Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Egész-ség

Dr. Ördög János:

Egy szülészorvos gondolatai a vízről

Mintegy másfél évszázada még a klóros víz – mint fertőtlenítő szer – mentette meg az anyák életét a gyermekágyi láz pusztító fertőzésétől. A klór, ha kisebb mennyiségben is, máig megmaradt ivóvizünkben a kórokozók távoltartására, alattomos, káros mellékhatásaival együtt.

3/1. oldal

„A nő a terhességgel, vajúdással és a szüléssel szó szerint szemlélteti az örök érvényű tételt, hogyan alakul át az energia anyaggá.” – Caroline Myss

Tudjuk, hogy a klór pusztítást okoz a szervezetben, és rontja annak ellenálló képességét. Mára eljutottunk odáig, hogy egyedül a teljesen tiszta víz az, amit emberi fogyasztásra ajánlunk. A mai, szennyeződésektől teli környezetben, a legyengült, elsalakosodott, elsavasodott szervezetünk miatt a tiszta víz lehet az anyák és magzataik egészségének megőrzője.

A tiszta víz biológiai értékét sokan és szerteágazóan fogalmazták már meg. Én most szülész orvosként – biofizikai ismereteimet is latba vetve – kísérlem meg hangsúlyozni a víz terhességre és a leendő utódokra gyakorolt hatását.

Komplex felkészülési módszer a fogamzásra

Ebben az egyébként sikerélményekkel teli szakmában 27 évet eltöltve hamar szembesültem sok, az egyetemen tanult ismereteimmel magyarázhatatlan, megoldhatatlan problémával. Ilyen többek között a meddő házaspárok rohamosan növekvő száma, az életképtelen, elvetélt terhességek szaporodása, az életképes magzatok érthetetlen, váratlan elhalása és a bölcsőhalál problematikája, vagy a minden orvosi igyekezet ellenére sem csökkenő koraszülöttség, a méhen belül sorvadás és a fejlődési rendellenességek előfordulása. De feltűnő az is, hogy már a csecsemők és gyerekek körében is egyre nő a hajlam az allergiára, immunbetegségekre.

Kerestem és megtaláltam az élő szervezet működésében a mélyebb és újabb összefüggéseket, és az évek során sikerült egy új, fogamzásra való komplex felkészülési módszert kidolgozni, amivel minden eddiginél kedvezőbben befolyásolhatók a fenti termékenységi, terhesség alatti és szülés körüli szövődmények, megkönnyíthető a szülés, és egészségesebb utódok születhetnek. Az elmúlt 12 évben ennek a holisztikus családtervezési módszernek a megismertetését tartottam talán a legfontosabb feladatomnak. Tapasztalataimat most igyekszem Önökkel is röviden megosztani.

A holisztikus családtervezés lényege

Terhesség előtt álló pároknál keressük azokat az eddig ismeretlen vagy elhanyagolhatónak hitt külső, belső, testi-lelki, fizikai és kémiai tényezőket, amelyek külön-külön, vagy még inkább együttesen képesek akár az ivarsejtek keletkezése során, akár a terhesség ideje alatt az említett problémák előidézésére.

Az újonnan megismert okok egy része kiküszöbölhető, más részüket pedig új módszerekkel korrigáljuk – kedvezően befolyásolva így a befolyásolhatatlannak hitt szülészeti problémákat. Ehhez azonban igénybe kell venni az orvostudományban alapvetően új szemléletű és módszerű, úgynevezett biofizikai orvosi elméletet és gyakorlatot.

Ez az új tudományos módszer megváltoztatja az élő szervezetről alkotott eddigi nézeteinket: a legmodernebb diagnosztikával mérhetővé váltak a testünkben zajló finom fizikai kölcsönhatások, és tetten érhetők a rejtett működési zavarok. Segítségével képesek vagyunk magyarázatot adni az élet lényegére, a kóros elváltozások hátterére, és ezáltal többek között a víz szervezetünkben betöltött valódi szerepére is.

A biofizika legújabb felfedezése: a biokémiai folyamatokhoz képest elsődleges energetikai és információs életjelenségek minden eddiginél fontosabb szerepet játszanak szervezetünk működőképességében és magasabb rendű szabályozásában. Eszerint – a világon csak nem túl régen ismert biofizikai orvosi elmélet és gyakorlat szerint – az emberi reprodukció körüli nehézségeket előidéző elsődleges okok is a tartós hatású, extrém alacsony erősségű elektromágneses jelenségek és a mikrodózisú kémiai ártalmak között keresendők és orvosolandók.

A szülészet és a víz

Számos ilyen ok határozható meg és küszöbölhető ki az új ismeretek segítségével (lásd a www.bioszerviz.hu honlapon szereplő publikációk között a „BIO-BÉBI” PROGRAM – Holisztikus családtervezés„ c. tanulmányban), de koncentráljunk most csak a VÍZ élettani szerepére a szülészetben.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com