Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 26. (pé) – Ervin
Egész-ség

Maca és társai a férfiasságért

Potencianövelők a természettől

Egyetlen férfi sem beszél szívesen arról, ha potenciaproblémái vannak. A téma kínos, a tény sérti az önérzetet. A titokban maradt esetek száma biztosan sokkal nagyobb az ismertekénél. Érdemes tehát kipróbálni, mi mindent kínál a természet – a maga sok évszázados tudásával.

3/2. oldal

A Muira puama hatását máig sem teljesen értik, de úgy tűnik, hogy mind a lélekre, mind a testre ható összetevő is vannak. Az ismert összetevőkhöz tartoznak zsírsavak, szterinek (növényi olajok természetes összetevői), kumarin (növényi aromaanyag), alkaloidák és fontos olajok. Kétségtelen, hogy ez a természetes növényi potenciakezelő szer a szintetikus preparátumok alternatívája, és nincsenek nem kívánt mellékhatásai.

Ginkgo biloba

Amíg a klasszikus orvostudomány erős lobbyval rendelkező telített gazdasági ággá vált, nem csökkent az embereknek az a vágya, hogy a szervezetet terhelő kémiai szerekkel szemben a természetest válassza. Nem véletlen, hogy a természetes, szabadon beszerezhető potencianövelő szerek iránti kereslet az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt.

Új tanulmányok is alátámasztották a növényi szerek hatékonyságát. E természetes anyagok egyike a páfrányfenyő (Ginkgo biloba), amelynek az emberi szervezetre gyakorolt hasznosítása már átfogóan dokumentált. A Ginkgo biloba sikeresen alkalmazható például az elbutulás kezelésére – a vérkeringést/vérellátást serkentő hatása alapján –, de ugyanígy hatásos az ágyéktáji vérkeringés serkentésére is. A ginkgo fa a világ legrégebbi fája, amely mintegy 250 millió éve létezik a Földön. Leveleit közel 500 éve használja a kínai orvostudomány.

Ginkgo koncentrátumokat mintegy 30 éve készítenek. A Ginkgo biloba hatóanyagát több klinikai tanulmány is a hagyományos orvostudomány területére sorolja. Természetes, nem receptköteles potenciakezelő szerként az orvosok mind gyakrabban ajánlják. Növeli ugyanis a vér áramlási képességét, tehát javítja a vérkeringést. Megbízható módon adhatjuk egészségünket a természet kezébe, ha erekciós működési zavar és impotencia esetén a Ginkgo bilobát használjuk.

Damiana

A damiana latin nevén (Turnera diffusa Willd.) is ismert, Közép-Amerikában, Mexikóban, Dél-Amerikában és a Karib-szigetek térségében található cserje. Viszonylag kisméretű növény, amely aromás, illatos virágokat hoz. Leveleiből generációk óta készítenek teát, amelyet nemi izgató hatása miatt isznak. Ezt a hatást már a spanyol misszionáriusok is leírták.

A damiana e hatását a mai napig kihasználják, ezenkívül hatásos még köhögéscsillapításra, székrekedés ellen és depresszió gyógyítására is. Természetesen legnagyobb felhasználási területe az erekciós zavarok gyógyítása. A damiana nem receptköteles, és viszonylag gyors eredmények érhetők el vele. Tágítja a véredényeket, ezzel közvetve hatást gyakorol az erekciós zavarokra.

Történelmileg visszatekintve a maja kultúra természetes hatóanyagai között szerepel. Ők székrekedés, depressziós zavarok kezelésére és fejfájás ellen használták. A damiana-termékek szabadon megrendelhetők az interneten.

Maca

A Maca, a perui zsázsa néven is ismert növény a kányafűfélékhez tartozik, és a perui Andok magasan fekvő területein található, ahol már több mint 2000 éve termesztik. A növény talaj feletti részét zöldségként fogyasztják, a gyökérgumót megszárítják vagy frissen fogyasztják.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#1 kunila 2009-07-15 10:26:42
 
Megint egy újabb csodaszer !
Kis fa amelyek, 5 m magasra nő !!!!

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com