KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 5. (ke) – Adorján,Adrián
Ájurvédikus teszt

Magatartásbeli jellegzetességek

Eddigi pontjaim
Tesztek letöltése

A két tesztet két különálló fájlban tölthetik le, de kitölthetik mindkettőt egyszerre is. Ebben az esetben a két teszt végeredményeit össze kell adni.

Ha a kitöltéssel végeztek, kérjük számolják össze, hogy hány A, B és C választ adtak. Ha egyszerre szeretnék értékeltetni a tesztek eredményét, akkor kérjük az eredmények azonos számait sziveskedjenek összedani. Pédául:

          Teszt 1:     10     9     6
          Teszt 2:       8     2   15
     ------------------------------------
     Eredmény:    18   11   21

A siteunkra visszalépve ezeket a számokat kell az OFFLINE PONTJAIM felirat alatt található mezőkben megadni, majd elküldeni feldolgozásra.

A gyorsabb eredmény érdekében felhívjuk a figyelmüket, hogy a tesztek egyenkénti kitöltése esetén 25-25, míg ha mindkét tesztet kitöltik, akkor 50 pontot kell kapniuk, ha a három számot összeadják.

Mivel a 14. kérdésre adható válaszok közül kettő azonos, javasoljuk, hogy a teszt kitöltésekor ezt a kérdést hagyja utoljára, és döntésével annak a válaszcsoportnak a pontszámát növelje majd, amelyikben amúgy is több pontja van.

Pontjainak a teszt kitöltése közbeni kiszámításához kattintson az itt látható „Eddigi pontjai” feliratú dobozban található „Összeszámolás” gombra. Ekkor a gomb felett levő szövegmezőkben megjelenik az Ön eddigi válaszainak száma.

Ha végzett a kitöltéssel, kattintson a „Elküldöm” feliratú gombra.

1.) Tevékenység végzése, fizikai aktivitás2.) Késztetés, lelkesedés, ösztönzöttség3.) Hangulatok, érzelmi szélsőségek, a kihívásokra adott válasz4.) Hűség5.) Tanulás6.) A gondolkodás minősége, elme7.) Emlékezet8.) Emésztés9.) Étvágy10.) Elfogyasztott étel mennyisége11.) Kedvelt ízek12.) Szomjúság13.) Kedvelt ételek14.) Kedvelt italok15.) A bélmozgás gyakorisága16.) Széklet17.) Izzadás18.) Nemi vágyak19.) Az alvás mennyisége20.) Az alvás minősége21.) Az álmok típusa22.) Beszéd23.) Járás24.) Pénzkiadási szokások25.) Betegségre való hajlamold.natursziget.com