Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 29. (pé) – Auguszta
Egész-ség

Sebestyén Csaba:

Gyógyítás rovásszimbólumokkal (3.)

Cikksorozatunk természetgyógyász szerzője a rovásszimbólumok titkaiba vezet be bennünket – konkrét esetek felidézésével. A befejező részben az információs víz elkészítéséről és alkalmazásáról, valamint méh- és mellciszta sikeres gyógyulásáról, távkezelésről olvashatunk.

2/1. oldal

Jól bevált gyakorlat információs víz rovásszimbólumokkal történő készítése kisebb-nagyobb, testi-lelki problémák orvoslására – a meglévő orvosi kezeléseket nem elhagyva, azokat kiegészítve (esetleg egyes esetekben mindenféle orvosi kezelés eredménytelensége esetén, azokat követően, helyettük). Közismertek dr. Masaru Emoto világhírű japán kutató vízzel kapcsolatos kutatásai (A víz üzenetei című könyvében írja le rendkívüli felfedezéseit). Bemutatja azt a tényt, hogy az emberi rezgések – gondolatok, szavak, zene stb. – hatására megváltozik a víz molekuláris szerkezete, rezgésinformációkat vesz fel, tárolja azokat, mintegy válaszol rájuk. Hasonlóképpen a víz a rovásszimbólumok rezgéseit is felveszi, tárolja, majd ha valaki ezt a vizet megissza, akkor továbbadja a szervezetnek a felvett geometrikus, rovásjel-információt.

Így készül az információs víz

Az információs víz készítése nem nehéz: az adott, kitesztelt rovásszimbólumra ráhelyezünk egy sima, párhuzamos falú, metszetlen, festetlen üvegpoharat egy deciliter vízzel, percekre vagy hosszabb, például 35 perces időtartamra. Adott idő letelte után levesszük a poharat, és kortyonként, 3 perc alatt megisszuk a vizet. Négy-ötóránként megismételjük az eljárást, naponta 3-5-ször. A víz készítésekor adott rovásjel-információkat lehet keverni egymással: nagyobb, intenzívebb energiájú információs vizet a kisebb, kevésbé intenzívebb hatásúval – akár 4-félét is (4-féle szimbólum információit).

Jelenleg 14-fajta információs vizet – koncentrátumokat – használok információs kezelésre. Ezek igen hosszú idejű feltöltéssel készültek (ezért koncentrátumok), ily módon már csak 7-14-45 csepp szükséges belőlük. Ezáltal kiiktatjuk, megtakarítjuk a sokszor hosszú készítési időt és készülődést! Ezt a 7-45 cseppet 3 másodpercig a szájpadláson, a nyelv felületén szétdörzsölve, a maradékot pedig lenyelve ugyanolyan hatást érünk el, mint a fent említett módszerrel. Az utóbbi készítési módot jelenleg többen választják, mint a poharas módszer. Egy fiatal hölgy páciensem a magas vérnyomását 30 értékkel (170-ről 140-re) tudta mérsékelni rendszeres, napi 2-szeri információs víz ivásával! Ebben az esetben jól, együtt, teljes mértékben érvényesültek az információs-energetikai-lelki és testi szinten a megfelelő rovásinformációk.

Súlyosabb, daganatos problémából gyógyuló betegeim is használják (nem a daganat gyógyítására!) az információs vizet energetizálás, valamint a pszichés-lelki egyensúly elérése céljából – beépítve ezt az eljárást is komplex öngyógyító programjukba.

A lelki összeomlás határán

Erősen felzaklatott 48 éves férfi páciensem keresett meg. Elcsukló hangon röviden elmondta problémáit. A lelki összeomlás határán áll, folyton sírhatnékja van. Munkáját elvesztette, kisebbik fia szintén álláskereső, testvére, felesége közeli halála mind-mind még nagyon erős stressztényezők jelenleg is. Kérte, hogy készítsek el számára egy Bach-virág keveréket. Gyors beavatkozásként a Megnyugvás rovásszimbólummal készült információs cseppemből adtam neki 21 cseppet. Egy-két perc elteltével csodálkozva mondta: nyugodt vagyok! Ez utóbbi cseppel és egy másik, lágyabb hatású – Föld rovásszimbólummal készült – információs cseppel felszerelve, megnyugodva hazament.

Komplex kezelések

Komplex információs-energetikai kezeléseket sikerült eredményesen lebonyolítani. Az egyik összetett kezelés a következő módon történt. Három hete ágyban fekvő, hőemelkedéses-lázas, étvágytalan, daganatos férfi beteg kezelésére kértek fel. Az előkészületek során már lakásomon kiteszteltem a beteg számára szükséges, fontos információkat: a rövid hatású szimbólumok típusait, az információs víz típusát, egy 1 cm-es tiszta, frissen gyúrt agyaggolyó használatát (a Föld elem erősítése, gömb platóni test!), a kezelés idejét, a kristálylámpa színeit és használatát. A betegtől 3-4 m-re, távkezelés formájában történt a beavatkozás egy kis asztalon. A 35 perces információs kezelés során a beteg fájdalmai fokozatosan enyhültek, teljesen elmúltak, ahogyan más diszharmóniái is. A kezelés eredményeként a beteg felkelt, közölte, hogy éhes, és kivonult a konyhába vacsorázni. E példában is látható az energetikai-információs, lelki és testi szintű diszharmóniák, terhelések oldódása ilyen súlyos betegség esetén is. Nem került sor az információs víz megivására, mert a többi kitesztelt információval együtt ezt az információt is -a pszi-mezőn (5. mezőn) keresztül – betranszportálták, bevitték a szimbólumok a páciens aurájába, biomezőjébe.

Összefoglalva: a rovásszimbólum-terápiák, -kezelések önállóan is használhatók egyszerűbb esetekben – pl. torokgyulladás, felső légúti problémák –, közepesen súlyos vagy súlyosabb esetekben, az orvosi kezeléseket kiegészítve. De általában a holisztikus testi-lelki-szellemi módszerek keretében van helyük, létjogosultságuk testi-lelki problémáink javítására, energetizálásra, energetikai-információs egyensúlyunk megteremtésére, diszharmóniáink oldására, lakóterünk, lakásunk, munkahelyünk energiáinak befolyásolására, tértisztításra vagy éppen meditáció segítéséhez. Bizonyos allergiák kioltására is kidolgoztam eljárást rovásszimbólumokkal. Alkalmaztam 1 éves gyermek tejallergiájának (laktóz allergia) kioltására vagy 70 éves hölgy páciens gyógyszerallergiáinak megszüntetésére.

A cikksorozat egyéb írásai:
Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#1 kicsibagoly 2009-05-13 20:22:41
 
"Rovás-jelmező módszeremet a felhasználni szándékozók rendelkezésére bocsátom (több színű, számítógéppel szerkesztett kezelőlapok formájában), természetesen használati utasításokkal együtt. "

Ez nagyon szépen hangzik, kár, hogy nem ez, és nem így igaz... Aki nem hiszi, járjon utána, én megpróbáltam.

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com