KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2021. dec. 1. (sze) – Elza
Ájurvédikus teszt

Testi jellegzetességek

Eddigi pontjaim
Tesztek letöltése

A két tesztet két különálló fájlban tölthetik le, de kitölthetik mindkettőt egyszerre is. Ebben az esetben a két teszt végeredményeit össze kell adni.

Ha a kitöltéssel végeztek, kérjük számolják össze, hogy hány A, B és C választ adtak. Ha egyszerre szeretnék értékeltetni a tesztek eredményét, akkor kérjük az eredmények azonos számait sziveskedjenek összedani. Pédául:

          Teszt 1:     10     9     6
          Teszt 2:       8     2   15
     ------------------------------------
     Eredmény:    18   11   21

A siteunkra visszalépve ezeket a számokat kell az OFFLINE PONTJAIM felirat alatt található mezőkben megadni, majd elküldeni feldolgozásra.

A gyorsabb eredmény érdekében felhívjuk a figyelmüket, hogy a tesztek egyenkénti kitöltése esetén 25-25, míg ha mindkét tesztet kitöltik, akkor 50 pontot kell kapniuk, ha a három számot összeadják.

Mivel a 4. kérdésre adható válaszok közül kettő azonos, javasoljuk, hogy a teszt kitöltésekor ezt a kérdést hagyja utoljára, és döntésével annak a válaszcsoportnak a pontszámát növelje majd, amelyikben amúgy is több pontja van.

Pontjainak a teszt kitöltése közbeni kiszámításához kattintson az itt látható „Eddigi pontjai” feliratú dobozban található „Összeszámolás” gombra. Ekkor a gomb felett levő szövegmezőkben megjelenik az Ön eddigi válaszainak száma.

Ha végzett a kitöltéssel, kattintson a „Elküldöm” feliratú gombra.

1.) Arcforma2.) Arcszín3.) Alak4.) Akaratlan testmozgások5.) Testsúly6.) Felépítés7.) A bőr állaga, minősége8.) A bőr nedvességtartalma9.) Testhőmérséklet10.) Állóképesség11.) A szem és a szempilla formája és minősége12.) A szemfehérje színe13.) A szem különleges jellegzetessége14.) Fogak15.) Köröm16.) Ajak17.) Az ujjak mérete és formája18.) A haj színe és minősége19.) Testszőrzet20.) Ízületek21.) Erek22.) Mellkas23.) Testszag24.) Nyelv25.) Pulzusold.natursziget.com