosan...

Halál-házak

Lakásokban végzett felméréseim során sok érdekes és megdöbbentő tapasztalatra tettem szert. Bizonyára Ön is hallott már olyan házakról, utcákról, ahol meglepő gyakorisággal fordulnak elő daganatos problémák.

Egy vidéki kisvárosban élő hölgy kérte a segítségemet, akinél mellrákot diagnosztizáltak. A lakás felmérése során az ágyon vízérsugárzást és több törésvonalat is találtam. Ez egyértelmű magyarázatot adott a hölgy betegségére. Érdekesség volt, hogy a 4 emeletes társasházban az alatta lakók közül már többen meghaltak daganatos betegségben.

Panellakásokban sajnos igen gyakran előfordul, hogy a hálószobák kis mérete miatt az egymás felett lakók csak ugyanoda tudják tenni a fekhelyeket. Ha egy szerencsétlen egybeesés miatt itt vízérsugárzás, illetve törésvonal sugárzás húzódik, akkor az egymás alatt lakók – kisebb-nagyobb időeltéréssel – gyakran azonos daganatos betegségekben szenvednek vagy halnak meg.

Daganatos betegségek kialakulásánál szinte minden esetben kimutatható az érintett szerveken vízér-, illetve törésvonal sugárzás. Ezt a folyamatot jelentősen felgyorsíthatja még a fekhelyen kimutatható elektroszmog, amelynek már önmagában is bizonyított a rákkeltő hatása. Döbbenetes tapasztalat, hogy a daganatos megbetegedések esetében több mint 90%-ban mutatkozik összefüggés a betegség kialakulása és a földsugárzások között!

Gyermekkori leukémia

A WHO az alacsonyfrekvenciás mágneses tereket hivatalosan is a lehetséges rákkeltő kategóriába sorolja. Ezt a vizsgálatot főleg a gyermekkori leukémia vizsgálatára alapozták.

A cikksorozat egyéb írásai:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com