KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 23. (ke) – Béla
Életmód-tanácsadás

A tanácsadó: Bálintné Pásztor Júlia

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Rendszertelen menstruáció -természetes gyógymód
2008.03.27. 20:26A kérdés:

Üdvözlöm!Már 2 éve próbálkozunk,hogy legyen kisbabánk. A probléma nálam van,rendszertelen a vérzésem illetve a laboreredményem szerint nincs peteérésem,kaptam hormonkészítményeket,de csak a mellékhatásaikat észleltem.Szeretnék valamilyen természetes gyógymóddal próbálkozni.Köszönettel: Kalocsainé Megyeri Csilla.

A tanácsadó válasza:

Kedves Csilla !

A környezetemben sok nőnél találkoztam hasonló problémával. Többeknek ,közülük temészetes gyógymódok hatására ( bizonyos termékeket használva, egészséges életmód, megfelelő táplálkozás ) következett be a várva -várt gyermekáldás. Ahhoz, hogy korrekten tudjak válaszolni arra, hogy Ön milyen természetes gyógymóddal próbálkozzon, néhány kérdésre még választ kellene kapnom.
Általánosságban annyit írhatok, hogy évszázadok óta hagyományosan sokféle gyógynövény ismert a problémák hatékony megoldására,a szintetikus nőihormon tartalmú készítmények kiváltására. A barátcserje az egyik legismertebb gyógynövény, valamint a poloskafű, a komló, a málnalevél és a noni gyümölcs kivonata sikerrel veszi fel a harcot nemcsak a menstruációs problémákkal, hanem a későbbi klimax kellemetlen tüneteivel szemben is.
Legjobb, ha ezen növények kivonata , megfelelő arányban , egy készítményen belül megtalálható.

Amit még ajánlani tudok Önnek és minden hasonló problémával küzdőnek, hogy ne egyedül próbálkozzon, hanem kérje természetgyógyászatban jártas, tapasztalattal rendelkező , leinformálható szakember segítségét.

Jó egészséget kívánok ! Pásztor Júlia

A tanácsadó: Bálintné Pásztor Júlia

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
old.natursziget.com