Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 26. (pé) – Ervin
Egész-ség

Betegséget okozó sugárzások (5.)

Milyen az egészséges alvóhely?

A sorozat előző részeiben szó volt már a káros sugárzások különböző betegségeket okozó hatásairól. Ezúttal megtudhatjuk, mire figyeljünk, ha például rosszul alszik a gyerek vagy hosszabb ideig fáj feje. Tanácsokat kaphatunk ahhoz is, hogyan alakítsuk ki egészséges fekhelyünket.

3/2. oldal

Az érdeklődő orvos

Három héttel később megjött a várt telefon, de nagy meglepetésemre nem az édesanya keresett. Egy kedves gyerekorvos mutatkozott be és elmesélte, hogy van egy kis betege, aki születése óta alvásproblémákkal küszködik, és ő eddig sajnos nem tudta megoldani a problémát. Most azonban történt valami, és a baba végigalussza az éjszakákat, mintha kicserélték volna. A telefonszámomat az édesanyától kapta, és érdeklődik, mit csináltam náluk, ami ezt az eredményt hozta. Ezután ő is beszámolt családja alvásproblémáiról, és kérte, hogy lakásukban is végezzem el a szükséges méréseket. Nagy örömömre pár nappal később az édesanya is felhívott, és lelkesen beszámolt a családot ért pozitív változásokról. A szkepticizmusnak már nyoma sem volt a hangjában...

A fent leírt eset sajnos egyáltalán nem nevezhető egyedi ritkaságnak, a tetőtéri lakások több mint 80%-ánál mérhető extrém erős elektromos térerősség. Számtalan hasonló esettel találkoztam már felméréseim során. Legutóbb egy 13 éves gyermek szülei fordultak hozzám segítségért, mert a gyermek évek óta visszatérő migrénes fejfájással küszködött. Az orvostudomány az ő esetükben sem talált kimutatható egészségügyi problémát.

Az okok kísértetiesen hasonlóak: utcai vezeték az ablak előtt karnyújtásnyira, és az általa keltett erős mágneses tér, valamint épületszerkezeti gerjedések okozta extrém erős elektromos terek. A földsugárzások jelenléte itt is csak hab volt a tortán.

Hallgassunk a megérzéseinkre

 Ebben az ágyban lehetetlen volt a pihentető alvás. A falakban futó elektromos vezetékekből, a matrac alatt található légzésfigyelőből és a konnektorokból áradó elektromos tér meghaladta a javasolt határérték több mint 100-szorosát. A bébiőr tápegysége által keltett mágneses tér pedig 20 nT helyett 929 nT volt. A sarokban található adóegység szintén igen erős elektromágneses sugárzást okozott. Az itt fekvő baba és szülei komoly alvászavarokkal küszködtek. A fekhely áthelyezését követően a problémák megszűntek.

Miről is van itt szó? Az emberi test működése alapvetően bioelektromosságra épül. Egészségünk megőrzéséhez éppen ezért elengedhetetlen, hogy a szervezetünk bioelektromos rendszere tökéletesen működjön. Megfigyelhető, hogy a vadon élő állatok és a háziállatok egy része ösztönösen kerüli a számára veszélyes tereket. Távol tartják magukat a kellemetlen földsugárzásoktól és az erős elektromos, illetve mágneses mezőktől. Sajnos az emberek nagy többsége egyre távolabb kerül a természettől, és szinte már egyáltalán nem figyel oda a megérzéseire. Környezetünk pedig egyre több láthatatlan veszélyforrást rejt.

Napközben végzett tevékenységeink során egyre több külső károsító hatásnak tesszük ki magunkat. Az elektroszmog észrevétlenül beborítja környezetünket, otthonunkat, munkahelyünket. Megtalálható a közlekedési eszközeinken, játszótereken, bevásárlóközpontokban, sőt még az erdőkben, hegyekben is lehet találni számtalan mobilantennát, radarállomást. Mivel ezeket a forrásokat szinte lehetetlen kikerülni, kiemelten fontosnak tartom, hogy tudatosan biztosítsuk szervezetünk számára az éjszakai pihenéshez, a regenerálódáshoz elengedhetetlenül szükséges tiszta, földsugárzásoktól és elektroszmogtól mentes környezetet.

A cikksorozat egyéb írásai:
Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com