Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Nyílt tér

Daróczi Zoltán:

Békeoszlopok és -szimbólumok Japánból

Az ember is – mint a növény – arra fordul, ahonnan fény és melegség sugárzik rá. Sajnos korunkat a mindennapok elszürkülése, az emberek egymástól való elhidegülése, önzése veszélyezteti. Jómagam belülről vezérelt késztetéssel más utat kerestem. A Sors megadta számomra.

2/2. oldal

A légzés, a hangok és a mudrák összehangolása: segítő szimbólumok

Munkánkhoz hozzá tartozik több szimbólum oktatása is, melyek légzések, hangok és mudrák (különleges ujj-, illetve kéztartások – a szerk.) összehangolásával jeleníthetők meg. Ehhez kapcsolódik egy speciális japán kifejezés, az IN, amely rövidítés – arra a szimbólumra vonatkozik, amit gyakorlunk. Voltaképpen a kézzel végzett mudrák, az összehangolt, légzéssel kiadott hangok, mantrák rendszerének a neve.

Nézzük a szimbólumokat, a teljesség igénye nélkül.

Ware Soku Kami Nari:
A szimbólum minden ember számára szolgál, aki tökéletesíteni kívánja fizikai, lelki és szellemi énjét. A gyakorlatot mozdulatok, légzés és hangok alkotják, mindez egyfajta kozmikus nyelvként működik. Az IN gyakorlása által az ember magasabb szinten kezd létezni, és folyamatosan felfedezi valódi énjét.

A gyakorlat végzése által a fizikai test olyan energiát bocsát ki, amely harmonizálja a körülötte levő élőlényeket. A kibocsátott rezgés megegyezik az Univerzális Fény rezgésével.
Sok-sok emberre van szükség, akik a gyakorlatokat naponta ismétlik, így elősegítik az emberiség felemelkedését és problémamentes áthaladását a harmadikból a negyedik dimenzióba.

Hito Soku Kami Nari:
Ez a szimbólum a másik ember szellemi fejlődését segíti.

Jin Rui Soku Kami Nari:
Ez a szimbólum az emberiség tudati felemelkedését segíti, az emberiség gondolkodásának tökéletesítésére szolgál, az örök igazságokat hozza felszínre, és a dualizmust csökkenti. Az IN végzése során kapcsolatba kerülünk az isteni forrással, és az univerzális isteni energiát a testünkbe vezetjük. Tudatosságunk és a fizikai testünk által új energiát hozunk létre. Igazságot, fényt és bölcsességet sugározunk az emberiség felé. Tisztítjuk és felemeljük az emberi tudatosságot, miáltal az emberiség ráébredhet az igazságra.

A speciális légzés gyakorlása által felébreszthetjük az „alvó” csakrákat. Ez olyan képességek kifejlődésével járhat, mint a végtelen intuíció és a végtelen tudás. Erőfeszítéseink révén ellenőrzést gyakorolhatunk saját testünk felett, és fokozottan beindíthatjuk a belső öngyógyító folyamatokat is.

Az IN végzésekor a kilégzéssel megszabadulunk a méreganyagoktól, és a belégzéssel felemelő életerőhöz jutunk. Az IN gyakorlása közömbösíti a méreganyagokat, és azok magasabb energiává alakulnak át.

Mi mindennel foglalkozik még az alapítvány?

Az alapítvány egyéb tevékenységeihez tartozik még:

  • Nemzetközi összejöveteleken megismert információk átadása.
  • A lakosság egészséges életmódjához szükséges szemlélet kialakítása.
  • Kutatások az életmóddal és az egészség megőrzésével kapcsolatban.
  • Életvezetési, életmódbeli tanácsadás.
  • Kiadványok szerkesztése, terjesztése.
  • Környezetünk védelme, környezeti károsodások megelőzése.
  • Keresünk olyan személyeket, egyesületeket, intézményeket, amelyek szemlélete közel áll a fenti gondolatokhoz.

Minden évben, folyamatosan indítunk előadás-sorozatot, tanfolyamokat, életmódtáborokat az alábbi témakörökben.

  • Az Önismeret ösvényein.
  • Parapszichológia a mindennapokban.
  • Öngyógyító csoportok különböző témákban. (A csoportokban végzett munka célja, hogy öngyógyító képességünket felerősítve, hatékonyabban tudjunk részt vállalni testi-lelki egészségünk megóvásában, illetve helyreállításában. Elsajátítjuk, milyen gyógyteákat, táplálékot ajánlott fogyasztani, illetve mozgás- és önmasszázs gyakorlatokat végzünk. Tanulunk koncentrációs gyakorlatokat, valamint speciális zenei hangokat, amelyek a személyiségfejlődést is szolgálják.)
  • Természetgyógyász tanfolyamok kezdőknek és haladóknak.

Az életmóddal kapcsolatos egyéb programokat is szervezünk.
Minden érdeklődést és támogatást köszönettel fogadunk!

Daróczi Zoltán
a Békefény Alapítvány elnöke
Tel/fax: (52) 537-777, (30) 963-1635.
E-mail: mandalabio@t-online.hu
www.bekefeny.uw.hu
www.termeszetesgyogymodok.hu

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com