Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 27. (szo) – Zita,Mariann
Itthon

Fürödjünk vitaminos lágy vízben!

Újdonság: bőrszépítő zuhanyrózsa

Akár méregdrága pakolásokat, krémeket is helyettesíthet az az új termék, amely az otthoni zuhanyrózsákba „varázsolja” a C-vitamint és a turmalin-kerámia jótékony, bőr- és hajtápláló hatását. A zuhanyrózsa lággyá teszi, vitaminnal dúsítja a vizet, puhítja, gyógyítja a bőrt.

Mit tud a zuhanyfej?

Böröcz Erika, a forgalmazó, az Aquademia vezetője.elmondta: a Magyarországon most megjelent és akár egy középkategóriás arckrém áráért beszerezhető újdonság valójában egy zuhanyfej, amely bármelyik szabványos gégecsőhöz csatlakoztatható.

A „titok” a zuhanyfej szárába épített turmalin-kerámiás, illetve C-vitaminos betétekben rejlik. A turmalin (drágakő) természetes tulajdonságaiból adódóan anionokat bocsát ki, ezzel lágyítja a vizet, kiszűri a baktériumokat, kivonja a vízből a visszamaradt klórt és a nehézfémeket, segít megelőzni a bőr korai öregedését. A C-vitamin enyhén savas (a bőrhöz hasonló) kémhatású, semlegesíti a lúgos szappanok és tusfürdők szárító hatását, tehát hatékonyan hidratálja a bőrt. Emellett kiváló fertőtlenítő hatású, és gyorsítja a bőr anyagcseréjét.

A termék használata – a szakember tájékoztatása szerint – atópiás dermatitiszben és egyéb, viszketéssel, bőrpírral járó betegségben szenvedők, allergiások esetében különösen ajánlott. A zuhanyfej rózsája bajonettzárral kapcsolódik a szárhoz, így a C-vitamint tartalmazó kapszula cseréje is egyszerű. A rózsában található porlasztólapnak kettős hatása van: egyrészt finoman masszírozó sugarakra bontja a vezetékből jövő vizet, másrészt abban is segít, hogy takarékoskodjunk a vízzel. Átlagos használat esetén a C-vitamin 3-4 hétig elegendő, a kerámiagyöngyök pedig 1,5 év alatt telítődnek.

(Forrás: Infovilág, szerkesztő: Kulcsár László)

Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#3 bzslsz 2010-02-12 23:56:36
 
8.990 Ft AQUADEMIA KFT. 1114 Budapest,Villányi út 8.
+36204938504
#2 Kárpátiné Daróczi Judit 2010-02-10 23:26:20
 
Ha megjelent ez a cikk, akkor, szeretnénk megtudni, hogy hol és mennyiért kapható ez a zuhanyfej?Köszönettel: Kárpátiné Zsuzsa
e-mail:pillango7@t-online.hu
#1 Czuczori 2010-02-10 08:52:03
 
Hol lehet kapni a fenti cikkben szereplő zuhanyfejet és a hozzá való kapszulát? Mennyi az áruk?
Köszönöm

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com