Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 25. (csü) – Márk,Márkó,Márkus
Nyílt tér

Csatlakozzon a nemzetközi petícióhoz:

Legyen választható a gyógyulás módja!

Kedves Barátaink! Közös európai petíció aláírására kérünk benneteket! A petíció szorgalmazza, hogy az Európai Bizottság tegye meg azokat a törvényhozói lépéseket, amelyek a nem-konvencionális (azaz kiegészítő és alternatív) orvosi tudományok jogos elismertetéséhez szükségesek.

2/1. oldal

Az alapvető emberi jogok Európai Uniós Kartájának 35. cikkelye többek között kimondja, hogy minden európai polgárnak jogában áll szabadon megválasztania azt a gyógyítót és terápiát, amelyet a legmegfelelőbbnek talál. A jelenlegi helyzet ezzel kapcsolatban nem kielégítő.

Kérjük, írjátok alá a petíciót és terjesszétek az erre szóló felhívást mindazoknak – barátok, páciensek, kollégák –, akik a nem-konvencionális orvostudományokat jobb helyzetbe akarják hozni!

Az alábbi honlap hét európai nyelven olvasható: www.petitionecomed.eu

Az ott található petíció (Petition) magyar nyelvű fordítása és a petíció aláírásának lépései a csatolt mellékletben találhatók.

1.000.000 európai állampolgár aláírására, köztük a miénkre, magyarokéra is szükség van ahhoz, hogy benyújtsák a petíciót az Európai Bizottságnak.

Az Európai Homeopátiás Bizottság (European Committee for Homeopathy, ECH) elnöke, dr. Ton Nicolai felkérésére:
Magyar Homeopata Orvosi Egyesület

A fenti honlapon található Előszó (Preamble) lényegének magyar fordítása

A petíció megfogalmazója az „Ökomedicina és Közegészség” elnevezésű szervezet, amely a belgiumi Namurban 2008. október 17-18-án jött létre a GRAPPE és a „Maison de l'Ecologie” kezdeményezésére. Tagjai között számos belga és francia egészségügyi szakember és gyógyító található, közülük kerültek ki a petíció első aláírói.

Ez a petíció független minden egyéb (magán, kereskedelmi, vallási, pénzügyi vagy más) szervezettől, ezért önmagában terjesztendő minden egyéb megjegyzés nélkül, bármely olyan összefüggések elkerülése érdekében, amelyek eltérítenék a petíciót annak eredeti céljától.

Az Ön személyes adatait kizárólag a Maison de l'Ecologie kezeli, az Európai Bizottságnak benyújtandó jelen petícióval összefüggésben. Adatait semmilyen egyéb célra nem használják fel. A belga törvények értelmében Önnek jogában áll a megadott adataihoz hozzájutni és/vagy kijavítani. Ilyen esetben küldjön egy dátummal és aláírással ellátott írásos kérvényt, személyi igazolványának másolatával együtt a Maison de l'Ecologie részére, a Rue Basse Marcelle 26, B 5000 Namur, Belgium címre.

Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com