Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 19. (pé) – Emma
Nyílt tér

Daróczi Zoltán:

Békeoszlopok és -szimbólumok Japánból

Az ember is – mint a növény – arra fordul, ahonnan fény és melegség sugárzik rá. Sajnos korunkat a mindennapok elszürkülése, az emberek egymástól való elhidegülése, önzése veszélyezteti. Jómagam belülről vezérelt késztetéssel más utat kerestem. A Sors megadta számomra.

2/1. oldal

„Sötétben és hidegben nem lehet élni. Meg kell őriznünk önmagunk és kapcsolataink fényét, melegét.”

A 21. század a hiten és spiritualitáson alapuló, isteni tudomány kora lesz

Békeoszlopok és -szimbólumok JapánbólBe kell látnunk, hogy a tudomány nem korlátozódik csak az anyagi tudományra. A mentális és spirituális tudomány éppolyan szükséges. A természet törvényei, az alkímia, a konstellációk és direkciók tudománya ugyancsak a tudomány fajtái. E tudományok képviselői ráébredtek a transzcendens erőkre, például a spiritualitásra, és az univerzum igaz törvényeit alkalmazzák, melyek hatással vannak a Földre is. Mikor majd az anyagi tudomány felfedezései, találmányai és tudósai újra figyelembe veszik a spiritualitást és az igazság törvényeit követik, az emberiség felépítheti az „aranykor” és a béke világát.

Ha ez bekövetkezik, megérkezünk abba a korba, amely a 21. századhoz illően tele van az isteni energiával és szeretettel. Sőt ha ez a kor beköszönt, az embernek nem kell tovább elhanyagolnia igazi szellemi természetét. Mindezeknek az eléréséhez az embereknek például önismeretre, önmérséklésre is szükségük van: tudatosítaniuk kell, mit mondanak és mit gondolnak. Nagyon fontos, hogy folyamatosan a felemelő gondolatoknak szenteljük magunkat.

Szavaink, gondolataink és tetteink nemcsak bennünket befolyásolnak, hanem – mint az élet valóságában jelen lévő energiák – a többi embert, állatokat és növényeket is körülöttünk. Sőt, hatással vannak a Földanyán végbemenő változásokra, akár az időjárás szintjén is.

Kis hazánkban ez még megfoghatatlannak tűnik, de erre több példa is van világszerte. Jómagam is átéltem már hasonlót. Újra Japánban jártam a nyáron.

Egy olyan hagyománnyal sikerült megismerkednem, amely az emberiség egészéhez szól – vallási, felekezeti, társadalmi és kulturális hovatartozástól függetlenül. Amely nem csak egy áltanító elméjében megszületett spekuláció. (Számtalan példa található napjainkban arra, hogy lélekkufárok osztják a tanításokat.) Ez a tradíció magasabb szférákból jön.

A Békefény Alapítvány céljai

1998-ban találkoztam a szervezet képviselőjével, majd 2000-ben voltam először az alapítvány meghívására a szentélyben. Visszatérve Magyarországra, létrehoztuk a Békefény Alapítványt.

A Békefény Alapítvány elsősorban arra hivatott, hogy a Japánból elindult GOI Béke Alapítvány tevékenységét megismertesse Magyarországon, és ebbe a nemzetközi békehálózatba hazánkat is bekapcsolja. Mi, az alapítvány tagjai, szeretnénk munkánkkal elősegíteni a környezet védelmét, bolygónk élőlényeinek megbecsülését, a pozitív emberi kapcsolatok kialakítását, az egészség védelmét, valamint a szívből jövő, önzetlen segítség kiteljesedését.

Békevágyunkat, harmóniára való törekvésünket jelképezik azok az oszlopok is, amelyek a Fuji-hegy lábánál születtek, és hosszú útjuk után Magyarországon is arra várnak, hogy hazánk 50 pontján három nyelven (magyar, japán, angol) hirdessék legfőbb vágyainkat:
„Béke legyen a Földön!”, „Béke legyen Magyarországon!”

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com