Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 24. (sze) – György,Debóra
Itthon

Május 30. – június 1., Gárdony

I. Országos Öko Expo és Bio Fesztivál

Május 30. és június 1. között első alkalommal rendezik meg a Velencei-tó partján, Gárdonyban az I. Országos Öko Expo és Bio Fesztivált. A rendezvény célja annak bemutatása, hogyan lehet megvalósítani a környezet- és egészségtudatos életformát a mindennapokban.

2/1. oldal

2008 a vizek éve Magyarországon, ezért a Velencei-tó és természetvédelmi értékekben gazdag környezete nagyszerű helyszínt biztosít ennek a háromnapos rendezvénysorozatnak. A fesztivál kiemelt témái közé tartoznak a víztisztítási technológiák, a vízi turizmus és az élővizek védelme. Az otthon környezettudatos felépítéséhez is számos javaslatot kaphatunk: a passzív házak technológiáját, a biokertészkedés és -komposztálás módjait, a tisztítás és takarítás lehetőségeit ismerhetjük meg. Természetesen számos bioétel, ital és kozmetikum közül is válogathatnak a látogatók.
Környezetvédelmi tanácsadás, szervezetek, szövetségek és alapítványok várják az érdeklődőket.

Kenutúra, csikung, Bio-Vidámpark, állatsimogató

Ezenkívül a három nagy rendezvénysátorban: az Öko-, Bio-, Egészség és Wellness-sátorban a közönségnapokon témakörökhöz kapcsolódó színpadi és egyéb szabadtéri programokat tekinthetnek meg. Többek között lehetőség nyílik vadregényes kenutúrára, kajak-kenu tesztnapon, valamint csikung oktatáson való részvételre, vásári Bio-Vidámpark, Meseszekér, csúzlizda és állatsimogató kipróbálására.
A hétvégi programot Kövi Szabolcs ezoterikus fuvolaművész koncertje nyitja meg.
Végül, de nem utolsósorban az ország legnagyobb bioételét is elkészítik giga serpenyőben!

Ízelítő a témákból:

Az expo díszvendége: a VÍZ. Ennek megfelelően kiemelt téma: A Víz mindennapjainkban (víztisztítási technológiák, csapadékvíz hasznosítása, vízi turizmus, élővizek védelme).
További témakörök:

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com