Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 29. (hé) – Péter
Életmód

Gillich István:

A méhek és a geopatikus sugárzások

Neves radiesztéziai kutatók – köztük dr. Hernádi Mihály ismert orvos – tapasztalatai is igazolták, hogy a földsugárzás erős befolyásolást gyakorol nemcsak az emberi szervezetre, hanem az állatokra is. Saját méhészetemben ezt már évekkel ezelőtt megtapasztaltam.

2/2. oldal

A méhészek alig ismerik a civilizációs betegségeket

Ismeretes, hogy a fizikai munkát végzők, a szabadban mozgó, természetes életmódot követő emberek kevésbé szenvednek a geopatikus sugárzások ártalmaitól. Ezek közé tartoznak a méhészet kedvelői is, akik a szabad levegőn végzett tevékenységük során állandó kapcsolatban vannak a méhekkel, illetve azok termékeivel. Sok olyan úgynevezett civilizációs betegség ismeretlen vagy alig fordul elő körükben, mint amilyen az infarktus, a keringési, a légúti vagy a tumoros megbetegedések. Mindez összefügg magasabb bioenergia szintjükkel, erősebb vitalitásukkal.

A radiesztézia foglalkozik az egészségkárosító földsugárzások hatásaival, melyek korlátozzák a gyógyulási folyamatot. Mindezek mellett a betegek számára fokozódó veszélyt jelentenek az úgynevezett telepített mesterséges sugárforrások. A gondok ugyanis az alacsony bioenergia szintű, sérült immunrendszerű egyéneknél jelentkeznek hamarabb.

Gyógyító méz, lépesméz, virágpor, méhpempő, méhméreg, propolisz és méhkenyér

Az apiterápiás kezelés lényege, hogy természetes anyagokkal gyakorolunk pozitív befolyást a szervezet immunrendszerére, így az öngyógyító mechanizmusok segítik, gyorsítják a gyógyulást. Ilyen hasznos termék a méz, a lépesméz, a virágpor, a méhpempő, a méhméreg, a propolisz és a méhkenyér. Ezek hatékonyan befolyásolják az egyén bioenergia szintjének alakulását, elősegítve az energiaáramok (jang és jin) egyensúlyának fenntartását. Gondoljunk a légzésterápiára, a jógára. Fokozhatjuk a pránájáma energiaszabályozó hatását a lépesméz rágásával, amely segíti tisztítani az orrjáratokat, gyógyítva a gyulladt nyálkahártyákat.

Gyakran hallunk az egészségkárosító földsugárzás árnyékolásának lehetőségeiről. Egyik ilyen erre alkalmas természetes anyag a méhek által termelt viasz. Terápiás hatása mellett érvényesül az a tulajdonsága, hogy semlegesíti, illetve elnyeli a káros földsugárzás hatását.

A kaptárak rejtélyes hatása

Végezetül ide kívánkozik a méhkaptárak egy rejtélyes hatásának megemlítése. Ez abban nyilvánul meg, hogy a kaptáraknak – mint a méhészeti termékek természetes laboratóriumainak – olyan sajátos kisugárzásuk van, melynek erőterében (a méhszúrások kizárása mellett) kellemes a tartózkodás. A méhészek mindig szívesen aludtak, pihentek a méhesházban vagy a szabadban a kaptárak mögött. Munka közben a kaptárak fölé hajolva jólesik belélegezni a kaptár levegőjét, amely telített, illatos méztől, viasztól, propolisztól, és a méhzümmögés idegnyugtató hatása kíséri. Ezek összessége felér egy gyógyító inhalálással.

A méhek zümmögő hangjának alacsony frekvenciája hatásában hasonló az alfa-agyhullámok rezgéséhez – szellemileg, fizikailag egyaránt tökéletes kikapcsolódást nyújtva a méhészkedő embernek.

Gillich István
természetgyógyász
bioenergetikus, méhész, jógaoktató
Tel.: (30) 316-1362.

Az Életreform Alapítvány szervezésében az alábbi tanfolyamokra hívjuk fel a figyelmet:

  1. Radiesztézia a bioenergetika alapjaival (40 órás): december 1-jén, 2-án, 9-én és 15-én 9 órától 17 óráig.
  2. Jógaoktató képzés (100 órás): 2008. januártól áprilisig hétvégeken
  3. Tradicionális thai masszázs tanfolyam (40 órás): 2008 januárjában.

Jelentkezés telefonon Gillich Istvánnál: (30) 316-1362.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com