Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 19. (pé) – Emma
Test-lélek-szellem

Tóbiás-közvetítések

Mi jön a New Age után?

Mi jön a New Age után? Számos kereső feltette már ezt a kérdést, miután spirituális tanfolyamok tucatjait járta végig, elolvasott számtalan ezoterikus könyvet és belefáradt a kutatásba, melynek során csak fél válaszokra és hiányos információkra tett szert.

2/2. oldal

Mindannyian teremtők vagyunk

Tóbiás szerint azt választottuk, hogy túllépünk a Lélek körén, a Teremtés első körén, ezzel új dimenziókat hozunk létre, új birodalmakkal gyarapítjuk a Minden Létezőt. Mi vagyunk az elsők, akik most keresztülmegyünk ezen a hernyóból pillangóvá történő spirituális átalakuláson, ami valójában belső isteni énünk integrálásának folyamata. Sokan jönnek majd utánunk. Végül az egész emberiség átjön. És – most kapaszkodj meg, mit mond Tóbiás: ez után jönnek majd az angyalok és a Lélek!

Bár ez elsőre hízelgőnek tűnik, Tóbiás arra is figyelmeztet: nehéz megpróbáltatások várnak ránk. El kell engednünk az összes illúziónkat azzal kapcsolatban, akinek hittük magunkat. Túl kell lépnünk, Tóbiás szavaival „át kell táncolnunk” mindazokon a félelmeinken, amelyek eddig megakadályoztak bennünket abban, hogy megteremtsük és megéljük valódi örömteli énünket. Sokak számára ez olyan, mintha kifordulnának önmagukból, amikor életük minden addig biztosnak hitt pillére összeomlik. Igaz, sok eksztatikus és megvilágosodás-élmény van, de ugyanakkor nagyon nagy kihívások elé állíthat bennünket az a részünk, amelyik nem akarja elengedni a régi mintákat, vagy nem bízik az isteni lét Új Energiájában.

Tóbiás rámutat: itt az idő, hogy az ember Földön járó angyallá váljon, és elkezdje birtokba venni a saját isteniségét. A leghatékonyabb és legszavahihetőbb vezető nem egy égi angyal, hanem inkább egy „emberangyal”, aki már bejárta ezt a sötétségből a fénybe vezető utat.

Vajon én is shaumbra vagyok?

Akik Tóbiás tanításai iránt különleges vonzódást éreznek, többnyire maguk is shaumbrák, akik azért jöttek a Földre, hogy megtanulják mesterien használni isteni energiáikat, hogy később ezt a tudást továbbadhassák másoknak is. Tóbiás rengeteg megdöbbentő információt oszt meg az érdeklődőkkel többek között arról, hogy miképpen lehet az új energiákat teremtésre használni ezen a bolygón, hogyan integrálhatjuk magunkba Isteni Énünket, hogyan szabaduljunk meg valóban a világunkat megmételyező ítélkezéstől, és hogyan alkossunk meg egy olyan örömteli új világot, mely az elfogadás, szeretet és béke új energiáin alapul.

Bár a folyamat, amelyet sokan választottunk, gyakran kihívásokkal és küzdelmekkel jár, Tóbiás és az angyalok világa ma is segít, és tanácsaival támogat bennünket az önmagunkat és a világot átalakító munkánkban. Természetesen helyettünk nem cselekedhetnek – nekünk kell felelősséget vállalni a saját utunkért és isteni mivoltunkért –, de bármikor a rendelkezésünkre állnak útmutatásaikkal, baráti támogatásukkal. Hogy Tóbiás klasszikus mondatával éljek: „Sosem vagy egyedül.”

Tóbiás – végre magyarul is!

Azzal, hogy a sokak által rég várt Tóbiás-közvetítések első kötete magyarul is megjelent, egy régóta tátongó űrt sikerült betöltenünk a magyar ezoterikus piacon – Tóbiás egyre növekvő rajongótáborának legnagyobb örömére. A rég várt első magyar Tóbiás-kötetről többet meg lehet tudni itt.

Az eredeti angol Tóbiás-közvetítések iránt érdeklődők elolvashatják az egyes leckéket a Bíbor Kör weboldalán.

(x)

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com