KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. nov. 27. (va) – Virgil
Egész-ség

Az ékszerek nem csak szépek!

Gyógyító drágakövek

Mivel szerezhetünk örömet a nőknek? Helyes a válasz: egy új ékszerrel! Ha magunknak vagy párunknak természetes kővel díszített ajándékot választunk, jusson eszünkbe, hogy ezzel nem csak ékszert adunk, mert a jól megválasztott kő hosszú időre amuletté és „gyógyítóvá” válhat.

3/1. oldal

Arról, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek az egyes kövek és hogyan kell helyesen kiválasztani a „kis darab egészséget” – erről ismertetjük Reiki mesterek, Tarasz Sevcsenko nemeskőgyógyász (litoterapeutával) és Szergej Kornyejcsuk bioenergia terapeuta véleményét.

Hogyan válasszunk?
A kő asztrális tulajdonságait (az erejét) átlátszósága és színének tisztasága határozza meg. Ezért, amikor kiválasztjuk a követ, nézzük meg fényben: a hibák, a légbuborékok és sötét foltok erősítik a kő negatív tulajdonságait. Ezenkívül a köveket nemek szerint is felosztják, nőies és férfias kövekre. Az átlátszók és félig áttetszők, meleg tónusokkal és színekkel „férfiasak”, a hideg árnyalatúak és a színjátszók, pedig „nőiesek”. Ha maguknak választunk követ, higgyünk az intuíciónkban: a nekünk való kő vonzza a tekintetünket, szinte meg akarjuk érinteni.

Hogyan viseljük?
Ha ékszert vásárolunk, ne vegyük fel rögtön a testre (hadd pihenjen az ékszerdobozban egy hetet). Váruk meg, amíg elpárolognak a negatív információk. Ne hordjuk állandóan a követ, ellenkező esetben gyógyszerből méreggé válik. A legerősebb kövek azok, amelyeket tiszta szívből ajándékoztak vagy örököltük őket: ezek igen erős pozitív töltettel rendelkeznek. A vásárolt ékszerek ugyanakkor nem azonnal mutatják meg az erejüket: a briliánsnak például 7 év kell ahhoz, hogy gyógyító tulajdonságai megjelenjenek. A legveszélyesebb ékszerek pedig a lopottak. Ugyanígy nem javasolt kölcsönadni ékszert – azt kockáztatjuk, hogy amikor visszakapjuk, megkapjuk vele a másik ember betegségei is. Ha valaki mégis felvette az ékszereinket, mielőtt újra felvennénk, tegyük 3 órára tengeri sós vízbe, hogy a kövek megtisztuljanak.

A legerősebb gyógyító kövek

Achátok
Olyan kövek, amelyek színüktől függően különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. A világoskék achát normalizálja a pajzsmirigy működését, a sárga a légutakat és az emésztőrendszert gyógyítja (különösen a májat és az epeutakat), a vörös vírusölő hatású, és segíti a szív és az érrendszer működését. A mohás achátok (mohára emlékeztető rajzolatú kövek) gyógyítóan hatnak a bőrre és a légutakra, segítenek az elhúzódó köhögésnél, torokbetegségeknél és a Viagra szerepét is betöltik... Ezen felül, ha az otthonunkban káros sugárzás (földsugárzás, vízér stb.) van, akkor nem csak viselnünk hasznos ezt a követ, hanem célszerű elhelyezni az otthonunkban is achátból készített tárgyakat, amelyek megvédenek a káros sugárzások hatásaitól.

Akvamarin
A lelki egyensúly és a nyugalom őrzője. Ez a kő erősíti a szervezet védelmi rendszerét, segít megszüntetni a bőr és a tüdő betegségeit. Ha rosszul viseljük a hosszú utazást, vigyünk magunkkal akvamarint – és a tengeri betegségtől sem kell tartanunk.

Gyémánt
Ez a drágakő sajátságos stimulátor: aktiválja az anyagcserét, az agy vérellátását, lázcsillapító hatású, elűzi a fáradtságot. Ezért ha túl impulzívak vagyunk vagy magas vérnyomásban szenvedünk, akkor ilyen kővel díszített ékszert nem tanácsos viselnünk.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com