Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 27. (szo) – Zita,Mariann
Nyílt tér

Közkívánatra: a gyógyulás leírása

Hogyan győztük le a Bechterew-kórt?

Néhány hónapja írtuk meg, hogyan vette fel a harcot egy anya a gyógyíthatatlannak tartott kórral. Győzött. Kiderítette, „mindössze” hiánybetegségről van szó. Azóta elárasztják a kérdések, Lendvai Kata nem győz mindenkinek válaszolni, ezért saját „gyógymódját” itt közöljük.

2/2. oldal

Naponta kell fogyasztani nyers zöldséget, mindenfajta színűt, hiszen a nap érlelte zöldségekben levő klorofill segíti a sejtek működését. A nyers zöldségeket ecet helyett citrom levével lehet ízesíteni, és ha szükséges, egy kevés (bioboltból kapható) Vegetát is használhatunk. Az így elkészített salátából lehet enni egy tállal. Sajnos a permetszereket és egyéb vivőanygokat, amelyek rákerülnek a zöldségekre, gyümölcsökre, nem tudjuk kiiktatni, ezért szükség van méregtelenítésre, antioxidánsokra. Érdemes olvasgatni a lúgosító ételekről szóló honlapokat.

A víz

Többfajta lehetőség van: google/füredilugos. A pH-ja 9, és segít abban, hogy a mérgek kikerüljenek a sejtek közül. Bioboltban kapható, de a honlapon a viszonteladók között mindenki megtalálhatja a lakhelyéhez legközelebb eső elárusító helyet.

Dr. Lerner Péter tud adni olyan szert, ami a víz pH-ját pozitív irányba vezeti, SuperGreens a neve, ha valaki úgy gondolja, ezzel is segíteni tud a sejtjeinek.

Forrásvíz: ha valaki olyan helyhez lakik közel, ahol mészkőhegység van, vagy megéri neki kirándulni egyet, hazavihet pár hektolitert, ingyen. Mivel ez a víz mészkőhegységből származik, a mész lúgos kémhatású, így a víz is átveszi a lúgos kémhatást, a pH-ja legalább 7-es, ezért jó. Emellett, mivel a föld többszörösen megszűrte, teljesen tiszta. Hónapokkal később sem romlik meg.

A lélek

Mivel a stressz az egyik legnagyobb „szabadgyökgyártó”, ajánlott kezelni a lelket is. Erre megint csak több lehetőség van: fordulhatunk kineziológushoz, pszichológushoz vagy egy jóbaráthoz, a lényeg, hogy a testet nyomasztó nehézséget megoldjuk, és a tünetet ne gyógyszerrel nyomjuk el. Egy barátnak jól kibeszélhetjük magunkat, egy jó kineziológus pedig oldhatja a belső feszültséget, hogy felszínre jöjjenek azok a dolgok, amelyek lelki terhet jelentenek. Ugyanazon az úton, ahogyan megbetegedett a szervezet, rendbe is tud jönni!

A masszázs

Olyan masszőrt kell keresni, aki a végtagok felől a szív irányába fokozatosan fellazítva a testet, a nyirokrendszeren keresztül a véráramba jutó, nem oda való mérgeket mintegy „kipasszírozza” a sejtekből. Ezzel fel- és megszabadítja a testet.

Nos, ha valaki ezt így elkezdi, először a sejtfalról leválasztódik az oxidatív réteg, amely bekerül a nyirok-, majd a véráramba. Ez a folyamat az elején átmenetileg ronthat az állapoton, és kellemetlen tüneteket produkálhat, például hányást, hasmenést. Nem kell megijedni, ez csak átmeneti időszak. A szervezet kidobja, ami nem oda való. Mindez a terápia elkezdése után pár nappal jelentkezhet, de nem törvényszerű. Az állapot ezután elkezd lassacskán javulni, és kb. 1-2 hónap múlva látványosan javulni fog!

Először lassan indul, majd hatványozódik a javulás. Lesznek még visszaesések, hiszen sok-sok minden befolyásolhatja a tüneteket, hullámzó lesz az állapot, de mindig rövidebb ideig fog fájni, és ha nagyon fáj is, mindig kevesebb ideig vagy nem olyan nagyon. Végül ritkulni fog a fájdalom. Sajnos ahhoz, hogy a sok lerakódás kijöjjön a szervezetből és a sejtfalak is meggyógyuljanak, regenerálódjanak, idő kell.

Fontos megjegyzés: ha valaki gyógyszert szed, nyugodtan szedje tovább, de először a gyógyszert vegye be, utána az említett szereket, hogy a gyógyszer hatóanyaga felszívódjon. Nyugodtan használjunk fájdalomcsillapítót, nem kell feleslegesen szenvedni. A „szerek” úgyis kitakarítják a szervezetből a mérgeket. Párhuzamosan mehet tehát a kétféle kezelés, majd lehet próbálgatni, hogy óvatosan csökkentjük a gyógyszeradagot. (Ezt célszerű az orvossal megbeszélni.) Vigyázzunk arra, hogy az állapot ne romoljon vissza, de ezt a szervezet úgyis érzi és jelez.
Jó egészséget.

Lendvai Kata

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com