KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2023. márc. 24. (pé) – Gábor,Karina,Miléna
Életmód-tanácsadás

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak – vagy a nyilvánosság előtt, vagy a kérdező kívánságára, illetve szakértőnk megítélése alapján a nyilvánosság kizárásával, csak Önnek szóló privát válaszban. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Bálintné Pásztor Júlia

egészségnevelő, életmód tanácsadó

Bálintné Pásztor Júlia

Szeretettel üdvözlöm.

1981-ben végeztem az Egészségügyi Főiskolán, védőnői szakon, azóta célom, hogy segítsek az embereknek egészségesebben és ezáltal boldogabban élni. Küldetésem, hogy segítsek megtalálni az embereknek az egyensúlyt az életben, rohanó világunkban.

17 évi bölcsődevezetői tapasztalattal nagyon fontosnak tartom az egészségügyi problémák megelőzését, korai felismerését, illetve kezelését, nemcsak felnőttkorban, hanem már kisgyermek korban is.

Az, hogy hogyan élünk, jól vagy rosszul gazdálkodunk a szervezetünkkel az életünk során, számokkal is mérhető. Ezt mutatja meg a biológiai vagy valós életkorunk.

Míg a kronológiai életkorunk az éveink számával egyenlő, addig a biológiai életkor jelzője az A.G.E.(Előrehaladott Glikációs Végtermék), mely a szervezetben felhalmozódik, károsítva ezzel a sejtek egészséges működését. Minél több az A.G.E. a szervezetben, annál magasabb a biológiai életkor, annál nagyobb a valószínűsége a betegségek kialakulásának.

Célom, hogy minél több emberrel megismertessem a biológiai életkorát, lehetőséget adva ezzel az egészségügyi problémák megelőzésére, korai felismerésére, illetve kezelésére. A személyes találkozó során egy orvoscsoport által kifejlesztett, szabadalmaztatott mérőeszköz (TruAge Scanner) segítségével néhány perc alatt, fájdalommentes vizsgálattal megismerheti a biológiai életkorát, a bőrön keresztül mért A.G.E. szint alapján.

A Scanner mérési pontossága megegyezik a szövettani minta pontosságával. A mérést a kapott eredmény kiértékelése, majd pedig egy személyre szabott életmód tanácsadás követi, melynek során megtudhatja, hogyan tarthatja meg, vagy javíthat a kapott értéken – az egészségi állapotán.

Amennyiben szeretné megtudni, hány éves a szervezete sejtszinten, vagy táplálkozási, életmóddal kapcsolatos kérdése van, szeretettel várom a megkeresését.

Időpont egyeztetés a 36 20 310-3563-as telefonszámon, vagy a pasztorjulia15@gmail.com e-mail címen.

Megválaszolt kérdések
Kérdést szeretnék feltenni
Vissza a tanácsadók listájához


old.natursziget.com