Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. máj. 1. (sze) – Fülöp,Jakab
Egész-ség

Dr. Ördög János:

Egy szülészorvos gondolatai a vízről

Mintegy másfél évszázada még a klóros víz – mint fertőtlenítő szer – mentette meg az anyák életét a gyermekágyi láz pusztító fertőzésétől. A klór, ha kisebb mennyiségben is, máig megmaradt ivóvizünkben a kórokozók távoltartására, alattomos, káros mellékhatásaival együtt.

3/2. oldal

Biofizikai orvosi szemmel vizsgálva sejtjeink osztódását, differenciálódását, bennük a harmincezernyi, egyszerre végbemenő biokémiai reakciót, a fejlődő ivarsejtekben az átörökítendő genetikai információk épségét, később a fejlődő embrió és az újszülött, végül a felnőtt teljes testi, lelki, szellemi egyediségét, képességeit, egészségre, betegségre való hajlamát, mind-mind egy eddig számunkra ismeretlen bioenergetikai rendszer és egy biofoton szintű információs kommunikáció határozza meg.

Minden élettevékenységünket energetikai és információs (kvantum) mezők intelligens, dinamikus hálózata (emberi testmező = Human Body Field) vezérli és integrálja. Ezt az állítást a legfrissebb tudományos felfedezés, a NES-elmélet (Nutri-Energetics System) kvantumfizikai mérésekkel támasztja alá, állítja egységes rendszerbe és igazolja tudományosan.

Eddig ezt nem ismertük, ezzel nem foglalkoztunk. Pedig innen indulnak el betegségeink!

Óvintézkedések a fogamzás előtt

A fenti információk alapján kijelenthető, hogy minden olyan tényező, amely a fogamzást megelőzően a férfi és női ivarsejtek érését, majd az embrió fejlődését – különösen az első 12 hétben – biofizikai értelemben tartósan zavarja, kórokozó tényezővé lép elő! Egészségmegőrző és betegségmegelőző óvintézkedéseinket tehát már a fogamzás előtt el kell kezdenünk!

Az élet kialakulásához és fönntartásához (a szaporodáshoz) alapvetően szükséges a víz jelenléte. A megtermékenyített petesejt – miközben ”kicsírázik„, és a benne rejlő öröklött energiából, holografikus információból az élet kibontakozik – a környezetére van utalva, amely segíti (vagy gátolja) önmegvalósításában. A mikro- és makrokörnyezet mennyiségileg és minőségileg legfontosabb alkotóeleme a víz.

Kémiailag meghatározó a sejtközötti folyadéknak, mint vizes oldatnak az ozmolalitása, pH-ja (kémhatása), salakanyag tartalma, fizikailag pedig az energetikai és információs állapota. A szervezet vízpótlását szolgáló folyadéknak tehát mindenekelőtt igen alacsony sűrűségűnek, semleges pH-júnak, valamint salakanyag-eltávolító hatásúnak kell lennie. Ezeknek a biokémiai követelményeknek – ahogy ezt számos tanulmányban olvashatjuk – kizárólag a reverz ozmózissal tisztított víz felel meg maradéktalanul.

Egy példa a kötőszöveti salakanyag jelentőségére: a meddő nők méhének és petefészkének kötőszövetében felhalmozódott salakanyag 20-25-szöröse az egészségesekének, így ez – a kora terhességi szövődményekre és a magzati immunállapotra kifejtett negatív hatása miatt – nem közömbös a fogamzó képességre.

A víz – maga az élet

Az ivarsejtek és az embrió osztódó, differenciálódó, működő sejtjeit körülvevő vizes oldat (miliő) kémiai és fizikai állapota messzemenően megszabja az ivarsejtek genetikai épségét, az embrionális sejtek működőképességét, végső soron döntően befolyásolja a leendő magzat életképességét, egészségre, betegségre való hajlamát.

A méhen belüli életben (a magzatvízben) eltöltött idő alatt a legmagasabb (közel 100%) a fejlődő embrió – később magzat – testének víztartalma! A szervek között is kiemelkedő a központi idegrendszer (agy) vízkészlete. Nem kell tehát tovább bizonygatnunk, hogy az élet kezdetén mennyire kulcsfontosságú a szervezetbe juttatott víz kémiai és fizikai állapota!

Az új biofizikai ismeretek fényében azonban a kémiai szerep mellett egyre inkább előtérbe kerülnek a víz rejtett biofizikai képességei!

A víz biofizikailag mint az energiaáramlás egyik fontos tényezője és mint általános információhordozó és -megjelenítő játszik szerepet életünkben. Az új információk bejuttatásához (alkalmazkodás, tanulás) és a megfelelők rögzítéséhez (egészség, gyógyulás, változás) vízre van szükségünk. Sőt gondolataink és érzelmeink elsődleges közvetítője is a víz. A víz eme rejtett funkcióinak megértése lehetetlen az új biofizikai ismeretek nélkül.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com