KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. júl. 15. (hé) – Henrik,Roland,Vlagyimir
Test-lélek-szellem

Dávid-csillag és más ősi jelek a bioenergetikai gyógyításban

Vannak ősi jelképek: energiákat és információkat hordoznak. Ilyen a Dávid-csillag is, amely két, egymásba fordított, egymással szembenálló, egyenlő szárú háromszög. Az egységet és a harmóniát jelképezi. A felső háromszög fentről a kozmoszt szimbolizálja, s úgy tágul lefelé, a föld felé. Az alsó háromszög a mikrokozmosz irányából jön, s szélesedik tovább a makrokozmoszra „mutatva” – tájékoztat T. László bioenergetikus, természetgyógyász. Ezért szokták a régi mágusok is azt mondani „amint fenn, úgy lenn”! Ez a két háromszög tehát egymásba fonódik, s így alakul ki középen az a harmónia, amely nem más, mint az ég és a föld energiája – köznyelven szólva –, s egyszerre van jelen.

 Európában, a háború idején, mégis a megbélyegzettségnek volt (gyakran még ma is) a jele, jelképe... – szólok közbe elgondolkodva, miközben azokra a kultikus helyekre (például Egyiptom, Tibet) gondolok, ahol a gyógyító szerep jut eszükbe az embereknek az ilyen jelekről, jelképekről.

– Sajnos igen – hangzik a felelet. – Gyakran ezért is idegenkednek itt tőle! Ám energetikai szempontból a lehetőségek fantasztikus tárházára bukkanunk benne. Mi, bioenergetikusok gyakran alkalmazzuk, rézből készítve, mint a „nyitott rezgőkörök” egyikét. A nyitott rezgőkörű Dávid-csillagban a két háromszög szemben lévő csúcsa nincs összekötve, nyitott. S ott spirituális beavatással, megfelelő szögbe hajlítva olyan energiák cirkulálnak, amely igen széles skálájú (ám kizárólag pozitív célú!) segítésre hivatottak. Ha otthon készítünk el egy Dávid-csillagot, annak is meglepő ereje van. Ám amikor azt megfelelően behangoljuk, vagyis „digitális szinten rezegtetjük” a megfelelő frekvenciára, fantasztikus dolgokra képes!

– Például?

– Ha valakinek, mondjuk, nem jó már a szemüvege, erősebb kellene, akkor azt betesszük a „csillag” közepébe. Erőtere átharmonizálja, átalakítja egy másik energetikai rendszerre mindkét lencsét. Bele lehet tenni cigarettát is, ha valaki le akar szokni a dohányzásról. A cigaretta gyenge és könnyű lesz! Mindezt ingával végig lehet kísérni. Földsugárzást és vízérsugárzást is lehet semlegesíteni Dávid-csillaggal. Eltüntetni nem, de lefogni igen! Át lehet vele strukturálni azt is: a víz sejtazonos állapotú lesz, majdnem olyan, mintha pi-vizet (szűrt, tisztított ivóvizet) inna az ember. Nem véletlen, hogy a régi öregek korsóban hagyták állni a vizet. Ha erre még rásegítünk Dávid-csillaggal... Hiszen az a víz, amely a csapból jön, végig a városon, nem azonos szervezetünk rezgésével, energiájával. Ez is a környezeti ártalmak egyike. Éppúgy, mint a közelünkben lévő magasfeszültségű vezeték, trafóház, otthon a mikró, hogy a többi, sugárhatást keltő „modern dolgot” ne is említsem... S akkor csodálkozik a mai ember, hogy nyugtalan, fáj a feje, rossz a közérzete!

– Használja a Dávid-csillagot ilyen esetben is?

– Természetesen. Tapasztalataim szerint az a legerősebb spirituális védelem. Nagyon hatékony akár falra akasztva – hiszen ezek a sugárzások oldalról jönnek –, akár falvédőhöz téve, vagy papírra rajzolva és a fal felé fordítva...

– Azt hallottam nemrég, hogy a bioenergetikusok a Dávid-csillagot távgyógyításra is használják. Igaz ez?

– Igen. Információs lapot (akik végeztek valamilyen természetgyógyászati tanfolyamot, el tudják készíteni) vagy fényképet, személyes tárgyat helyezünk középre, a harmonizáló részbe. A távolság nem mérvadó, pozitív, gyógyító energiát lehet küldeni, de a személyes kontaktus erősebb, másabb. Aztán lehet ez a módszert még kristályterápiával is erősíteni. Mert ha egy megfelelően behangolt kristályt teszünk még a Dávid-csillag közepébe, felerősíti a harmonizáló rész rezgését, s mint egy hordozó, magával ragadja.

– Megbeszélik a pácienssel mindezt?

– Ha kontaktusképes állapotban van, igen. Megkérjük, hogy például este 9-kor lazuljon el, mi akkor erősen rágondolunk, és a tartózkodási irányába fordítjuk a Dávid-csillagot.

– De a Dávid-csillag vallási jelkép!

– Az. Nem véletlenül van ekkora kisugárzó ereje! Hiszen középen, a háromszögek által határolt részen tiszta, kozmikus energia van! Ez az egyik dolog. A másik: a jelek régebbiek, mint a vallások. Nagyon sok ábra van, nagyon sok figurális megjelenítés. Ilyen például a kereszt, a jin-jang ábra. Mind-mind nagyon erős energiával rendelkeznek. A feszületet is gyakran használják az energiarendszer kiegyensúlyozására. A rózsafüzérrel is nagyon jól lehet tölteni, energiát adni (főleg imával párosítva). Tehát mindegyik ősi ábra jó – vallástól függetlenül – jelképként! Hogy mégis a Dávid-csillag bizonyult a leghasznosabbnak, lehet, hogy csak a véletlen műve. De az is lehet, hogy nem! (Szerintem biztosan nem...) Az tartalmaz legtöbb energiát, és az alkalmazható a legtöbb módon.

Nagy Ildikó

A szerző Szombathelyen élő szabadúszó újságíró. Vállalja könyvek lektorálását, szerkesztését, könyvkritika, reklámcikk írását, stilisztikai javítást, szórólap-szövegek összeállítását.
Elérhetősége: ildiko.nagy@vipmail.hu, tel.: 06 (30) 342-6492.


(A fenti cikk eredetileg a www.magyarvirtus.com portálon jelent meg.)

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com