Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 25. (csü) – Márk,Márkó,Márkus
Egész-ség

Betegséget okozó sugárzások (3.)

Daganat a magzatban, meddőség

A káros sugárzásokban álló házak és a daganatok összefüggéséről szólt az előző rész. Most azt tudhatjuk meg, vajon miért alakulhat ki daganat már a magzatban, illetve hogyan segíthet a radiesztéta a meddő házaspárnak. Aki pedig nyulat tenyészt, jól válassza meg a ketrec helyét...

2/2. oldal

Megmenekültek a nyulak

A bemérés után hamar kiárnyékoltuk a „rossz helyeket”, és rátérhettünk a nap fő pontjára, a vacsorára. Miközben elfogyasztottuk a finom falatokat, hosszasan beszélgettünk a férj hobbijáról, a nyúltenyésztésről. Elpanaszolta, hogy nemrég vásárolt egy méregdrága tenyésznyulat, de baj van vele, nem akar szaporodni. A nyuszik a kert végében elhelyezett ketrecben laknak, és ő már számtalan szakkönyvekben leírt praktikát kipróbált. Sajnos eredmény nélkül. Úgy gondolta, ha nincs változás, kénytelen lesz levágni a füleseket.

Vacsora után kérte, hogy vizsgáljuk meg a kertet is. Kérésének örömmel tettem eleget. Hamarosan kiderült, hogy a kert legvégében húzódik egy negatív Ley-vonal, más problémát nem találtunk. Később a beszélgetés során elmesélték, hogy a Ley-vonal egyik végén állt egy csodaszép körtefa, de kivágták, mert soha nem hozott termést. Úgy gondolták, beteg lehet. A kert másik felében négy őszibarackfa áll, és az egyiket éppen érinti ez a „földsugárzás”. Elmesélték, hogy három fa érdekes módon roskadásig van barackkal, de arról az egyről mindig lehull a termés. Talán összefüggés lehet a földsugárzás és a meddő fák között – állapítottuk meg.

Egy héttel a vendégség után építész barátom lelkendezve hívott telefonon. Képzeljem el, párosodnak a nyulak! Ja, és mellesleg az árnyékolás óta nagyon jól alszanak... Elmesélte, hogy a múltkori találkozásunk során végzett mérések nem hagyták nyugodni és gondolta, ha a fák meddősége összefüggésben lehet a sugárzásokkal, akkor talán a nyulak esetében is ez lehet a szaporulat hiányának az oka. Másnap a nyulak „költöztek” – és láss csodát, pár napra rá mintha kicserélték volna őket! Így történt, hogy hamarosan sok pici nyuszi született, és a következő vendégség alkalmával a beígért káposztás nyúl helyett ismét csirkét ettünk.

A várva várt terhesség

Ezután kezdtem gyanakodni, hogy az oly gyakran előforduló, látszólag megmagyarázhatatlan meddőség, vetélések, sőt a bölcsőhalál hátterében részben a különböző káros sugárzások húzódhatnak meg. A fogantatás, a magzat fejlődése, az újszülött növekedése során szinte felfoghatatlan számú új sejt jön létre előre megtervezett, tökéletes rend szerint. Sok milliárd sejt osztódása, az emberi test fejlődésének legaktívabb szakasza ez.

Minden egyes fogantatással újra és újra megismétlődik ez a csodálatos hibátlan folyamat, amelynek részeként a természet megalkot és létrehoz egy új csodát, egy új életet! De mi történik, ha külső zavarok, külső ritmizáló jelek, sugárzások megzavarják ezt az érzékeny folyamatot?

Egy budapesti fiatal pár kérte segítségemet lakásuk vizsgálatához. Elmondták, hogy már évek óta szeretnének gyermeket, de sajnos minden próbálkozásuk kudarcba fulladt. Az orvosi vizsgálatok nem állapítottak meg semmi kizáró okot.

A felmérés során megállapítottam, hogy lakásuk egy Szt. György-sáv kereszteződésében fekszik, az ágyukon pedig több káros sugárzási zónát is találtam. Javasoltam, hogy költözzenek el. Mivel erre nem volt lehetőségük, kérték, hogy árnyékolással oldjuk meg a lakásban található problémákat. Igen összetett feladat elé állítottak, amelyet csak két délután alatt sikerült megoldani. Munkám végeztével lelkükre kötöttem, hogy figyeljenek a telepített árnyékoló épségére, hiszen ha megsérülnek, nem képesek tovább működni. Két héttel később jelentkeztek és elmesélték, hogy közérzetük jelentősen javult, elmúltak az alvászavarok is. Pár hónap múlva újra jelentkeztek, és örömmel számoltak be a várva várt terhességről.

Az elmúlt évek során sok hasonló esettel találkoztam. Számomra egyértelmű, hogy a káros földsugárzási zónák akadályozhatják a fogantatást, a túltöltő terek pedig elősegíthetik a vetéléseket. Ezek a geopatogén zónák sok esetben összefüggésbe hozhatóak különböző fejlődési rendellenességekkel is.

A folytatásban részletesen írok az újszülött csecsemő fekhelyének helyes megválasztásának fontosságáról, a baba kiságyában láthatatlanul rejtőző veszélyforrásokról és a csecsemőhalál lehetséges előidéző okairól.

Almásy Zsolt
radiesztéta, biotérenergetikai szakember
a Natura Biotérenergetikai Hálózat tagja

Radiesztézia, földsugárzás, elektroszmog mérés és védekezés
Telefon: 06-30-444-74-41
Email: almasyzsolt@gmail.com
Weboldal: Földsugárzások, Elektroszmog

A cikksorozat egyéb írásai:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com