KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. júl. 6. (sze) – Csaba
Címke: potenciazavar

Maca és társai a férfiasságért

Potencianövelők a természettől

Potencianövelők a természettőlEgyetlen férfi sem beszél szívesen arról, ha potenciaproblémái vannak. A téma kínos, a tény sérti az önérzetet. A titokban maradt esetek száma biztosan sokkal nagyobb az ismertekénél. Érdemes tehát kipróbálni, mi mindent kínál a természet – a maga sok évszázados tudásával.

tovább ...

Veszélyes és illegális

Potencianövelők: virágzó feketepiac

Potencianövelők: virágzó feketepiacMagyarországon is virágzik a hamisított potencianövelők piaca, pedig terjesztésük, árusításuk gazdasági bűncselekménynek számít. Vannak terjesztők, akik az interneten kínálgatják portékájukat, mások az utcán árusítanak, megint mások újságban hirdetik a „csoda” elérését.

tovább ...

A potenciának és a prosztatának
hasznos a fekve kerékpározás

A potenciának és a prosztatának hasznos a fekve kerékpározásA Kaliforniai Állami Egyetem és a Los Angeles-i Klinika urológusai egyetértenek abban, hogy a hanyatt fekve végzett „kerékpározás” rendkívül hasznos gyakorlat a férfiak egészsége szempontjából. Az úgynevezett ülősportok viszont éppen az ellenkező irányba hatnak.

tovább ...

Az ötvenes férfiaknál
javulhat a szex minősége

Az ötvenes férfiaknál javulhat a szex minőségeAz USA-ban és Norvégiában végzett kutatás során megállapították, hogy az 50 évesnél idősebb férfiak elégedettebbek a nemi életükkel, mint a 30-as éveikben járó társaik. Ez annak ellenére igaz, hogy csökken a szexuális aktivitásuk és gyakrabban van potenciazavaruk.

tovább ...

Szívbetegség veszélyére figyelmeztethet az impotencia

Szívbetegség veszélyére figyelmeztethet az impotenciaAz 55 éves vagy idősebb férfiak esetében a potenciazavar a fenyegető szívbetegség figyelmeztető jele lehet. Ezt egy új vizsgálat állapította meg. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a potenciazavar jelentkezése előrevetíti a mellkasi fájdalom, a szívbetegség vagy a szélütés (stroke) bekövetkeztét 7 éven belül. Azoknak a férfiaknak tehát, akik orvosuktól potenciazavar miatt kérnek gyógyszert, feltétlenül javasolt a kardiológust is felkeresniük.

tovább ...

Figyelmeztető felirat kerül a Viagrára

Figyelmeztető felirat kerül a ViagráraAz Egyesült Államokban figyelmeztető feliratot helyeznek el a Viagra és két másik, a potenciazavarok kezelésére szolgáló gyógyszer dobozaira. Így döntött az illetékes szövetségi hatóság, az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA), miután egyre nagyobb nyomás nehezedett rá, hogy vizsgálja ki a fenti gyógyszerek mellékhatásait, valamint figyelmeztesse az embereket a szedésükkel járó veszélyekre.

tovább ...
old.natursziget.com