Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 16. (ke) – Csongor,Joakim
Egész-ség

Betegséget okozó sugárzások (2.)

Daganatos betegségek, „rossz” házak

Az előző részben ígértük, hogy szemügyre veszünk néhány fontosabb betegségcsoportot, amelyek összefüggésbe hozhatók a káros sugárzásokkal. Kezdjük a daganatos megbetegedésekkel, amelyek Magyarországon a második leggyakoribb halálokot jelentik. Valóban így kell, hogy legyen?

3/2. oldal

Egy szomorú, de tanulságos esetet is szeretnék megosztani önökkel. Felkérést kaptam, hogy vizsgáljak meg egy házat, ahol pár éve leukémiában meghalt egy gyerek. A ház alakja már kívülről nagyon furcsa, belépve pedig a belső elrendezés is igen meghökkentő volt. A felmérés során kiderült, hogy a keskeny gyerekszobát hosszába átszeli egy negatív polaritású Ley-vonal. Ennek a sávnak a hatására az érintettek immunrendszere a tapasztalatok szerint hamar legyengül. A fekhelyen a gerincet 4-5 helyen keresztezte törésvonal sugárzás, és ráadásul erős mágneses tér is mérhető volt. Később kiderült, hogy abban a házban már több család egészsége is tönkrement, már az előző tulajdonos is igen olcsón kínálta megvételre az ingatlant. Feltehetően nem véletlenül. A leukémia 2 év ott lakás után igen gyorsan jelentkezett.

Daganatos betegségek és a különböző földsugárzások, valamint az elektroszmog összefüggéseiről nagyon sok tapasztalatot szereztem. Ezeknél a betegségcsoportnál egyértelművé vált számomra az összefüggés.

A mesterségesen előállított zavaró jelek – az elektroszmog – új keletű problémát jelentenek, a természetben megtalálható, természetes eredetű betegségkeltő zavarforrások, a földsugárzások ismerete már sok ezer éves múltra tekint vissza.

A macska megvéd bennünket

Elegendő csak a múlt század elejéig visszautazni az időben, amikor teljesen természetesnek számított, hogy az építendő ház helyét varázsvesszős ember mérte be. Sok népi bölcsesség is ismert ezen a téren.

Szinte mindenki hallhatta már, hogy ahová a macskák fekszenek, oda nem szabad feküdni vagy ülni. Valóban, a macskák imádják a Hartmann-rács kereszteződési pontjait. Ebből a térből kifejezetten jól tudnak töltekezni. Ezek a forgó terek azonban az embereknél komoly gyulladásos problémákat képesek okozni, de például a hasnyálmirigynél található kereszteződés akár cukorbetegség előidézője is lehet.

Olcsó háznak híg a leve? Lakásvásárlás előtt érdemes elvégeztetni egy komplett radiesztéziai földsugárzás és elektroszmog mérést. Főleg azokban az esetekben igaz ez, ha tudjuk, hogy az ingatlanban vagy a környéken már sok daganatos betegség fordult elő. Ezzel a – lakás árához képest jelentéktelen – költséggel sok későbbi kiadástól és esetleges betegségektől óvhatjuk meg családunkat!

Új élet születése

Napjainkban igen sok fiatal pár küszködik meddőséggel, illetve a gyermekvállalással kapcsolatos egészségügyi problémákkal. Sajnos egyre gyakrabban találkozhatunk vetélésekkel és a megmagyarázhatatlan bölcsőhalállal. Vizsgáljuk meg e témakör összefüggéseit az elektroszmoggal és a földsugárzásokkal.

A cikksorozat egyéb írásai:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com