Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. máj. 3. (pé) – Tímea,Irma
Egész-ség

Az ékszerek nem csak szépek!

Gyógyító drágakövek

Mivel szerezhetünk örömet a nőknek? Helyes a válasz: egy új ékszerrel! Ha magunknak vagy párunknak természetes kővel díszített ajándékot választunk, jusson eszünkbe, hogy ezzel nem csak ékszert adunk, mert a jól megválasztott kő hosszú időre amuletté és „gyógyítóvá” válhat.

3/3. oldal

Rubin
Megvéd a legsúlyosabb betegségektől. Segít a vér betegségeinek, a krónikus mandulagyulladásnak (tonsillitis), a gerinc és az ízületek betegségeinek gyógyításában, az epilepsziás rohamok a depresszió megelőzésében.

Zafír
Ezt a követ az apácák kövének hívták, mivel úgy tartották, hogy gyógyító tulajdonságainak megjelenéséhez tulajdonosának erényesnek és jóságosnak kell lennie. Az az igazság, hogy ez a kő bármilyen energiára nagyon érzékeny, és ha valaki nem kiegyensúlyozott egyéniség, akkor a zafír ellen kezd dolgozni. Ez a kő csökkenti a vérnyomást, segít az álmatlanságon és megfázáskor. A bal kézen viselt, zafírral ékesített karkötő jótékonyan hat az asztma, a szívbetegségek és neuralgia esetében.

Topáz
A legjobb szer mérgezés ellen. Gyorsan regenerálja a sejteket, így ez a kő gyógyítja az emésztőrendszer szerveit, a májat, az epehólyagot és a lépet. Bankettra vagy estélyre azonban nem célszerű felvenni topázzal díszített ékszert, mivel ez a kő felerősíti az ízek érzékelését, ezért az ételek nem tűnnek majd olyan jónak.

Borostyán
Minden időjárási frontra érzékeny embernek ajánlható. Enyhíti a mágneses viharok szervezetre gyakorolt negatív hatását. A borostyán ékszerek gyulladás elleni hatásúak, pozitívan hatnak a pajzsmirigyre, a lépre és a szívre. Ezenkívül a borostyán – állítólag – rák elleni tulajdonságokkal is rendelkezik, hatékonyan lassítja a daganatok növekedését. Ha a partnere dohányzik, ajándékozzon neki borostyánból készült szipkát: ez csökkenti a dohányzóknál a rák kialakulásának valószínűségét.

Jáspis
A belső szervek egyik legerősebb tisztítója. Ezt a követ kell viselni a nőgyógyászati betegségek megelőzésére. A piros színű jáspis megállítja a vérzést és megszünteti a fogfájást.

A szakember kommentárja

Tatjana Garnik, az ukrajnai Népi és Nem Hagyományos Gyógyászat (MOE) Tanácsának vezetője: „A litoterápia mint gyógyítási módszer a nem hagyományos gyógyászatban valóban létezik. Az más dolog, hogy ki gyógyít ezzel a módszerrel. Erre a gyógyítási módra nincs kidolgozott ”szakosítás„, tehát nincsenek dokumentumok sem, amelyek bizonyítanák, hogy az személy valóban szakember-e ezen a területen. A jó mester kezében azonban jó eredményekhez vezethet a drágakövekkel való gyógyítás, ezért mielőtt ilyen gyógyítóhoz fordulnánk, érdeklődjünk, hogy másoknál milyen eredményeket ért el. Komoly betegségek esetén a kőgyógyászattól nem szabad gyógyulást remélni vagy a litoterápiát alapvető gyógyítási módként használni, legfeljebb kisegítő terápiaként szabad alkalmazni”!

(Forrás: segodnya.ua, oroszból fordította Bajkovné Erdész Mária)

Oroszból és oroszra műszaki fordítást, üzleti levelezést vállal profi fordító.
E-mail: erdesz.maria@t-online.hu
Telefon: 06 (20) 226-3771.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com