Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 24. (sze) – György,Debóra
Egész-ség

Holisztikus információs gyógyítás – a Körbler-módszer (2.)

Az alternatív gyógyítói szemlélet az emberi szervezetet egy energiamezőbe ágyazott kölcsönható rendszernek tekinti. Erich Körbler felfogása szerint minden élőlény szerves része a környezetének, és csakis a környezetével együtt vizsgálható, hisz létezése – mint nyílt disszipatív rendszeré – a környezetével való állandó energia- és információcserén alapul. Az energiacsere folyamata egyénenként más és más, hiszen minden egyén bioenergia-mezője őrzi mind az öröklött, mind pedig a jelen élet összes történésének információját. Cikksorozatunk előző részében általában szóltunk a Körbler-módszerről, most a geometriai formák konkrét jelentésével és alkalmazásával ismertetjük meg Önöket.

1. Teljes egészség esetén a pálca horizontális mozgást mutat. Ha a teljesítményt akarjuk fokozni, pl. sportolóknál, 9 párhuzamos vonalat rajzolunk az egészséges testrészre, pl. a vesére.

2. Az egészségestől való csekély eltérés (pl. fáradtság) estén a bioindikátor jobbra forgó, vízszintes, ovális mozgást végez. Az egészség helyreállításához 2 párhuzamos, vízszintes vonalat alkalmazunk vagy a meridiánpontokon, vagy az érintett testrészen (pl. sérülés, ütés helyén a gyógyulás utolsó stádiumában).

3. Az egészségtől való fokozottabb eltérés (nagyobb fáradtság, repülés, elektroszmog, hosszabb számítógépes munka) esetén a bioindikátor jobbra forgó körmozgást végez. Az egészség helyreállításához 3 párhuzamos vízszintes vonalat alkalmazunk.

4. Az egészségtől való fájdalmas eltérés esetén (ütés, gyulladás, fertőzés következtében) a bioindikátor jobbra forgó, függőleges, ovális mozgást végez. Az egészség helyreállításához 4 párhuzamos vonalat alkalmazunk (a gyulladás helyén, pl. torok és/vagy egyes meridiánok végpontjain, pl. a vastagbél-meridián 1. pontján, vagyis a mutatóujj első ujjpercén).

5. Az egészségtől való fájdalmas eltérés esetén (hosszabban tartó vagy mélyebb, több szervet érintő gyulladás, fertőzés következtében) a bioindikátor függőleges mozgást végez. Az egészség helyreállításához szinuszt vagy 5 párhuzamos vonalat alkalmazunk. Ez az állapot diagonális ellentéte az egészség állapotának.

6. Az egészségtől való gyökeres eltérés esetén (krónikus gyulladások, több szervet érintő tünetegyüttes) a bioindikátor balra forgó, függőleges, ovális mozgást végez. Ez a mozgás jelzi azt is, ha a szervezet számára az adott élelmiszer allergén tényező. Az egészség helyreállításához 1 függőleges vonalat és szinuszt, vagy 6 párhuzamos vízszintes vonalat alkalmazunk.

7. Súlyos, degeneratív betegség esetén (tumor stb.) a bioindikátor balra forgó körmozgást végez. Ez a mozgás már tünetekben megnyilvánuló allergiára is utal. Az egészség helyreállításához 2 függőleges vonalat és szinuszt vagy 7 vízszintes párhuzamos vonalat alkalmazunk.

8. Terminális betegség esetén (pl. rák utolsó stádiuma – áttét) a bioindikátor balra forgó, ovális alakú mozgást végez. Az állapot javítása érdekében (amennyiben ez még lehetséges) 8 párhuzamos vonalat alkalmazunk.

Dr. Sági Mária, Sági István
Telefon: (1)-388-3483
E-mail: sagiistvan@makrobiotika.hu
www.makrobiotika.hu
www.pianto.hu

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com